Uutiset

Erimover ja Qicraft aloittavat yhteistyön

TekstiElisa Aunola

KuvaHanna Väisälä

Suomen suurin hyvinvointi- ja liikuntapalveluita tarjoava yritys, Erimover, ja Technogym kuntoilulaitteiden ja -ratkaisujen maahantuoja, Qicraft, aloittavat yhteistyön Suomessa. Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa kuntokeskuksille, hotelleille ja yrityksille kokonaisvaltainen palveluratkaisu liittyen elämyksellisten liikuntapalveluiden tuottamiseen.

Yhteistyön myötä Erimover alkaa 1.1.2020 alkaen kouluttamaan Technogym laitteita ja ratkaisuja Qicraftilta hankkivia asiakkaita, jotta loppukäyttäjälle voidaan tarjota mahdollisimman korkealuokkainen ja elämyksellinen harjoituskokemus. Asiakkaille yhteistyö ratkaisuja ja koulutusta tarjoavien toimijoiden välillä tuo uudenlaista arvoa ja osaamista kokemukselliseen ja motivoivaan harjoitteluun. Kumppanuus Erimoverin kanssa täydentää Qicraftin pohjoismaista visiota olla alan edelläkävijä ja tarjota asiakkaille maailmanluokan ratkaisujen ohella myös koulutusta.

Me Qicraftilla pyrimme jatkuvasti luomaan motivoivia liikuntakokemuksia ratkaisujemme kautta. Kun tähän yhdistetään Erimoverin osaaminen koulutustoiminnassa, pystymme lisäämään arvoa, jonka tuotamme asiakkaillemme ja loppukäyttäjille. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja, jolla asiakkaamme voivat parantaa omille asiakkailleen tarjoamaa harjoittelukokemusta. Tämä yhteistyö on merkittävä askel tavoitettamme kohti”, kertoo Qicraftin konsernijohtaja Mr. Farhad Jabbari.

Erimoverin ja Qicraftin kulttuuri, arvot ja missio ovat hyvin samansuuntaiset, mikä antaa hyvän pohjan yhteistyölle, jonka tarkoituksena on tuoda etuja molempien asiakkaille. Tämä on samalla merkittävä tunnustus osaavalle ja dynaamiselle joukollemme. Nöyränä otamme vastuun asiakkaiden kouluttamisesta maailman johtavan toimijan, Technogymin, tuotteisiin ja ratkaisuihin ”, Erimoverin konsernijohtaja, Mr. Joakim Berndtsson kertoo innoissaan.

Erimover on yksityinen yhtiö ja Suomen suurin riippumaton liikunta- ja hyvinvointipalveluja kehittävä ja tuottava yhtiö. Erimover -konserni työllistää n. 500 ammattilaista valtakunnallisesti emoyhtiön Erimover:in ja konserniyhtiöiden Trainer4You, Fitra, HELT Global, ja Funcy Family kautta.

Qicraft on italialaisen Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja maahantuoja sekä Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Qicraftin missio, ”Activating people”, ohjaa kaikkea tekemistämme. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme investoimaan kannattavaan liiketoimintaan ja tuottamaan parhaat tulokset liikunta- ja hyvinvointipalveluissa. Nimi Qicraft heijastaa markkinoita, joilla toimimme, ja omia tavoitteitamme: Qi tarkoittaa energiaa ja liikettä, Craft tarkoittaa laatua ja osaamista. Technogym on maailman johtava urheilu-, liikunta-, ja hyvinvointialan tuotemerkki yli 100 maassa ympäri maailmaa.

           

Lisätietoja antaa:

Erimover, myynti- ja markkinointijohtaja Sonja Laurén, +358 44 501 7685, sonja.lauren@erimover.com

Qicraft Finland Oy, myyntijohtaja Jarkko Mölsä, puh. +358 40 544 8857, Jarkko.molsa@qicraft.fi

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857