Uutiset

Keräsimme yhdessä yli 315 miljoonaa MOVE-pistettä!

KuvaTechnogym

Keräsimme yhdessä yli 315 miljoonaa MOVE-pistettä!

Lets Move

Let´s Move for a Better World – Maailman suurin terveys- ja hyvinvointihyväntekeväisyyskampanja on päättynyt. Miten hieno panostus teiltä kaikilta!

315 593 823 MOVE-pistettä | 79 382 osallistujaa | 356 kuntokeskusta | 17 valtiota

Yhdessä treenattiin valtavalla tsempillä hyvän asian puolesta – lisättiin tietoisuutta siitä, kuinka tärkeää on olla fyysisesti aktiivinen ja liikkua jo lapsesta asti. Suomessa haasteeseen otti osaa viisi kuntokeskusta: EasyFit Pasila, EasyFit Nokia, Hanhivaaran liikuntakeskus, Kuntokeskus Ote ja LadyLine Rovaniemi. Valtavat onnittelut LadyLine Rovaniemelle, joka vei voiton Suomessa!

Kampanjan tavoitteena on lisätä tietoisuutta siitä, miten tärkeää on olla fyysisesti aktiivinen jo lapsesta asti. Viimeisten 30 vuoden aikana lasten ylipaino on yli kaksinkertaistunut ja nuorten ylipaino on nelinkertaistunut. On arvioitu että, vuonna 2025 70 miljoonaa alle 5-vuotiasta lapsista ovat ylipainoisia tai lihavia, jos nykyinen suuntaus jatkuu*. Fyysinen aktiivisuus luonnollisena tapana, osana arkea, on yksi parhaista menetelmistä liikalihavuuden ja siihen liittyvien kroonisien sairauksien estämiseksi lapsilla ja nuorilla.

Kaikki osallistuvat kuntokeskukset mittasivat jäsentensä aktiviteetit kuntosalilla MOVE-mittayksikön avulla. MOVE-pisteet mitataan tallennetaan Technogym Ecosystemiin, avoimeen alustaan, joka sisältää kuntoilulaitteita ja digitaalisen alustan – mywellness Cloudin. Kuntokeskus, joka tuotti eniten MOVE-pisteitä maailmanlaajuisesti, voitti mahdollisuuden lahjoittaa Technogym- EasyLine kuntolaitteen  valitsemaansa paikalliseen kouluun. Suomen voittaja, LadyLine Rovaniemi, saa lahjoittaa 20 kpl Technogymin Active Sitting -palloja valitsemaansa paikalliseen kouluun.

Paljon onnea LadyLine Rovaniemi!

 

 

Lue lisää Let´s Move for a Better World -kampanjasta: www.technogym.com/letsmove

 

*Lähteet: World Health Organisation (http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs311/en/)European Public Health Alliance (http://www.epha.org/a/6055), Centers for Disease Control and Prevention (http://www.cdc.gov/healthyyouth/obesity/facts.htm)