Lehdistötiedote

Technogym tarjoaa MyBnB Live-lihaskuntotreenit loppuvuoteen

KuvaMyBnB, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogym tuo kotitreenaajille MyBnB Liven lihaskuntotreenit loppuvuodeksi

Technogym tarjoaa nyt loppuvuoden lihaskuntotreenit Kim Heroldin ja Jessica Reimanin kanssa. MyBnB Live-virtuaalitreeneissä nostetaan hiki pintaan monipuolista Technogym Bench-treenipenkkiä hyödyntäen.

technogym lihaskuntotreenit mybnb live kim herold jessica reiman

Lisää virtaa loppuvuoteen monipuolisista kotitreeneistä

MyBnB Live:n virtuaalitunneista on helppo löytää lisää energiaa syksyyn ja pimeneviin iltoihin! Technogym tarjoaa treeniyhteisölle Kim Heroldin ja Jessica Reimanin monipuoliset lihaskuntotreenit koko loppuvuodeksi.

Kimin treenit alkavat 10.10 ja jatkuvat neljänä maanantaina klo 18-18.30. Luvassa koko kehoa vahvistavia tehokkaita ja kekseliäitä treenejä. Treeneissä hyödynnetään mm. painoja ja kuminauhoja.

Nappaa tästä Kimin lihaskuntotreenit kalenteriin: ma 10.10., ma 17.10., ma 24.10., ma 31.10.

Kimin tehosettien lisäksi treenaajat pääsevät nauttimaan myös suosituista Jessica Reimanin lihaskuntotunneista. Jessican tahdissa laitetaan napakasti koko keho töihin ja nostetaan hiki pintaan. Jessican treenit alkavat tiistaina 18.10 ja jatkuvat sen jälkeen seitsemänä maanantaina klo 18-18.30.

Nappaa tästä Jessican lihaskuntotreenit kalenteriin: ti 18.10., ma 7.11., ma 14.11., ma 21.11., ma 28.11., ma 5.12., ma 12.12., ma 19.12.

Monipuoliset lihaskuntotreenit Technogym Bench treenipenkin avulla

technogym bench mahdoolistaa monipuoliset mybnb live lihaskuntotreenit

Technogymin tarjoamissa treeneissä hyödynnetään kompaktia Technogym Bench-treenipenkkiä. Kimin ja Jessican treenit on kuitenkin suunniteltu niin, että treenaajat voivat tehdä harjoitteet kotoa löytyvillä kuntoiluvälineillä. Apuna voi käyttää esimerkiksi käsipainoja, kahvakuulia, vastuskuminauhoja tai tavallisia penkkejä. Jos kotoa ei löydy käsipainoja, myös täytetyt vesipullot toimivat hyvin!

Technogymin treenipenkki on ”All-In-One” ratkaisu toiminnalliseen harjoitteluun pienessä tilassa. Treenipenkki mahdollistaa yli 200 erilaista harjoitusta oman tason ja tavoitteiden mukaan. Kompaktin kokonsa ansiosta se sopii mainiosti pienempäänkin kotiin. Tyylikäs ulkomuoto kätkee sisäänsä setin käsipainoja, painokahvoja ja vastusnauhoja, jotka säilytetään penkin sisällä. Kotitreenin jälkeen painot eivät jää lojumaan lattialle vaan kaiken saa nätisti piiloon. Penkkiä on myös helppo siirrellä sen alla olevian pyörien avulla.

Laadukkaat treenivälineet kotiin

Kampanjan aikana voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintoja on selkävaivoja ehkäisevä ja ryhtiä korjaava Technogym Wellness Ball Active Sitting – pallo. Arvonta suoritetaan Kimin ja Jessican treeneihin osallistuvien ja kommenttinsa jättäneiden kesken. Arvonta suoritetaan viimeisten treenien jälkeen keskiviikkona 21.12.

technogym kotikuntosali

MyBnB Live

MyBnB Live on Suomen suurin ja suosituin, aikuiselle naiselle suunnattu hyvinvointiyhteisö Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa. Muun muassa virtuaalitreenejä tarjoava kanava on kuluttajalle täysin maksuton. Huippusuosittu treeniyhteisö tarjoaa jokaiselle päivälle liikettä, joogaa, lihaskuntotreeniä, kehonhuoltoa ja jumppaa, huippupohjaajien ja -valmentajien johdolla.

Technogym

Technogym on tarjonnut hyvinvointia ja aktiivisuutta tukevia ratkaisuja ihmisille jo yli 35 vuoden ajan. Technogymin edustama ”Wellness” -filosofia tähtää tasapainoisen elämäntyylin luomiseen säännöllisen liikunnan, terveellisen ruokavalion ja positiivisen asenteen kautta. Tänä päivänä Technogym-kuntoilulaitteita löytyy maailmanlaajuisesti sekä yksityiskodeista, kuntokeskuksista, hotelleista, terveydenhuollon ja yritysten kuntoilutiloista. Päivittäin yli 50 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-kuntoilulaitteilla. Technogymin tuotteita ja ratkaisuja Suomessa markkinoi ja myy Qicraft Finland.