Artikkeli

Kuntokeskuksen lisämyynti – 5 vinkkiä

TekstiIda Saalsto

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857

Pysy mukana muutoksessa – kuntokeskuksen vinkit lisämyyntiin

Uusia kuntokeskuksia avataan jatkuvasti ja kilpailijoista erottautuminen on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Vastaako palvelutarjontasi asiakkaidesi odotuksia? Entä jos pystyisit jopa ylittämään asiakkaidesi odotukset?

Aiheeseen liittyvä tuote
Glute Builder Circuit – Pakaratreeni kiertoharjoitteluna

TechnogymPURE - Glute Builder Circuit – Pakaratreeni kiertoharjoitteluna

Lue lisää

Vinkki #1: Luo selkeät treenikonseptit

Asiakkaiden on tiedettävä, mitä treeniltä voi odottaa. Kuntokeskuksen tarjonnan on oltava selkeää sekä tuotteiden, että palveluiden osalta. Millaisilla palveluilla erottaudut joukosta? Tarjoatko palveluitasi pienemmälle asiakaskunnalle panostamalla laatuun ja esimerkiksi yksilöllisiin valmennuspalveluihin? Vai luotatko boutique-konseptiin, jossa luot uusia treenielämyksiä lisäpalveluna? Voit tarjota esimerkiksi ryhmäliikuntaa joko itsenäisinä studioina, tai shop-in-shop tyyppisesti osana kuntokeskuksen palveluita.

technogym glute builder pakaratreeni

Auta asiakasta valitsemaan itselleen sopivat palvelut luomalla selkeitä treenikonsepteja. Tarjoa esimerkiksi Booty circuit pakaratreeniin.

Aiheeseen liittyvä tuote
Group Cycle sisäpyöräily

TechnogymRyhmäliikunta - Group Cycle sisäpyöräily

Lue lisää

Vinkki #2: Panosta ryhmäliikunnan elämyksellisyyteen

Odottavatko asiakkaasi innolla seuraavaa tuntia? Ryhmäliikunnasta voi tehdä todellisen elämyksen huolella suunniteltujen tuntikonseptien avulla, jossa treeni on jokaista aistia hemmotteleva kokonaisuus. Ääni, valot ja innostavan ohjaajan luoma tunnelma koukuttaa ja motivoi. Panosta valmiisiin tuntikonsepteihin ja anna ohjaajiesi keskittyä tuntien suunnittelun sijaan asiakkaiden ohjaamiseen ja tunnelman luomiseen. Kilpailu hyvistä ohjaajista tulee kiristymään ja osa asiakkaista seuraa uskollisesti luotto-ohjaajaansa tämän vaihtaessa paikkaa. Kun tarjoat uusimmat työkalut helpottamaan ohjaajan työtä, sitoutat myös heidät toimintaasi paremmin.

group cycle tunnit

Anna asiakkaillesi mieleenpainuva treenielämys – tarjoa esimerkiksi Group Cycle-sisäpyöräilytunteja. Avaimet käteen-ratkaisun ansiosta ohjaaja voi tunnin suunnittelun sijaan keskittyä tsemppaamaan ja luomaan tunnelmaa.

Aiheeseen liittyvä tuote
Mywellness sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Mywellness sovellus

Lue lisää

Vinkki #3: Sitouta virtuaalitunneilla ja pidä treeni asiakkaan mukana

Mahdollisuus ajasta riippumattomaan treeniin on kiireistä arkea eläville asiakkaille yhä tärkeämpää. Tarjoamalla virtuaalitunteja tuot joustavuutta asiakkaidesi arkeen, kun spinningtunti tai kiertoharjoittelutreeni onnistuu juuri silloin kun se asiakkaalle parhaiten sopii. Jos käytössäsi on kuntokeskuksen oma CRM-sovellus, voit tarjota virtuaalitreenejä myös sen välityksellä. Moni haluaa pitää treenin mukana myös kuntokeskuksen ulkopuolella.

virtuaalitunnit technogym

Mywellness on Technogymin pilvessä toimiva valmennussovellus kuntosalille, valmentajalle ja personal trainerille. Ammattilainen voi luoda asiakkailleen harjoitusohjelmia ja seurata näiden aktiivisuutta.

Aiheeseen liittyvä tuote
Biostrength

TechnogymBiostrength - Biostrength

Lue lisää

Vinkki #4: Tarjoa matalan kynnyksen treeniä

Useimmiten palvelutarjonta on kohdennettu jo valmiiksi paljon liikkuville jäsenille, jotka jo tiedostavat esimerkiksi voimaharjoittelun tuomat terveyshyödyt. Potentiaalista asiakaskuntaa löytyy kuitenkin runsaasti myös ihmisistä, joille liikunnan tuomat terveyshyödyt olisivat erityisen tärkeitä. Lääkäriltä ”liikuntareseptin” saaneella, passiivisempaa elämäntapaa noudattavalla ihmisellä voi kuitenkin olla korkea kynnys lähteä muiden joukkoon kokeilemaan salitreeniä. Luomalla matalan kynnyksen treenimuodon saat houkuteltua toimintaasi uusia asiakkaita, joiden on helpompi päästä kuntoilun makuun, kun he saavat aloittaa liikunnan ohjatusti turvallisessa ympäristössä. Esimerkiksi kiertoharjoittelu on tilatehokas tuntikonsepti, jonka avulla ajat uudet asiakkaat sisään kohti kuntokeskuksen jäsenyyttä.

biostrength

Biostrength-sarjan laitteiden asetukset mukautuvat automaattisesti käyttäjänsä mukaan, sekä opastavat harjoituksen suorittamisessa. Aloittelevia kuntoilijoita on helpompi kannustaa liikkumaan, kun voimaharjoittelulla saadaan enemmän tuloksia aikaan lyhyemmässä ajassa.

Vinkki #5: Räätälöi jäsenyydet asiakkaiden toiveiden mukaan

Huolella konseptoidut palvelut mahdollistavat joustavampien jäsenyyksien tarjoamisen sen mukaan, millaista treeniä asiakas haluaa tehdä. Voit esimerkiksi tehdä uudesta ryhmäliikunnan tuntikonseptista maksullisen lisätuotteen tavanomaisen jäsenyyden kylkeen. Kutsu ensin asiakkaasi testaamaan veloituksetta uutta tuntikonseptia kuukaudeksi, niin sitoutat heidät siihen paremmin.

biocircuit technogym

Kiertoharjoittelu on hyvä esimerkki treenikonseptista, joka on helppo hinnoitella normaalin jäsenhinnan päälle.

Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat uusia keinoja kassavirtasi kasvattamiseen.