Lehdistötiedote

Technogymistä Nordea Open 2024 yhteistyökumppani

Technogym on ylpeä voidessaan ilmoittaa kumppanuudestaan Nordea Openin kanssa, joka on yksi Ruotsin arvostetuimmista tennisturnauksista. Tämä yhteistyö vahvistaa jälleen kerran Technogymin asemaa johtavana toimijana urheilu- ja hyvinvointialalla.

Technogym on auttanut urheilijoita parantamaan suorituskykyään jo vuosikymmenien ajan edistyksellisen teknologian ja fyysisen harjoittelun asiantuntemuksen avulla. Technogym on nykyään useiden maailman huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden ylpeä yhteistyökumppani sekä ollut jo monta vuotta putkeen olympialaisten virallinen laitetoimittaja.

Technogymin ja tennismaailman välinen yhteys on vahva ja se on vakiintunut yhteistyöllä Rafael Nadalin, Casper Ruudin, Jannik Sinnerin sekä monien muiden tähtien kanssa. Technogym on myös valittu useiden arvostetuimpien kansainvälisten tennisturnausten viralliseksi laitetoimittajaksi, mukaan lukien Nitto ATP Finals, Davis Cup, Australian Open 2024, Italian Open ja Pariisin 2024 olympialaiset, jotka järjestetään Roland Garrosissa.

”Tennis on aina ollut Technogymille keskeinen urheilulaji, ja meillä on ollut etuoikeus tehdä vuosien varrella yhteistyötä useiden merkittävien tennispelaajien kanssa. Pohjoismaissa meillä on esimerkiksi yhteistyö Casper Ruudin kanssa. Olemme ylpeitä yhteistyöstä ja erityisen iloisia siitä, että hän osallistuu tämän vuoden Nordea Openiin. Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme jakavat arvomme, ja uskomme, että Nordea Open kanssa se toteutuu. Turnaus on yksi vuoden merkittävimmistä urheilutapahtumista sekä maailmanluokan tenniselämys, jota myös pelaajat arvostavat suuresti. Tapahtuma on saanutkin ”Vuoden turnaus 2023″ -palkinnon. Odotamme innolla tätä yhteistyötä ja huipputason turnauksen luomista tänä kesänä”, kertoo Technogym Sverigen toimitusjohtaja Alexander Hed.

”Olemme iloisia ja ylpeitä saadessamme toivottaa Technogymin tervetulleeksi Nordea Openin uudeksi yhteistyökumppaniksi. Technogym on johtava toimija fyysisen harjoittelun alalla, mikä lämmittää erityisesti sydäntämme, sillä työskentelemme ammattiurheilijoiden kanssa. Yhteistyömme kautta voimme hyödyntää Technogymin asiantuntemusta ja huolehtia pelaajista ennen ottelua ja sen jälkeen”, kertoo Nordea Openin operatiivinen johtaja Sara Bergh.

 

Lisätiedot ja median yhteydenotot:

Kjell Olav Engen, CMO Technogym Nordics
kjell.olav.engen@qicraft.no +47 977 698 52

Sara Bergh, Operation Manager Nordea Open
sara.bergh@arenabastad.se 0734-33 68 05

Nordea Open
Tietoa Nordea Openista

Båstadissa järjestettävä Nordea Open on yksi Ruotsin vanhimmista ja suosituimmista urheilutapahtumista sekä keskeinen liike-elämän tapaamispaikka. Tapahtuma on perustettu 1947 ja se on kasvanut yhdeksi turnauksen vahvimmista ja suosituimmista massakenttätapahtumista. 2023 pelaajat valitsivat tapahtuman ”Vuoden turnaukseksi”. Nordea Open on kahden viikon mittainen tapahtuma, ja se sisältää sekä miesten että naisten kaksin- ja nelinpelit. Vuonna 2024 turnaus alkaa WTA-kilpailulla (naiset) viikolla 28 ja sen jälkeen ATP-kilpailulla (miehet) viikolla 29.

Lisätietoja turnauksesta: nordeaopen.se.