Referenssit Terveydenhuolto

Terveyden ylläpito ja hyvinvointipalvelut Medfitissä

KuvaQicraft Sweden, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Joachim Bartholdi

Joachim Bartholdi

Account Manager

+358 (0)400 764454

Kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut samassa paikassa

Medfit on on ruotsalainen hyvinvointi- ja terveyspalveluja tarjoava yritys, jonka tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaiset hyvinvointipalvelut saman katon alla. Vuonna 2017 yritys avasi Tukholman suurimman kuntoutus- ja liikuntakeskuksen Flemingsbergsdalenin alueelle.

Keskus palvelee asiakkaitaan suurissa ja avoimissa 4000 m2 tiloissa, joissa terveydenhuolto- ja hyvinvointipalvelut on tuotu yhteen saman liiketoiminnan alle. Tiloista löytyvät myös huippumodernit koulutustilat, joissa järjestetään sekä sisäisiä että ulkoisia koulutuksia. Medfit tekee myös yhteistyötä sekä Karoliinisen yliopistosairaalan että Karoliinisen Instituutin kanssa. Yritys käyttää Technogymin laiteratkaisuja sekä kuntoutus- että  kuntosalitoiminnassaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
ABDUCTOR – Loitontajalaite

TechnogymSelection 900 - ABDUCTOR – Loitontajalaite

Lue lisää

Potilaan tulisi saada oikeanlaista apua jo alusta alkaen. Meillä potilas saa kokonaisvaltaista palvelua aina hoitotarpeen arvioinnista hoitoon ja seurantaan asti, jotta vältyttäisiin mahdollisilta haasteilta tulevaisuudessa.

Joel Hallström, Medfit

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soututunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLROW soututunnit

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLROW soututunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLROW soututunnit

Lue lisää

Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin yhdistäminen

Medfit tarjoaa lääninhallituksen rahoittamaa hoitoa muun muassa lääkintävoimistelijoiden, fysio-, toiminta- ja ravitsemusterapeuttien toimesta. Valinnanvapauden ansiosta Medfitin hoitopalveluihin voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä. Kuntoutuksen ja hyvinvoinnin välillä on useimmiten eräänlainen kuilu. Harva potilaista jatkaa jokapäiväistä liikuntaharjoittelua, joka olisi enemmän kuin tarpeellista. Kuntoutus- ja hyvinvointipalvelut samassa paikassa edesauttaa potilaan hyvinvointia pitkällä tähtäimellä.

Kuntosaliratkaisut terveydenhuollon tarpeisiin

Fysioterapiayksikön tai kuntoutuslaitoksen kuntosalin voi toteuttaa eri kokoisiin tiloihin, tutustu ideoihin kuntoutuslaitoksen tai fysioterapiayksikön erikokoisten kuntosalien toteutuksesta. Haluatko tietää enemmän ratkaisuistamme terveydenhuoltoon?