Tuotteet

Paras Crosstrainer testissä 2021

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Parhaat Crosstrainerit testissä – Technogym mallit suosikkeja

”Bloody excellent”

Tämä oli T3:n mielipide Technogymista yleisesti ottaen, kun he listasivat vuoden parhaat crosstrainerit. Riippumatta siitä minkä crosstrainerin meiltä kotikuntosalillesi valitset, voit olla varma ettet pety.

Technogym-tuoteratkaisut ovat käytössä huippuluokan kuntokeskuksissa ympäri maailmaa juuri siksi, koska ne ovat niin korkealaatuisia.

T3-lehti

Cross Personal – ”Mestariteos on tehty yksityiskohdista”

Tyylikkyyttä ja sisustusta arvostaville suosittelemme tutustumista Technogym Cross Personaliin, muotoilija Antonio Citterion suunnittelemaan moderniin klassikkoon. Cross Personal on paras crosstrainer niille, jotka haluavat kotiinsa kauneimman mahdollisen kuntoilutuotteen.

Aiheeseen liittyvä tuote
Cross Personal crosstrainer

TechnogymPersonal Line - Cross Personal crosstrainer

Lue lisää

Synchro Excite Live – irti tavanomaisesta

Haluaisitko harjoitteluusi uutta intoa ja energiaa? Sisältöä, jonka avulla teet halutessasi jokaisesta treenistäsi erilaisen? Technogym Excite Live tuo harjoitteluun uutta inspiraatiota innostavien digitaalisten harjoitusohjelmien tai virtuaalisten ulkoilureittien kautta, sekä paljon muuta. Antaudu treenin vietäväksi!

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Synchro Crosstrainer

TechnogymExcite Live - Excite Live Synchro Crosstrainer

Lue lisää

Elliptical – helppoutta kotikuntoiluun

Kaipaatko lisämotivaatiota kuntoilun aloittamiseen tai treenin ylläpitämiseen? Tuntuuko että kotona ei ole riittävästi tilaa crosstrainerille? Technogym Elliptical on kompaktin kokoinen crosstrainer, joka vie vain vähän tilaa käytössä. Käytön jälkeen sen saa taitettua kokoon ja sitä on helppo siirtää. Kynnys kuntoilun aloittamiseen madaltuu, kun kotona on helppokäyttöinen crosstrainer motivoivilla sisällöillä ja omalla virtuaalivalmentajalla. Voi käydä niin, ettei seuraavan treenin aloittamista malta edes odottaa!

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Elliptical

TechnogymTechnogym Elliptical

Lue lisää