Referenssit - Kuntokeskukset

Uniikki treenielämys syntyi kolmen eri konseptihuoneen avulla

KuvaSondre Aabo

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Treenikonseptit auttoivat kuntokeskusta erottautumaan

Voimaharjoittelu- ja kuntoilualueen lisäksi norjalainen kuntokeskus Nivå luo treenielämyksiä asiakkailleen kolmen erilaisen konseptihuoneen avulla. Elämyksellisyys syntyy äänentoiston, valaistuksen ja ohjaajien yhteispelin avulla. Tilat kantavat nimiä Burn, Move ja Power. Ohjaajat opastavat treenaajia hyödyntäen uusinta teknologiaa ja laiteratkaisuja – harjoitusdata ja tarvittava tieto on näkyvillä myös huoneiden näytöillä. 

Mieleenpainuvia treenielämyksiä musiikin, valon ja innostavien ohjaajien avulla

Vuonna 2021 perustetun Nivån tavoitteena oli alusta alkaen tarjota jotain ainutlaatuista. Asiakkaita varten haluttiin koota yhteen mahdollisimman monta elämyksellistä elementtiä. Nivän konseptihuoneet perustuvat pitkälti HIIT-treeniin (high intensity interval training). Tarjotakseen uniikkeja treenikokemuksia Nivå on muun muassa tehnyt treenikonsepteissa toistettavan musiikin yhteistyössä ammatti-DJ:n kanssa.

”BURN”

Aiheeseen liittyvä tuote

Technogym

Lue lisää

Tässä huoneessa treenataan Skillrun-juoksumatoilla ja Technogym Bench-treenipenkeillä.

”Teemme muun muassa haastavampia kävelylenkkejä eri kaltevuuksilla. Reittiprofiilit ovat ohjaajien suunnittelemia, kuten myös harjoituksen aikana tapahtuvat nousut. Burn-tunnit voivat koostua jyrkistä nousuista, juoksutunneista sekä bootcamp-tyyppisestä juoksuharjoituksesta,” Club manager Jamie Sørensen kertoo.

 

treenikonsepti burn

Skillrun-juoksumattojen ja Technogym Bench-treenipenkkien avulla treeniin tuodaan erilaisia variaatioita.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

”MOVE”
Tässä huoneessa panostetaan liikkuvuusharjoitteluun, jota tehdään muun muassa jooga- ja pilates-harjoitusten avulla. Huoneessa pidetään myös perinteisempiä tasapaino-, venytys- ja perusvoimaharjoittelutunteja.

”POWER”

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soutulaite

TechnogymSKILL LINE - SKILLROW soutulaite

Lue lisää

Tämän huoneen harjoitukset on jaettu kolmeen eri kategoriaan. ”Boost” koostuu raskaammista painonnostoista, pidemmästä työjaksosta matalammalla sykkeellä. Ryhmätuntien painopiste perusharjoituksissa. Konseptihuoneessa tarjotaan myös kuntopiirimuotoista HIIT-treeniä, jossa hyödynnetään muun muassa juoksumattoja, soutulaitteita, kuntopyöriä ja käsipainoja. Tilassa tarjotaan myös raskaampia tunteja, jotka muistuttavat crossfit-harjoittelua.

power

Power on harjoituskonsepti, joka haastaa voimaa, kuntoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

Aiheeseen liittyvä tuote
Mywellness sovellus

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Mywellness sovellus

Lue lisää

Mywellness-sovellus sujuvoittaa jäsenhallintaa ja parantaa asiakaskokemusta

Nivå käyttää toiminnassaan Technogymin Mywellness-sovellusta, joka yhdistää sekä asiakashallinnan että treenikonsepteissa käytettävät laitteet. Kuntokeskus halusi ratkaisun, joka kattaisi kaikki tarpeet – ratkaisuna oli integraatio ifitnessin ja Mywellnessin välillä. Näin Nivå on onnistunut luomaan kattavan järjestelmän maksu- ja jäsenhallintaan. Sovelluksen kautta asiakkaat voivat helposti varata ryhmätunteja ja vastaanottaa treeniohjelmia, sekä viestiä tarvittaessa personal trainereiden kanssa.

Sovelluksen kautta asiakkaat voivat esimerkiksi kirjautua sisään juoksumattoihin ja tarkastella sovelluksen tellentuvaa harjoitusdataa. Kuntokeskus voi suorittaa asiakasseurantaa ja kehon analyyseja näiden tulosten perusteella. Laitteet voidaan liittää asiakkaiden sykemittareihin, jolloin saadaan parempi yleiskuva harjoittelun edistymisestä ja asiakkaan kehityksestä ajan mittaan.

Mihin asiakkaat ovat olleet tyytyväisimpiä?

Nivåssa on muun muassa 20 Skillrun-juoksumattoa, half rackejä, Selection line– ja Pure-sarjan voimaharjoittelulaitteita ja vapaita painoja. Technogym oli Nivån valinta alusta alkaen ja eniten positiivista palautetta asiakkaat ovat antaneet Skillrun-juoksumatosta. Asiakkaat ovat olleet myös erittäin tyytyväisiä vapailla painoilla harjoitteluun. Vapaapainoharjoittelu on myös yksi Technogymin vuoden 2023 nimeämistä trendeistä.