Uutiset

Technogym ja Ironman yhteistyöhön

KuvaTechnogym

IRONMAN yhteistyö tuo Technogymin osaksi kansainvälisiä kilpailuja ja virtuaalista yhteisöä

Triathlon kilpailuja järjestävä IRONMAN organisaatio on valinnut Technogymin viralliseksi partneriksi kuntoiluvälineiden toimittajana. Kumppanuuden myötä Technogym osallistuu IRONMAN-maailmanmestaruuskisoihin, IRONMAN 70.3 -mestaruuskilpailuihin ja IRONMAN Virtual Racing Series -tapahtumiin.

IRONMAN yhteistyöhön sisältyy Technogymin osallistuminen vuoden 2020 IRONMAN-maailmanmestaruuskisoihin Kailua-Konassa, Havaijilla, sekä Taupossa, Uudessa-Seelannissa.

Technogym on mukana myös IRONMAN® Virtual Racing ™ (VR ™) -sarjassa, joka mahdollistaa urheilijoille harjoittelun ja kilpailemisen mistä päin maailmaa tahansa. IRONMAN Virtual Racing Clubissa osallistujat keräävät suorituspohjaisia pisteitä läpi vuoden ja ovat osa IRONMAN-virtuaaliyhteisöä. 

Aktiivinen ja intohimoinen IRONMAN yhteisö pääsee harjoittelemaan huippulaitteilla

Technogym on kehittänyt laajan valikoiman älykkäitä kuntolaitteita, jotka tarjoavat urheilijoillemme poikkeuksellisia sisäharjoitteluratkaisuja. Olemme ylpeitä voidessamme toivottaa Technogymin tervetulleeksi osaan IRONMAN Virtual Racing -sarjaa”, kertoi Andreon Messick, IRONMAN-ryhmän toimitusjohtaja.

”Olemme työskennelleet vuosien saatossa maailman parhaiden urheilijoiden ja urheilutapahtumien rinnalla. Yhteistyö IRONMANin kanssa on meille kunnia, sillä IRONMAN on yksi urheilumaailman aktiivisimmista ja intohimoisimmista yhteisöistä. Technogym tarjoaa IRONMAN-urheilijoille täydellisen ratkaisun henkilökohtaisten harjoitusohjelmien toteuttamiseen missä ja milloin tahansa: kotona, kuntosalilla tai hotelleissa kilpailun aikana”, Technogymin perustaja Nerio Alessandri iloitsi.

Technogym triathlon-urheilijat Tim O’Donnell ja Mirinda Carfrae

Tim O’Donnell ja Mirinda Carfrae harjoittelevat säännöllisesti Technogym-laitteilla ja tähtäävät IRONMAN maailmanmestaruuskilpailuun Konalle, Hawajille 2020.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN

TechnogymSKILL LINE - SKILLRUN

Lue lisää

Vuonna 1983 Cesenassa, Italiassa perustettu Technogym on noussut maailman johtavaksi kuntoilulaitteiden valmistajaksi, joka yhdistää huipputeknologian ja innovatiivisen designin parhaaseen harjoituskokemukseen. Technogym on toiminut virallisena laitetoimittaja seitsemän kertaa olympialaisissa, ja tämä jatkuu Tokion Olympialaisissa. Yli 50 miljoonaa ihmistä harjoittelee päivittäin Technogymin laitteilla ympäri maailmaa.

Uuden kumppanuuden kautta IRONMAN-urheilijat pääsevät käyttämään Technogymin juoksumattoja, kuntopyöriä, spinnigpyöriä, soutulaitteita sekä voimaharjoittelulaitteita.

”Olemme iloisia voidessamme toivottaa Technogymin tervetulleeksi kasvavaan IRONMAN-kumppanien perheeseen. Technogym on maailmanlaajuisesti tunnettu innovatiivisesta suunnittelustaan, omistautumisestaan urheiluun ja päättäväisyydestä auttaa urheilijoita saavuttamaan tavoitteensa”, sanoiThe IRONMAN-ryhmän toimitusjohtaja Jennifer Mocerino.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Lue lisää