Referenssit - Kuntokeskukset

Norjalainen kuntokeskus tarjoaa liikuntaelämyksiä koko perheelle

KuvaQicraft Norway

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kuntokeskus aktivoi koko perhettä räätälöityjen tuntikonseptien avulla

Studio Jobbsprek on Oslon Økernissä sijaitseva vuonna 2021 avattu suuri kuntokeskus, joka tarjoaa ainutlaatuisia liikuntaelämyksiä koko perheelle. Kuntokeskus halusi erottua alueen muista toimijoista tarjoamalla räätälöityjä tuntikonsepteja ja treenikokemuksia, joiden parissa myös lapset viihtyvät. Alueen yritysasiakkaat ovat myös kiinnostuneet keskuksen tarjoamista liikuntaratkaisuista.

 

Liikuntaelämyksiä koko perheelle

Passiiviset elämäntavat ja liian vähäinen liikunta on yksi suurimmista kansanterveydellisistä haasteista. Studio Jobbsprekin omistajat lähtivät pohtimaan miten he voisivat lähteä mukaan talkoisiin ja auttaa asiakkaitaan liikkumaan aktiivisemmin koko perheen voimin. Tästä sai alkunsa visio perheille suunnatusta kuntokeskuksesta. Markkinoilla ei ollut vastaavaa tarjolla, mutta kysyntä oli olemassa, sillä jo ennen avajaisia avajaistarjoukseen tarttuneista ​​asiakkaista 25 % oli alle 18-vuotiaita.

”Halusimme aktivoida koko perhettä ja saada etenkin lapset viihtymään täällä. Kun lapsilla on hauskaa, voivat vanhemmat keskittyä treeniin paremmin. Lapsiparkin sijaan me aktivoimme lapsia ja keskitymme siihen, että he saavat liikkua ja viettää täällä ainutlaatuista aikaa”, kertoo Pål Hauge, Media Studio Jobbsprek (lähde: Økern Portalin julkaisema artikkeli).

Lasten ja nuorten liikuntatarjontaan kuuluvat muun muassa tunnit kiipeilypuistossa ja esteradalla, aina perheen pienimmille asti. 12–17-vuotiaat nuoret voivat harjoitella Teens Circuit Trainingia Skill HIIT-huoneessa ja 6-12-vuotiaat lapset voivat pelata Gaming & Training-alueella. Nuoret voivat tehdä tehokkaan 45 minuutin treenin, nauttia sen jälkeen terveellisen smoothien ja lopuksi viettää aikaa muiden lasten ja nuorten kanssa.

teens circuit training on nuorten suosima tunti Studio Jobbsprekissä

Teens Circuit Training on suosittu tunti 12-17-vuotiaiden ikäryhmässä. Kiertoharjoittelua tehdään erillisessä SKILL HIIT -huoneessa Technogymin uusimmilla treenivälineillä. Kuva: Studio Jobbsprek

”Kaikista lapsille suunnatuista tunneistamme on tullut erittäin suosittuja. Ne ovat loistava tapa saada koko perhe liikkumaan samaan aikaan, kukin oman tasonsa mukaisesti. Palaute on ollut positiivista,” kuvaa Jobsprekin osaomistaja ja toimitusjohtaja Hild-Elin Hjelmeland.

Erilaiset jäsenpaketit tuovat uusia hinnoittelumahdollisuuksia

Studio Jobbsprekistä voi ostaa erilaisia ​​jäsenyyksiä sen mukaan, millaisia treenejä ja palveluita toivoo. Asiakas voi sisällyttää jäsenyyteensä esimerkiksi Skillrun-juoksutunnit, Skill HIIT -ryhmätunnit, Biocircuit-kiertoharjoittelun, joogan tai tanssitunnit. Näitä on mahdollista yhdistellä lapsille ja nuorille suunnattujen palvelujen kanssa.

 

 

Biocircuit kiertoharjoittelu on suosittu tuntikonsepti

Studio Jobbsprekissä haluttiin investoida kiertoharjoittelukonseptiin, sillä moni asiakkaista toivoo lyhyttä mutta tehokasta harjoitusta jonka voi tehdä myös esimerkiksi lounastauolla. Biocircuit mahdollistaa voima- ja cardioharjoittelun automaattisesti asiakkaan profiilin mukaan säätyvillä laitteilla.

”Kiertoharjoitus kestää vain 30 minuuttia ja tarjoaa erittäin tehokkaan harjoituksen koko keholle. Biocircuitista on tullut matalan kynnyksen liikuntamuoto heille, jotka vasta alottelevat kuntoilua. Tosin moni aktiiviliikkujistakin on tykästynyt siihen. Treenin ehtii tehdä vaikka lounastauon aikana”, kertoo Hild-Elin.

Tulevaisuuteen suuntautunut kuntokeskus investoi teknologiaan ja laatuun

Koska Studio Jobbsprek tarjoaa asiakkailleen paljon enemmän kuin tavallisen treenin, ei sisustuksestakaan ole tingitty. Tyylikkäiden tilojen avulla on haluttu luoda paikka,  jossa ihmiset haluavat viettää aikaansa. Osaomistaja ja toimitusjohtaja Hild-Elin Hjelmeland kertoo haluavansa panostaa sekä toimitiloihin, että räätälöityihin treeni- ja tuntikonsepteihin. Siksi kuntokeskus valitsi Technogymin kuntoilulaitteet ja uusinta teknologiaa hyödyntävät tuntikonseptit.

Technogym-kuntoilulaitteet istuvat hyvin osaksi Jobbsprekin tyylikästä sisustusta ja ne vastaavat myös omistajien korkeisiin laatuvaatimuksiin. Kuntoilulaitteet on sijoiteltu yli 2000 neliömetrin alueelle, joka sisältää ryhmäliikuntasalit erilaisine tuntikonsepteineen. Lisäksi 1200 neliömetrin kokoinen omatoimiharjoittelualue on sekin varustettu Technogymin kuntoilulaitteilla. Kuntokeskuksen tilat on jaettu suuriin ja avoimiin alueisiin sekä pienempiin vyöhykkeisiin, joiden välillä voi siirtyä helposti tehtävän treenin mukaan. Kuntokeskuksesta löytyy muun muassa Excite Live-sarjan cardiolaitteita, Selection-sarjan voimaharjoittelulaitteita ja Pure-sarjan vapaapainolaitteita.

Jobbsprekk investoi voimakkaasti myös yritysasiakkuuksiin

Økernin alueella on runsaasti liikerakennuksia, jotka tarjoavat työpaikkoja yli 3000 työntekijälle. Studio Jobbsprek tarjoaakin liikuntaratkaisuja myös lähialueen yritysasiakkaille. Perheellisten asiakkaiden ohella myös yritysasiakkaille on luotu omia treeniratkaisuja ja -konsepteja, joiden avulla pyritään aktivoimaan ihmisiä kokonaisvaltaisemmin ja luomaan samalla hyvinvointia myös työpaikoille.

Technogym – konseptit/jäsenyyksien hallinta – Clubs

“Laadukkaiden kuntoiluvälineiden lisäksi Technogymin konseptit auttavat meitä eri tyyppisten jäsenyyksien hallinnassa.”

Hild-Elin Hjelmeland
Osaomistaja ja toimitusjohtaja

Haluatko kuulla lisää siitä, kuinka voit luoda hyviä kokemuksia asiakkaillesi?

Me Qicraftilla pyrimme varmistamaan, että yksityis- ja yritysasiakkaamme saavat kaiken irti terveyteen ja hyvinvointiin tekemistään investoinneista. Hyvä esimerkki tästä ovat Technogymin ryhmäliikunnan tuntikonseptit, joiden avulla kuntokeskus voi tarjota asiakkailleen räätälöidympiä treenielämyksi, säästäen samalla ohjaajien aikaa tuntien suunnittelussa.

Räätälöimme ratkaisut aina käytettävissä olevan tilan koon ja budjetin mukaan. Qicraft Financen kautta on mahdollista saada erilaisia rahoitusratkaisuja.  Ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä tavoitteisiisi sopivat tehokkaat ja laadukkaat ratkaisut.