Uutiset

Technogym on Pariisin olympialaisten virallinen laitetoimittaja

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Pariisin olympialaisissa harjoitellaan Technogymin kuntoilulaitteilla

Technogym on  jälleen saanut kunnian toimia olympialaisten ja paralympialaisten virallisena yhteistyökumppanina, toimittaen yhteensä noin 1 200 kuntoilulaitetta yli 14 900 urheilijan käyttöön. Pariisin olympialaisissa urheilijoiden harjoitusolosuhteita tuetaan varustamalla yli 29 tilaa Technogymin kuntoilulaitteilla. Suurin kuntoilutila tulee tulee Paris Saint Denisin olympia- ja paralympiakylään.

skillrun
Technogym – Olympics – CROSS

“Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana auttamassa urheilijoita parantamaan suorituskykyään ja saavuttamaan tavoitteensa. Kumppanuus olympialaisten kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä sen myötä saamme arvokasta palautetta urheilijoilta. Yhteistyön myötä saamme myös vietyä wellness-viestiämme eteenpäin maailmaanlaajuisesti.”

Nerio Alessandri
FOUNDER AND CEO, TECHNOGYM

Technogymin olympiahistoria

Technogym on auttanut urheilijoita parantamaan suorituskykyään kuntoilulaitteiden avulla jo vuosikymmeniä. Pariisin olympialaisten myötä Technogym on valittu olympia- ja paralympialaisten viralliseksi toimittajaksi jo yhdeksän kertaa peräkkäin: Sydney 2000, Ateena 2004, Torino 2006, Peking 2008, Lontoo 2012, Rio 2016, Pjögnjang 2018, Tokyo 2020 ja Pariisi 2024. Lähes kaksi vuosikymmentä kestänyt yhteistyö perustuu ajatukseen, että olympialaiset ovat suurimman urheilutapahtuman lisäksi myös urheilun juhla, joka edistää henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kulttuuria maailmanlaajuisesti. Sitoutuminen ammattilaisurheilijoihin on osoittautunut arvokkaaksi myös Technogym-tuotteiden kehityksen suhteen, sillä urheilijoilta saatu palaute ja näkemys on ensiarvoisen tärkeää.

Olympiayhteistyön avulla Technogym voi levittää liikunnan ja hyvinvoinnin sanomaa yhä useammalle ihmiselle ja kannustaa väestöä olemaan fyysisesti aktiivisempia.

Technogym on huippu-urheilijoiden valinta

Vuonna 1983 perustettu Technogym on maailman johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien teknologiaratkaisujen toimittaja ja valmistaja. Technogymin ratkaisuja on käytössä kuntosaleilla sekä kuntokeskuksissa niin yrityksissä, hotelleissa ja kylpylöissä, kuin huippu-urheilussa sekä yksityiskodeissa. Technogymin laitteilla kuntoillaan maailmanlaajuisesti jo yli 80 000 kuntokeskuksessa ja 300 000 kodissa.

Tunnettu brändi on olympialaisissa kisaavien urheilijoiden ja joukkueiden pitkäaikainen kumppani. Uusinta teknologiaa ja toiminnallisuuksia hyödyntävät Technogym-laitteet ovat vuosien varrella ansainneet paikkansa monen ammattiurheilijan ja urheilujoukkueen harjoittelussa. Lue lisää Technogymin kansainvälisistä yhteistyösopimuksista.