Uutiset

Let´s Move For a Better World 2023

TekstiTechnogym

KuvaTechnogym

Technogymin kansainvälinen Let´s Move For A Better World -kampanja haastaa kuntokeskukset ympäri maailman taistelemaan passiivista elämäntapaaa vastaan sekä motivoimaan ja innostamaan samalla kuntosalin omia  asiakkaita liikkumaan.

 

Miksi osallistua Let’s Move -kampanjaan?

Kampanja mahdollistaa kuntokeskukselle nykyisten asiakkaiden sitouttamisen ja lisää yhteisöllisyyttä sekä treeni-iloa. Kampanja aktivoi hyvin myös potentiaalisten uusien asiakkaiden määrää. Aiempien kampanjoiden perusteella tiedämme, että

  •  kampanjan aikana asiakkaiden keskimääräinen vierailumäärä kasvaa 26%
  • asiakkuuksien määrä kasvaa 15%
  • 91% osallistujista haluaisi osallistua kampanjaan uudelleen

Let’s Move For a Better World 2023 from Technogym on Vimeo.

Let’s Move -kampanjan perimmäisenä tarkoituksena on kannustaa ihmisiä liikkumaan ja vähentää passiivisesta elämäntavasta johtuvia haittoja. Siten osallistuessasi kampanjaan olet samalla mukana edistämässä hyvinvointia. Lue lisää kampanjasta Technogymin tiedotteesta.

Let’s Move 14.-31.3.2023

Ilmoittaudu 1.3. mennessä

Miten mukaan LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD kampanjaan?

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

Ilmoittautuminen haasteeseen tulee tehdä 1.3.2023 mennessä.
Mukaan kampanjaan voivat lähteä kuntokeskukset, jotka hyödyntävät Technogymin digitaalisia palveluita kuten Mywellness Cloud tai siihen liittyviä ryhmäliikuntakonsepteja kuten Group Cycle, Biocircuit, SkillBike Class, SkillRun Class, SkillRow Class, SkillX tai TeamBeats sykeohjattu ryhmäliikunta.
Kampanjaan osallistumiseen tarvitaan Technogymin Challenge-lisenssi. Jos kuntokeskuksellanne ei sitä vielä ole, voitte saada sen käyttöönne kampanjan ajaksi maksutta. Ota yhteyttä Technogym edustajaasi!

Asiakkaasi liittyvät haasteeseen Mywellness Cloudin kautta ja keräävät MOVE-pisteitä kuntokeskuksellesi.

KAMPANJA-AIKA 2023
Haaste alkaa 14. maaliskuuta ja päättyy 31. maaliskuuta.

MAKSAAKO OSALLISTUMINEN?

Kuntokeskuksen asiakkaille osallistuminen on ilmaista. Kuntokeskuksen osallistumismaksu on 250 eur johon kuuluu standard-markkinointipaketti, joka sisältää 50 keltaista Let’s Move t-paitaa. Lisäksi saat käyttöösi digitaalisen markkinoinnin paketin, jota voit käyttää sosiaalisissa kanavissasi ja netissä. Saat sen sähköpostitse rekisteröitymisesi jälkeen.

 

Miten MOVE-pisteiden kerääminen palkitaan?

Yli 3 000 000 ja 7 000 000 MOVE-pistettä kampanjan aikana keränneet kuntokeskukset palkitaan Technogym-tuotepaketilla. Palkinnon saanut keskus lahjoittaa palkinnon itse hyväntekeväisyyskohteeseen. Palkinnon mahdollisesti saava taho on valittava kampanjan aluksi.

Miten kuntokeskuksen asiakas voi osallistua LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD haasteeseen?

Kampanjaan ilmoittautuneiden kuntokeskusten asiakkaat voivat osallistua haasteeseen. Asiakas kerää liikuntasuorituksillaan MOVE-pisteitä, jotka kerryttävät kuntokeskuksen pottia. Asiakas käyttää Mywellness -sovellusta tai Wellness-avainta pisteiden keräämiseen. Mukaan lasketaan

  • Technogymin mywellnessiin integroiduilla laitteilla kuntosalilla tehdyt harjoitukset (esim. Biocircuit, Unity- tai Unity Mini-näytölliset laitteet tai Wellness-avaimella Unity-päätteen kautta tallennetut harjoitukset)
  • Technogymin ryhmäliikuntakonseptien kautta tehdyt harjoitukset (esim. TeamBeats-, Group Cycle-, Skillrow-, Skillrun-, Skillbike-, Biocircuit-,  SkillX-tunnit)
  • Kolmannen osapuolen gps:ää käyttävät sovellukset, kun se on yhdistetty asiakkaan Mywellness cloud -tiliin (esim. Strava, MapMyFitness, RunKeeper, Polar, Garmin, FitBit)

Käyttäjäkohtainen enimmäismäärä MOVE-pisteille on 2 000/päivä.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN NYT!