Artikkeli

Fillari-lehti testasi Skillbiken

KuvaTechnogym

Fillari-lehti: Skillbike on tukevarakenteinen, hiljainen ja älykäs kuntopyörä

Pyöräilyharrastajien ykkösmedia Fillari-lehti testasi Technogymin Skillbiken ja arvioi sen laadukkaaksi sisäpyöräksi, jonka parhaita puolia ovat jämäkkyys, äänettömyys ja yhdistettävyys Zwiftiin.

Strava Garmin Swift

“Skillbike on erittäin tukevarakenteinen älykäs kuntopyörä, jonka voi kytkeä toimimaan esimerkiksi Zwiftin virtuaalimaailman kanssa.”

Fillari-lehti 6/2020

Skillbike testissä – testaajana Fillari-lehti

”Kuntosalien välinevalmistajana tunnettu Technogym on pyöräilijälle tuttu yhteistyöstään italialaisten ammattilaistallien kanssa. Skillbike on lähinnä kuntosalien käyttöön tarkoitettu, erittäin tukevarakenteinen älykäs kuntopyörä, jonka voi kytkeä toimimaan esimerkiksi Zwiftin virtuaalimaailman kanssa.

Skillbiken säätäminen ajajan mittojen mukaan onnistuu ilman työkaluja, mutta ohjaustangon asemointi rajoittuu vain tangon korkeuteen. Pitkäkin kuski saa kuitenkin säädettyä itselleen sopivan ajoasennon.

Rasitusta säädetään kahvoissa olevien vipujen kautta vaihtamalla välitystä. Pyörässä on kahdeksan vaihdetta, joista raskain  vastaa yhdistelmää 52-13 ja kevyin rattaita 36-28.

Skillbiken liittäminen Zwiftiin vaati hiukan totuttua enemmän ohjekirjan selailua ainakin, jos käyttää yhdistämiseen Android-puhelinta. Kun treenilaite ja puhelin viimen ymmärsivät toisiaan, lenkkeily Zwiftin maisemissa sujui ongelmitta.

Skillbiken ainoa puute virtuaalimaailmassa on, että kovavauhtisissa laskuissa välitykset loppuvat kesken.

Kun Skillbikellä ajettiin enemmän voimaa vaativia harjoituksia, laitteen äänettömyys korostui ja vastuksen tasaisuus tuntui luonnolliselta. 

Skillbike maksaa 7000 euroa, joten ihan joka kodin kuntopyörää siitä ei tule. Ahkerassa käytössä laite varmasti täyttää paikkansa. 

Technogymin maahantuojana toimii Qicraft.”

Skillbike testissä -juttu on julkaistu Fillari-lehden numerossa 6/2020.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLBIKE Sisäpyörä

TechnogymSKILL LINE - SKILLBIKE Sisäpyörä

Lue lisää

Kun Skillbikellä ajettiin enemmän voimaa vaativia harjoituksia, laitteen äänettömyys korostui ja vastuksen tasaisuus tuntui luonnolliselta. 

Fillari-lehti 6/2020

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info