Company News

Uusi rahoitusmalli helpottaa kuntokeskuksen päivittämistä

TekstiAri Katajisto, Ida Saalsto

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Jarkko Mölsä

Jarkko Mölsä

Sales Manager

+358 40 5448857

Uusi rahoitusmalli tuo helppoutta kuntokeskuksen päivittämiseen

Muutokset ovat nykyään nopeita. Kuntokeskuksen toiminnan aikana voi syntyä tilanteita, jolloin liiketoiminnan suuntaa on mietittävä uudelleen. Qicraftin uusi operational lease-rahoitusmalli helpottaa kuntokeskuksen toiminnan uudistamista.

Operational lease-malli auttaa pitämään kuntokeskuksen ajan tasalla

Qicraftin asiakkailla on jo pitkään ollut mahdollisuus valita Qicraft Financen rahoitusratkaisu ja suuri osa laitehankinnoista tehdäänkin Qicraftin oman rahoitusyhtiön kautta. Nyt valikoimasta löytyy myös operational lease-rahoitusmalli, jossa vuokrasopimukseen sisällytetään varsinaisten laitteiden lisäksi lisenssit, sisällöt, koko treenikonseptin infra ja huoltopalvelu. Qicraftin liiketoiminnan kehityksestä vastaava Håkon Bakkevig taustoittaa operational lease-mallin syntyä:

”Yhä useampi kuntokeskusyrittäjä valitsee omistamisen sijaan leasingrahoituksen kuntokeskuksen laitehankinnoille. Technogymin panostus konseptien sisältöihin on luonut kysyntää uudelle rahoitusmallille. Asiakkaalle on järkevin ratkaisu hankkia kokonaisuus sisältöratkaisuineen,” kertoo Håkon Bakkevig.

kuntosalilaitteiden rahoitus

Leasingrahoituksen avulla on helpompi keskittyä ydintoimintaan

Liikunta-alalla liiketoiminnan tekeminen on yhä vahvemmin kiinni omasta konseptista. Kun kuntosalilaitteiden leasing-ratkaisu sisältää myös sisältöpalvelut ja ohjelmistot, on kuntokeskuksen helpompi tuotteistaa omaa tarjontaansa ja erottautua joukosta.

”Tällaisen kokonaispaketin rahoitusmallina operational lease on toimiva – kuntokeskus pysyy koko ajan modernina ja ajantasaisena. Tarjoamalla asiakkailleen uudenlaisia liikuntakonsepteja kuntokeskus erottautuu kilpailijoista, lisää myyntiä ja saa mahdollisuuden parantaa myyntikatetta,” tarkentaa Håkon Bakkevig.

Qicraft Financen tarjoamissa rahoitusratkaisuissa on mahdollista tehdä luoviakin ratkaisuja, koska yritys tuntee liikuntapalveluiden toimialan paremmin kuin perinteiset rahoitusyhtiöt. Rahoituspäätöksiä tehtäessä etuna on myös Technogym-laitteiden hyvä jälleenmyyntiarvo – tilanteen niin vaatiessa laitteet voidaan myös lunastaa takaisin.

Suunnitteletko kuntokeskuksen laitekannan päivitystä? Kiinnostavatko uudet Technogym-ryhmäliikunnan tuntikonseptit? Mietitään yhdessä toimivimmat ratkaisut, joiden avulla luot lisäarvoa asiakkaillesi ja lisää myyntiä.