Artikkeli

Technogym valittu Tokion kesäolympialaisten viralliseksi laitetoimittajaksi

KuvaTechnogym

Tokyo 2020,  olympialaisten ja paralympialaisten järjestäjätoimikunta, on valinnut Technogymin Tokion olympialaisten viralliseksi yhteistyökumppaniksi.

Ota meihin yhteyttä
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

Nordic Project Manager

+47 918 5800

TECHNOGYM S.p.A. on allekirjoittanut sopimuksen Tokion olympia- ja paralympialaisten järjestäjätoimikunnan, Tokyo 2020, kanssa, että se toimii yhteistyökumppanina ja  virallisena kuntolaitetoimittajana (Koronaviruksen vuoksi)  kesällä 2021 järjestettävissä olympialaisissa ja paralympialaisissa.

Olen iloinen ja ylpeä, että Technogym on jälleen – jo kahdeksannen kerran – valittu olympialaisten viralliseksi ja eksklusiiviseksi laitetoimittajaksi. Tämä on meille merkki siitä, että Technogym alan markkinajohtajana luo innovatiivisimpia ratkaisuja hyvinvointiin ja urheiluun. Jälleen kerran tulee todistettua, että
”Champions train with Technogym”, eli parhaat harjoittelevat Technogymillä. Se vahvistaa myös Qicraftin missiota ”Activating people”.

Farhad Jabbari, CEO, Qicraft Group

Technogymin olympiahistoria

Technogymin olympiataival alkoi Sydneyssä vuonna 2000, ja siitä lähtien Technogym on saanut kunnian toimia olympialaisten virallisena laitetoimittajana. Tämä lähes kaksi vuosikymmentä kestänyt yhteistyö perustuu ajatukseen, että olympialaiset ovat suurimman urheilutapahtuman lisäksi myös urheilun juhla, joka edistää henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kulttuuria maailmanlaajuisesti. Sitoutuminen ammattilaisurheilijoihin on osoittautunut arvokkaaksi myös Technogym-tuotteiden kehityksen suhteen, sillä urheilijoilta saatu palaute ja näkemys on ensiarvoisen tärkeää. Olympiayhteistyön avulla Technogym voi levittää liikunnan ja hyvinvoinnin sanomaa yhä useammalle ihmiselle ja kannustaa väestöä olemaan fyysisesti aktiivisempia.

Technogym on maailman johtava kuntolaitetoimittaja

Technogym on ollut olympia- ja paralympiakisojen virallinen laitetoimittaja  jo seitsemän kertaa. Päivittäin  yli 50 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogymin tuotteilla ympäri maailmaa.

Tokion olympialaisissa 2020 Technogym toimittaa harjoitusvälineitä 30 harjoittelupaikkaan mukaan lukien olympia- ja paralympiakylät, kilpailupaikat sekä urheilijoiden harjoituspaikat, joissa nämä voivat harjoitella ennen kisoja ja niiden aikana.

Olympialaisten ja paralympialaisten pääasiallinen harjoituspaikka sijaitsee Harumin ranta-alueella Tokiossa. Se on urheilijoiden käytettävissä koko kisojen ajan. Pääharjoituspaikka varustetaan laajalla Technogymin kuntolaitteiden valikoimalla vastaamaan jokaisen urheilulajin tarpeita. Tokion olympialaisten aikana yli 10 000 olympiaurheilijaa ja 4000 paralympialaurheilijaa pääsee harjoittelemaan parhailla ja innovatiivisimmilla laitteilla aerobisen harjoittelun, voimaharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun alueilla.

Tokyo 2020 komitean presidentti Yoshiro Mori on iloinen valinnasta:

”Olemme iloisia saadessamme Technogymin laitetoimittajaksi. Technogym on jo seitsemänä vuotena toimittanut välineitä harjoitus- ja kilpailupaikoille, joilla urheilijat voivat valmistautua ja saavuttaa parhaan suorituskykynsä. Luomme yhdessä Technogymin kanssa Tokion olympialaisiin ympäristön, jossa urheilijat voivat suoriutua huipputasolla. ”

Technogymin perustaja Nerio Alessandri vastaa:

”Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme Tokion olympialaisten ja paralympialaisten kisojen virallinen tukija. Työskentelemme Technogymillä luodaksemme innovatiivisimpia tuotteita, joilla tuetaan urheilijoita näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Tämä on voitto koko Technogym-tiimille.”

Luomme yhdessä Technogymin kanssa Tokion olympialaisiin ympäristön, jossa urheilijat voivat suoriutua huipputasolla.

Yoshiro Mori, Tokyo 2020 presidentti

 

Hyvässä seurassa

Tokyo 2020:n  67 yhteistyökumppanin lisäksi Tokyo 2020:lla on yhdeksän maailmanlaajuista kumppania paralympialaisille: Alibaba, Atos, Bridgestone, Coca-Cola, Omega, Panasonic, Procter & Gamble, Toyota ja Visa.

SKILLRUN

Technogym on huippu-urheilijoiden valinta

Vuonna 1983 perustettu Technogym on maailman johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien teknologiaratkaisujen toimittaja ja valmistaja. Technogymin ratkaisuja on käytössä laajasti eri kuntosaleilla sekä kuntokeskuksissa niin yrityksissä, hotelleissa ja kylpylöissä, kuin huippu-urheilussa sekä kotikuntoilussa.

Technogym tarjoaa täydellisen valikoiman aerobisen harjoittelun, voimaharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun laitteita. Technogymillä on yli 2300 työntekijää ja 14 tytäryhtiötä maailmanlaajuisesti. Technogym on edustettuna yli 100 maassa, joissa yli 80 000 kuntokeskusta ja 300 000 kotia on varustettu Technogym-laitteilla. Technogym on urheilualan tunnettu brändi ja olympialaisissa kilpailevien joukkueiden ja urheilijoiden pitkäaikainen kumppani.

Myös seuraavat organisaatiot tekevät Technogymin kanssa tiivistä yhteistyötä: Real Madrid CF, Juventus FC, Milan AC, Paris Saint Germain, US Tennis Federation (Yhdysvaltain Tennisliitto) ja PGA Golf Tour.

Technogym on useana vuonna toiminut olympialaisten ja muiden merkittävien urheilutapahtumien laitetoimittajana.

Lue lisää alla olevista linkeistä:

Technogym on virallinen kuntosalilaitteiden toimittaja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisissa

Technogymistä Brasilian ja Venäjän maajoukkueiden virallinen laitetoimittaja jalkapallon MM-kilpailuissa 2018

Technogym on Rion olympialaisten 2016 eksklusiivinen laitetoimittaja

Ota meihin yhteyttä
Marianne Bryhn

Marianne Bryhn

Nordic Project Manager

+47 918 5800