Tuoteuutuus

Technogym Bike – Kuntosalille, hotelliin, toimistoon

KuvaTechnogym

Technogym Bike spinning-tunnit huippuohjaajien kanssa

Huikeat spinning-tunnit Lontoosta suoraan pyörän näytölle? Se on nyt mahdollista! Technogym Bike tuo maailmanluokan treenielämykset live-lähetyksinä tai tallenteina suoraan käyttäjälle ja tunneille osallistuminen onnistuu kätevästi sekä kuntosalilla, hotellissa tai yrityksen kuntoilutilassa.

Live-tunnit suoraan Lontoosta

Elämyksellisille live-tunneille osallistuminen käy helposti ja harjoittelu yhdessä muiden pyöräilijöiden kanssa tuntuu kuin olisi reaaliaikaisesti pyöräilystudiossa. Tunnelma nousee taatusti kattoon, kun tunnin vetäjänä on maailmanluokan ohjaaja. Valinnan varaa ohjaajissa on.

Technogym Bike kuntopyörä spinning tuntivalikoima

On-demand

Tunnin voi valita kattavasta on demand-kirjastosta ajasta ja paikasta riippumatta, tuntitallenteet ovat aina valmiina ja treeni on vain klikkauksen päässä.

Kattava tuntivalikoima

Pääsy runsaaseen tuntivalikoimaan, jota voi selata keston, kouluttajan, musiikkityylin ja tehon perusteella. Technogym Live virtuaalituntien alusta tarjoaa sisäpyöräily-treeniin innostavia tuntitallenteita englanniksi, italiaksi, espanjaksi ja ranskaksi. Tarjolla on niin perinteisiä spinning-tunteja kuin lihaskuntoa ja pyöräilyä yhdistäviä tunteja. Myös maisemat vaihtuvat tunnista toiseen.

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

 

Miten Technogym Bike soveltuu toimintaasi?

Technogym Bike on täydellinen 24/7 virtuaalispinning-ratkaisu. Se tarjoaa ohjattuja treenejä ja virtuaalisia maisemareittejä erittäin laadukkaalla sisällöllä. Virtuaalispinning-ratkaisuna se soveltuu kuntosaleille, hotelleille ja yritysten kuntosaleille. Technogym Live-näytön kautta käyttäjä voi osallistua elämyksellisille ja energisille spinning-tunneille missä vain, milloin vain.

Virtuaalispinning kuntosalilla

Kuvittele lontoolaisen pyörästudion tunnelmaa – valot, äänet ja ilmapiiri.  Sinulla on mahdollisuus tarjota vastaava kokemus Technogym Bike-pyörän näytöltä. Technogym Bike avaa uusia mahdollisuuksia innostaa ja sitouttaa asiakkaita, jotka rakastavat spinning-treenejä.

Virtuaalispinning hotellihuoneessa

Treenaaminen oman huoneen yksityisyydessä on vaivatonta. Technogym Bike tuo virtuaalispinning-mahdollisuuden hotellin asiakkaalle – silloin, kun hän itse haluaa nauttia mukaansa tempaavista sisällöistä suoraan maailman parhailta pyöräilystudioilta.

Virtuaalispinning yrityksen kuntosalilla

Anna työntekijöillesi mahdollisuus ladata pattereita energisellä tavalla: spinning-tunti Technogym Biken selässä ja maailmanluokan ohjaajien innostamana tuo hyvinvointia työpäivään.

Lue lisää Technogym Bikesta

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää