Artikkeli

Kuntoutuksen jälkeinen harjoittelu

KuvaIlja Hendel

Ota meihin yhteyttä
Tiina Taivainen

Tiina Taivainen

Health Specialist

+358 40 7090 505

Onnistuimme yhdessä – Potilaasta jäseneksi

Fysioterapiakeskus Fysio3 halusi tarjota potilailleen kattavammat harjoittelumahdollisuudet ja samalla edistää kestävää liiketoimintaa. Qicraft sai kunnian varustaa keskuksen uusilla Technogym-laitteilla ja -teknologioilla ja tarjota osaamistaan kuntokeskuspalveluiden myynnistä. Projektiin kuului sopivan rahoitusratkaisun löytäminen ja asiaan kuuluva seuranta kaikkien projektin vaiheiden osalta.

”Potilaasta jäseneksi” on konsepti, joka huomioi kuntoutujan tarpeet turvalliselle ja ennakoitavalle harjoittelulle. Tavoitteena on, että asiakas jatkaa kuntoutusjakson jälkeen kuntoilua itsenäisesti ja ylläpitää itse kuntoaan myös jatkossa.

Liike on lääke – ja myös liikeidea

Liike on tulevaisuuden lääke. Kahdeksan kymmenestä aikuisesta on fyysisesti passiivisia eivätkä täytä terveysviranomaisten liikuntasuositusta. Mutta tiesitkö, että yli seitsemän kymmenestä haluaisi liikkua säännöllisesti?

”Potilaasta jäseneksi” – pitkäkestoista ja kannattavaa

”Potilaasta jäseneksi” tarkoittaa sitä, että kuntoutusalan yritys pystyy tarjoamaan potilailleen kokonaisvaltaisen harjoittelumahdollisuuden, heille entuudestaan tutuissa tiloissa tutun henkilökunnan kanssa kuntoutusjakson päätyttyä. Palvelun myötä yritys voi luoda hyvän taloudellisen perustan ja potilaat saavat mahdollisuuden treenata hyvässä seurannassa turvallisessa ympäristössä.

Selkeästi muotoiltu tarjous madaltaa kynnystä liikuntapalveluiden ostamiseen. Turvallisuus ja seurantamahdollisuus ovat myös ratkaisevia tekijöitä monelle. Kuusi kymmenestä ihmisestä luottaa vahvasti terveydenhuollon ammattilaisten antamiin neuvoihin, ja monet pyytävätkin jo tarjousta, johon sisältyvät muun muassa fysioterapeuttien tai lääkäreiden palveluita.

Tieteeseen perustuvan harjoittelukonseptin tarjoaminen on todella hyvä idea.
Myös taloudellisesti!

Tärkeä tukipilari

Fysio 3 Elverumilta ei puutu rohkeutta kokeilla uusia keinoja. Yritys on hyvä esimerkki siitä, miten ”potilaasta jäseneksi” konsepti toimii käytännössä. Heidän mukaansa mahdollisuus tarjota liikuntaharjoittelua hoidon aikana ja sen jälkeen ei ole ainoa tärkeä seikka. Merkityksellistä on myös se, että he voivat tarjota työntekijöilleen innostavampia työpäiviä, vakaan taloudellisen tilanteen sekä samalla edistää kansanterveyttä!

Fysioterapia potilaasta jäseneksi

Qicraft on ollut meille tärkeä tukipilari sekä ennen ja jälkeen keskuksen avaamista. Saamme heiltä tukea laitteisiin liittyen ja ennen kaikkea arvokasta tietoa siitä, miten liiketoimintaa hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Thomas Johansen, fysioterapeutti ja yrittäjä

Qicraft tukee matkalla

Gjerdrum Fysioterapia og Trening toimii ”potilaasta jäseneksi” mallin mukaisesti ja jäsenkunta koostuu tällä hetkellä 300-400 asiakkaasta. He pitävät mallia toimivana, koska jäsenet pääsevät helposti takaisin fysioterapeutin luo ja treenaamisen intoa pidetään yllä laadukkaiden laitteiden ja ensiluokkaisten ohjaajien avulla.

Fysioterapia potilaasta jäseneksi

Saamme Qicraftilta paljon enemmän kuin vain uusia laitteita – meistä pidetään huolta matkan ajan ja vielä vähän enemmänkin.

Inger Marie Hessen, toimitusjohtaja

Osaaminen tuo tulosta

Ensimmäinen askel ”Potilaasta jäseneksi” konseptissa on tapaaminen kanssamme, jossa sinun ei tarvitse vielä sitoutua mihinkään. Asiakkaan ammattitaito terveydenhuollosta yhdistettynä pitkään kokemukseemme kuntosalikeskuksista on mielestämme oikea resepti. Mitään ei jätetä sattuman varaan vaan ”Potilaasta jäseneksi” on selkeä prosessi, joka on jaettu neljään vaiheeseen: analyysi, strategia, toteutus ja arviointi.

Emme jätä sinua yksin, vaan asiantuntijamme ovat mukana jokaisessa vaiheessa. Kaikki työ dokumentoidaan ja luodaan raportointirutiinit suoritettujen arviointiprosessien perusteella.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Lue lisää

Yhteistyössä on voimaa

Asiakkaalla on paras käsitys omasta yrityksestään, potilasryhmästä ja paikallisista olosuhteista. Qicraft tuo tähän lisänä oman asiantuntemuksensa ja kokemuksensa viiden menestystekijän myötä.

Osaaminen
Kuntosalilaitteiden lisäksi Qicraftilla on pitkä kokemus myös terveydenhoito- ja fysioterapiaan liittyvistä ratkaisuista.

Teknologia
Potilaat voivat tallentaa sekä klinikalla että sen ulkopuolella tapahtuvan harjoittelunsa Mywellness pilvipalvelussa olevaan sovellukseen. Terapeutti voi seurata harjoittelua ja kirjata tiedot omaan järjestelmäänsä. Tämä helpottaa ja tehostaa toimintaa.

Tuotteet
Qicraftin toimittamat korkealuokkaiset tuotteet ja ratkaisut ovat Italialaisen Technogymin kehittämiä ja valmistamia. Käyttäjätyytyväisyyden myötä premium-laitteet ovat kannattava investointi.

Palvelu
Qicraftilla asiakkaasta pidetään huolta koko asiakkuuden elinkaaren ajan tarjoamalla laitteille ammattitaitoiset huolto- ja kunnossapitopalvelut. Huoltohenkilöstö on aina valmiina auttamaan ja antamaan neuvoja mahdollisiin kysymyksiin.

Rahoitus
Qicraftin joustavasta rahoitusmallista löytyy turvallinen ratkaisu sekä suuremmalle että pienemmälle fysioterapiakeskukselle.