Uutiset

MyRun paras kotijuoksumatto testeissä

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Technogymin MyRun on jälleen kerran huomioitu parhaana kotikäyttöön tarkoitettuna juoksumattona kolmessa eri testissä.

T3 kiittelee MyRunia sen tyylikkäästä designista ja kompaktista koosta. Onhan kyseessä kotijuoksumattomarkkinoiden kompaktein juoksumatto, jolla on suhteessa suurin juoksupinta-ala. Vaikka kyseessä on malli kotiin, toiminnoissa on ammattikäyttööntarkoitettujen juoksumattojen ominaisuuksia kuten 12% kulman säätö.

Katso koko testi parhaista juoksumatoista / T3

Expertviews  nostaa MyRunin kotimarkkinoiden parhaaksi juoksumatoksi. Arvion mukaan MyRun yltää samoihin standardeihin kuin ammattikäyttöön, kuntosaleille tarkoitetut juoksumatot. MyRun saa kiitosta myös tyylikkyydestään – vihdoinkin kotikäyttöön tarkoitettu juoksumatto, jota ei tarvitse piilotella autotallissa. Tämä on juoksumatto, joka ansaitsee kunniapaikan kotona.

Expertviews arvostaa MyRunin ”Running rate” -ominaisuutta, jonka tavoitteena on parantaa juoksutehokkuutta. MyRun tunnistaa käyttäjänsä askeltiheyden ja osaa jopa valita tämän Spotify-listalta musiikin, joka sopii askellukseen.  MyRun on uskomattoman älykäs ja ympäristöystävällinen, sillä se käynnistyy automaattisesti, kun siihen astuu.

Katso koko testi parhaista juoksumatoista / Expertviews

Aiheeseen liittyvä tuote

TechnogymMYRUN TECHNOGYM® – juoksumatto kotiin

Lue lisää

Coach Magazinen arvostelussa MyRunia kehutaan juoksutuntuman lisäksi myös siitä, että sillä voi kehittää juoksua. MyRun appin kautta käyttäjä saa  tuotettua henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja seurattua juoksun tehokkuutta analysoimalla käyttäjän juoksutekniikkaa.

MYRUNin voi linkittää suoraan myös Zwiftiin, jossa käyttäjä voi juota yhdessä muiden käyttäjien kanssa kilpaa. Liitettävyys Stravaan takaa käyttäjälle sen, että tämä voi juosta ulkona juoksemiaan tai kartalla suunniteltuja reittejä sisällä juoksumatolla .

Katso koko testi parhaista juoksumatoista / Coach Magazine

Ota meihin yhteyttä
Qicraft logo

Info

Info

Millainen juoksumatto sinun tarpeeseesi soveltuu?

Technogymiltä löytyy juoksumattoja moneen tarpeeseen. Lue juoksumaton valintaopas ja löydä sinulle sopiva juoksumattomalli.

Lue myös: SkillRun paras ammattikäyttöön tarkoitettu juoksumatto Runner’s World testissä.