Uutiset

Liikunnasta liiketoimintaa 2023 – Technogym pääsponsorina

TekstiIda Saalsto

KuvaDL Software

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857

Olemme mukana Liikunnasta liiketoimintaa-seminaarissa

Technogym on tuttuun tapaan mukana vuosittaisessa Liikunnasta liiketoimintaa-seminaarissa, tällä kertaa pääsponsorin ominaisuudessa. 13.-15.9 järjestettävä tapahtuma tarjoaa liikunta-alan ammattilaisille tehokkaan mahdollisuuden saada uutta vauhtia omaan tekemiseen ja verkostoitumiseen muiden alan yrittäjien kanssa.

Käytännön vinkkejä liiketoimintaan ja verkostoitumista

Tapahtuman järjestäjä on tuunannut tämän vuoden seminaariohjelman asiakastoiveiden perusteella. Ensimmäisenä päivänä keskitytään liiketoiminnan kehittämiseen ja toisena päivänä yrittäjän omaan hyvinvointiin, jaksamiseen ja palautumiseen.

Technogym tarjoaa keynote-puheenvuoron sosiaalisen median hyödyntämisestä

Seminaarin ensimmäisen päivän puhujat Mika Sutinen, Emmi Lehtomaa ja Pauli Aalto-Setälä antavat parhaat vinkkinsä liiketoiminnan kehittämiseen, sosiaalisen median hyödyntämiseen liikuntabisneksessä sekä johtamistyöhön kriisien keskellä. Technogym tarjoaa seminaarin keynote puheenvuoron, jossa Emmi Lehtomaa
kertoo parhaat vinkit siihen, miten yrittäjä voi ottaa sosiaalisesta mediasta kaiken hyödyn irti. Toisena päivänä seminaarilavalle nousevat Riku Torkkeli ja Melina ”Mellu” Näätänen.

Emmi Lehtomaa puhuu sosiaalisen median hyödyntämisestä.

Emmi Lehtomaa on tunnettujen some-ja mediapersoonien managerointipalveluita tarjoavan yrityksen Famentin perustaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus sosiaalisen median parissa työskentelystä. Famentin asiakkaita ovat mm. Janni Hussi, Tiedenaiset ja Karita Tykkä,

Referenssivierailu Tukholmassa

Tulemme järjestämään seminaariosallistujille vierailun referenssiasiakkaallemme, tiedotamme tästä myöhemmin.
Pysy siis kuulolla!

Technogymin ständillä kuulet lisää siitä, miten tekoäly ja digitaaliset ratkaisut tuovat lisää tehoa harjoitteluun – ja myyntiin. Nähdään laivalla!

Tietoa tapahtumasta

DL Softwaren järjestämä Liikunnasta Liiketoimintaa-seminaari kokoaa vuosittain jopa yli 300 liikunta-alan ammattilaista nauttimaan monipuolisesta seminaariohjelmasta, huippuluennoitsijoista ja ainutlaatuisista puitteista verkostoitumiselle. Tapahtuma on vakiinnuttanut asemansa liikunta-alan ammattilaisten joukossa. Lue lisää tapahtunasta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ