Uutiset

Technogym MYRUN – integraatio ZWIFT sovelluksen kanssa

TekstiSalla Kivinen

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Zwift

MYRUN-juoksumatto nyt yhteensopiva ZWIFT-sovelluksen kanssa!

Technogym on julkaissut integraatiotiedotteen MYRUN juoksumaton yhteensopivuudesta uuden ZWIFT juoksusovelluksen kanssa. Juoksuharjoittelu sisätiloissa innovatiivisen MYRUN juoksumaton kanssa tulee entistä miellyttävämmäksi ja viihdyttävämmäksi uuden ZWIFT-verkkoalustan myötä. Käyttäjät voivat harjoitella eri asetuksilla, laajan virtuaalinäkymän kautta ja muokata juoksureittejä eri vaikeustasojen perusteella. Lisäksi käyttäjät voivat haastaa toisia juoksijoita verkossa ja samanaikaisesti kokea kaiken digitaalisessa juoksumaailmassa, joka on täynnä karttoja, reittejä ja kilpailuhaasteita.

Myrun ZwiftMYRUN on ensimmäinen juoksumatto, joka on suunniteltu parantamaan juoksijan askellusta patentoidulla, mukautuvalla juoksupinnalla. MYRUN on elegantti tuote, joka on suunniteltu kotiin – muotoilultaan sen on hillityn minimalistinen ja tyylikäs. Harjoittelu on hiljaista, mutta erittäin tehokasta. MYRUN juoksukokemus on täysin uniikki personoitavien harjoitusohjelmien avulla, joista saa paljon harjoitusdataa sekä myös palautetta MYRUN harjoitussovelluksen kautta. 

Juoksuharjoittelu on mahtavaa MYRUNilla sen huipputeknologian ja muotoilun ansiosta. MYRUN auttaa juoksijaa tiedostamaan paremmin oman harjoitustason ja kehitysmahdollisuudet aina askelluksesta ja juoksuasennosta lähtien. MYRUN soveltuu niin peruskuntoilijalle kuin maratoonarille.

Myrun ZwiftPlaylist

MYRUN sisältää paljon erilaisia ​​tuoteominaisuuksia, kuten Running Rate, jonka avulla käyttäjä voi parantaa juoksutekniikkaansa. Technogymin tutkimuskeskuksen kehittämän eksklusiivisen algoritmin avulla käyttäjät voivat kokea parempaa juoksulaatua sekä tehokkuutta vuorovaikutteisella pikavalinnalla, joka kertoo askeltiheydestä, askelpituudesta ja siirtymästä. MYRUN tarjoaa myös Running Music -ohjelman, jossa sovellus valitsee kappaleet käyttäjän tahdin perusteella, jolloin käyttäjät voivat ”juosta rytmissä”.  Musiikki muuttuu juoksun tahdissa ja mukautuu muutosten perusteella. Tällöin musiikki motivoi juoksijaa koko harjoituksen ajan.

Myrun ZwiftLisäksi MYRUNissa on mukautuva juoksupinta, joka muuttuu erilaisten harjoitustasojen mukaan. Se mukautuu kunkin käyttäjän tarpeisiin yksilöimällä yksilöllisen juoksu- tai kävelyn tyylin. Pinta muuntuu pehmeämmäksi silloin kun on tarve vaimementaa iskuja ja vähentää aloittelijoille aiheutuvaa vammautumista. Kun taas vuorossa on edistynyt juoksija tai kova maratoonari, on pinta jäykempi, jolloin juoksija saa käyttöönsä maksimaalisen työntö- ja pomppuvoiman. Suurin nopeus on 12,4 mailia tunnissa ja maksimaalinen kaltevuus on 12%. MYRUN-sovelluksen avulla käyttäjät voivat luoda täysin yksilöllisiä harjoitusohjelmia, jotka sopivat heidän kuntotasoihinsa, mieltymyksiinsä ja harjoitustiheyteen. Jokainen harjoitus on optimoitu, jotta jokainen juoksija voi saavuttaa tavoitteensa ja täydellisen potentiaalinsa.

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää