Lehdistötiedote

Qicraftista tulee Technogym

Vantaa, 8. joulukuuta 2023.

Pohjoismaiden johtava kuntosaliratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja Qicraft esittelee pian uuden identiteettinsä: Technogymin. Uusi identiteetti heijastaa yrityksen sitoutumista Technogymiin ja sen visioon hyvinvointialan tulevaisuuden suunnannäyttäjänä, sekä ainutlaatuisten treenielämysten mahdollistajana. Qicraftin taustalla on jo yli 20 vuoden yhteistyö Technogym-tuotemerkin yksinoikeutettuna jälleenmyyjänä ja maahantuojana.

Identiteetin muutos on strateginen toimenpide, jonka avulla halutaan vahvistaa ympäri maailmaa tunnetun Technogym-brändin näkyvyyttä ja hyvinvoinnin sanomaa myös Pohjoismaissa. Muutos auttaa sekä nykyisiä, että potentiaalisia asiakkaita tunnistamaan brändin, yrityksen ja sen tarjonnan entistä helpommin.

Muutos tulee näkymään ensin Qicraftin sosiaalisen median kanavissa ja myöhemmin myös verkkosivuilla, sekä muissa yhteydenottokanavissa.

Identiteetin muutos on strateginen uudelleenbrändäys, joka ei kuitenkaan vaikuta yrityksen oikeudelliseen nimeen tai omistajuuteen. Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa yrityksen laillinen nimi pysyy edelleen Qicraftina. Yrityksen toiminta pysyy ennallaan ja se palvelee asiakkaitaan samalla sitoutuneisuudella kuin tähänkin asti, mutta nyt entistä vahvemmin Technogym-brändin alla.

”Astumme uuteen aikakauteen yrityksemme historiassa. Technogym on luotettava ja tunnettu tekijä liikunta- ja hyvinvointialalla; uusi identiteettimme kommunikoi entistä vahvemmin missiotamme ihmisten aktivoimisen ja terveellisten elämäntapojen mahdollistajana Pohjoismaissa. Sitoutumisemme ainutlaatuisten ja personoidumpien liikuntakokemusten sekä niihin liittyvien teknologisten ratkaisujen tarjoamiseen pysyy vahvana,” Farhad Jabbari, CEO.

 

Lisätiedot ja median yhteydenotot:

Kjell Olav Engen
Chief Commercial Officer
Email: kjell.olav.engen[at]qicraft.no
Puhelin: +47 977 69 852