Artikkeli

Dior and Technogym Limited Edition nyt myös Suomessa

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Diorin ikonisella ulkoasulla varustettu kotikuntoilusarja saapuu suomalaisiin koteihin

Technogymin ja Diorin yhteistyössä toteutettu eksklusiivinen kotikuntoilumallisto on eleganssia arvostavan kuntoilijan unelma. Dior Vibe-sarjaa tullaan myymään Diorin  pop-up-myymälöissä muiden kodin hyvinvointituotteiden ohella. Malliston Technogym-kuntoiluvälineitä voi nyt hankkia itselleen myös Qicraftin kautta.

Dior and Technogym Limited Edition tuo luksusta kotitreeniin

Mallistossa on valikoima Technogymin suosituimpia kotikuntoilutuotteita, jotka ovat saaneet ylleen Dior Oblique -teeman. Mallistoon kuuluu Technogym MyRun -juoksumatto, Technogym Bench-treenipenkki ja Technogym Active Sitting Ball.

technogym dior mallisto kotikuntoiluuun

Uniikilla ulkoasulla varustetut kuntoilulaitteet on suunniteltu tyyliä ja eleganssia arvostavaan kotiin, jossa halutaan tuoda liikunta luontevaksi osaksi kodin arkea. Näitä kuntoiluvälineitä ei laiteta piiloon, kun vieraat tulevat kylään!

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR
Tyylikäs, kompakti ja hiljainen juoksumatto tuo lisämotivaatiota kotitreeniin. Yhdistämällä juoksumaton tablettiin kotikuntoilija saa käyttöönsä laajan valikoiman juoksu- ja kävelyharjoituksia. Lue lisää MyRun-juoksumatosta.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR
Kompakti treenipenkki mahdollistaa yli 200 harjoitusta pienessä tilassa. Käsipainot, kuminauhat ja painokahvat säilytetään penkin sisällä, jolloin se ei vie tilaa pienessäkään kodissa. Lue lisää Technogy Bench-treenipenkistä.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR
Suunniteltu pitämään keho liikkeessä myös istuessa. Technogym Ball toimii mainiosti sekä tuolina, että kuntoiluvälineenä. Mukana tulevien harjoitteiden avulla kehoa on helppo aktivoida. Lue lisää Technogy Ballista.

Tilaa Dior Vibe-malliston Technogym-kuntoiluvälineet Qicraftin kautta

Uudet Dior and Technogym Limited Edition-tuotteet ovat myynnissä Diorin pop-up-myymälöissä ympäri maailmaa ja nyt tuotteita saa tilattua myös Qicraftin kautta.