Uutiset

ARTIS® Synchro – Crosstrainer tehokkaaseen pakaratreeniin

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogymin Uusi ARTIS® Synchro crosstrainer yllättää tehokkuudellaan ja luonnollisuudellaan! Ergonominen muotoilu ja biomekaniikka tekevät cardio-harjoittelusta ennen kokemattoman miellyttävää. Muuttuva harjoituskulma ja erilaiset harjoitukset mahdollistavat hauskan ja tehokaan treenin.

Erotu eduksesi

ARTIS® Synchro mahdollistaa erottautumisen pitkälle viedyllä cardiolaitetarjonnalla ja hienolla asiakaskokemuksella.

ARTIS® Synchro mahdollistaa nauttimaan rajoittamattomasta liikkeestä, sillä laite tarjoaa markkinoilla olevista crosstrainereista pisimmän askeleen, jopa 67 cm.

ARTIS® Synchrossa harjoittelua voi tehostaa nostamalla tai laskemalla crosstrainerin kulmaa: uuden Quick Rampin ansiosta kaltevuutta voi helposti vaihtaa 5 ° – 35 ° välillä.

ARTIS® Synchro auttaa tehostamaan pakaroiden aktivointia. Paikallaan olevan keskikahvan avulla käyttäjä voi nojata eteenpäin, ja rekrytoida pakaralihakset ja alavartalon tehokkaimmalla tavalla.

Android-pohjainen Unity-kosketusnäyttö tuo käyttäjän ulottuville monipuolisia harjoitusohjemia sekä viihteen, mm. tv, internet, Youtube, Facebook.

Cardioharjoitteluun tulee uusia ulottuvuuksia, monipuolisuutta ja mielenkiintoa, kun seuraat crosstrainerin Unity-näytöltä video-ohjattuja harjoituksia, joita voit suorittaa eri intensiteettitasoilla.

Tutustu uuteen ARTIS® Synchro-crosstraineriin ja pyydä tarjous Technogym-edustajaltasi!

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info