Artikkeli

Technogym on Rion olympialaisten 2016 laitetoimittaja

KuvaTechnogym

Technogym on allekirjoittanut eksklusiivisen yksinoikeussopimuksen laitetoimituksista Rion olympialaisiin 2016. Technogym on ainoa laitetoimittaja kaikissa urheilulajeissa.

Eksklusiivinen olympialaisten laitetoimittaja jo seitsemättä kertaa

Tämä tulee olemaan seitsemäs kerta, kun Technogym on olympialaisten eksklusiivinen laitetoimittaja. Sydney 2000, Ateena 2004, Turin 2006, Peking 2008 ja Lontoo 2012. Technogym on kansainvälisesti tunnettu siitä että, se keskittyy hyvin tarkasti innovatiivisuuteen ja muotoiluun suunnitellussa ja on yritys, joka asettaa standardit teknologian kautta urheiluun, kuntoutukseen ja hyvinvointiin.os_rio_technogym

Technogym tulee varustamaan Rion olympialaisiin kokonaisen kuntokeskuksen (n. 2 000 m2) olympiakylään, Barra da Tijucaan, mikä on avoinna kaikille kilpailijoille. Technogym tulee varustamaan se lisäksi 15 muuta kuntokeskusta ja lämmittelyaluetta, jotka on erityisesti suunniteltu eri lajien kilpailualueille.

”Olemme erittäin ylpeitä, että meidät on valittu olympialaisten laitetoimittajaksi seitsemättä kertaa. Tämä on voitto koko Technogymin tiimille ja vahva tunnustus laitteidemme innovaatiolle ja laadulle.” Nerio Alessandri, Technogymin toimitusjohtaja ja perustaja

1000 kuntolaitetta ja 50 ohjaajaa

Technogymin odotetaan toimittavan  1.000 kuntolaitetta ja asentavan digitaalisen alustan,  Mywellness Cloudin, jonka avulla kilpailijat, voivat seurata henkilökohtaista harjoitusohjelmaansa suoraan kuntolaitteilta tai älypuhelimeltaan. Lisäksi Technogym tarjoaa 50 ohjaajan tiimin kilpailijoiden tueksi ja muita palveluita (tilasuunnittelu, asennus, huolto ja tekniset palvelut)

”Kilpailjoiden tarpeet ovat tärkeimpiä, siksi panostamme huippulaitteisiin, sillä se on heille kaikille äärimmäisen tärkeää. Tulemme tekemään Technogymin kanssa yhteistyötä kahden seuraavan vuoden ajan. ” Carlos Nuzman, Rio 2016 olympialaisten järjestelytoimikunnan puheenjohtaja.

 

Technogym on useana vuonna toiminut olympialaisten ja muiden merkittävien urheilutapahtumien laitetoimittajana.

Lue lisää alla olevista linkeistä:

Technogym on virallinen kuntosalilaitteiden toimittaja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisissa

Technogymistä Brasilian ja Venäjän maajoukkueiden virallinen laitetoimittaja jalkapallon MM-kilpailuissa 2018

Technogym valittu Tokion kesäolympialaisten 2020 viralliseksi laitetoimittajaksi

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info