Lehdistötiedote

Diorin ja Technogymin yhteistyö tuo eleganssia kuntoiluun

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Diorin ja Technogymin mallisto on tyylitietoisen kuntoilijan unelma

Technogym ja Dior lanseeraavat yhdessä ekslusiivisen sarjan kuntoiluvälineitä, joka on saatavilla rajoitetuissa erissä. Yhteistyön tarkoituksena on inspiroida ihmisiä kohti terveellisempää ja aktiivisempaa elämäntapaa.

Uniikit kuntoiluvälineet – eleganssia ja luksusta kotikuntoiluun

Osana Diorin tulevaa Dior Cruise Show 2022 -tapahtumaa muotitalo lähti yhteistyöhön Technogymin, johtavan kuntoilulaitteita ja niihin liittyviä digitaalisia palveluita tuottavan yrityksen kanssa. Dior tuo markkinoille uniikin Dior Vibe-malliston, jonka tyylikkäät urheiluvaatteet ja innovatiiviset kotikuntoilutuotteet tuovat treeniin aimo annoksen luksusta. Technogymin kotikuntoilutuotteet ovat saaneet mallistossa aivan uuden ulkoasun, joka on Maria Grazia Chiurin ja Technogymin suunnittelutyön tulosta.

Technogym Dior mallisto luksus kotikuntoilu

Kokoelmassa on valikoima Technogymin ikonisimpia tuotteita, joiden ulkoasu noudattelee Dior Oblique -teemaa. Yhteistyön tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan enemmän ja noudattamaan terveellisiä elämäntapoja.

”Jaamme yhteisen vision edelläkävijyydestä ja huippuosaamisesta. Olemme yhdistäneet voimamme ja malliston Technogym-kuntoiluvälineet ovat saaneet ylleen Maison Diorin ainutlaatuisen ilmeen. Kokoelman avulla haluamme yhdessä inspiroida uusia sukupolvia löytämään liikunnan ilon. Omaan hyvinvointiin kannattaa panostaa, eikä siinä tarvitse tinkiä tyylistä. ” Nerio Alessandri – Technogymin perustaja.

Kokoelma on saatavilla Dior -myymälöissä maailmanlaajuisesti tammikuusta 2022 alkaen. Tuotteita voi tilata myös Qicraftin kautta, lue lisää täältä.

technogym bench treenipenkki dior kotikuntoilu

Malliston kuntoiluvälinekokoelma koostuu seuraavista tuotteista:

TECHNOGYM MY RUN FOR DIOR

Tyylikäs, kompakti ja hiljainen juoksumatto tarjoaa laajan valikoiman ohjattuja harjoituksia, kun siihen yhdistetään oma tabletti. Ainutlaatuisen ja räätälöidyn juoksukokemuksen lisäksi kotikuntoilija saa myös harjoitustavoitteiden mukaan räätälöityjä treeniohjeita.

TECHNOGYM BENCH FOR DIOR

Monipuolinen treenipenkki tarjoaa laajan valikoiman harjoituksia pienessä tilassa. Technogym Bench yhdistelee minimalistisen muotoilun ja monipuoliset treenimahdollisuudet kompaktiin penkkiin, jossa välineet eivät vaadi erillistä säilytystilaa. Treenipenkki toimii todellisena minikuntosalina, jonka avulla onnistuu toiminnallinen – ja voimaharjoittelu, sekä kehonhuolto. Technogym-sovelluksella kuntoilija saa pääsyn laajaan sisältökirjastoon, josta löytyy video-ohjattuja tunteja ja harjoituksia. Treenipenkin avulla voi tehdä jopa yli 200 erilaista harjoitusta.

TECHNOGYM BALL FOR DIOR

Suunniteltu pitämään liikkeessä, myös istuen! Technogym Ball toimii sekä tuolina, että harjoitteluvälineenä. Digitaalisen sisältökirjaston avulla harjoitteisiin saa monipuolisuutta ja tehoa. Myös pelkkä istuminen pallolla  aktivoi tehokkaasti syviä keskivartalon lihaksia.

technogym dior mallisto kotikuntoilu

Dior
Christian Dior aloitti muodin vallankumouksen vuonna 1946  teemalla ”New Look”. Nykyään Dior House on muoti-imperiumi ja maailman suurin luksuskonserni. Christian Dior on vaatettanut tyylitietoisia naisia luomuksillaan jo yli puoli vuosisataa.

Technogym
Technogym, ”The Wellness Company”, on maailman johtava kuntolaitteiden ja niihin liittyvien ratkaisujen tuottaja. Technogymin kuntoilulaitteita ja -ratkaisuja hyödynnetään kuntokeskuksissa, terveydenhuollossa, hotelleissa, työpaikoilla sekä kodeissa ympäri maailman. Technogym on myös olympialaisten virallinen yhteistyökumppani.