Artikkeli

Tukholmaan tuleva Technogym Boutique on sisustuksesta kiinnostuneen kuntoilijan unelma

Technogym Boutique avaa ovensa Tukholmassa syksyllä

Technogymin showroom-tyyppisiä myymälöitä löytyy jo monesta Euroopan suurkaupungista, kuten Monacosta, Zürichistä ja Pohjoismaiden osalta Kööpenhaminasta. Nyt myös Qicraft avaa ensimmäisen Technogym-myymälän Ruotsiin syksyn 2022 aikana. Uusi Technogym Boutique tulee sijaitsemaan Tukholman keskustassa osoitteessa Smålandsgaten 20.

Technogym Boutique on ainutlaatuinen myymäläkonsepti, jossa Technogymin suosituimmat kotikuntoilutuotteet tuodaan suoraan sinne, missä kuluttajat ovat. Myymälät sijaitsevat useimmiten keskeisimmillä paikoilla suurkaupunkien keskustassa ja niihin on helppo piipahtaa ihailemaan ja aistimaan kotikuntoilun tulevia trendejä. Tilojen ulkoasu on pitkälti Technogymin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, tunnetun italialaisen suunnittelijan Antonio Citterion käsialaa.

Technogymin laitteille ja ratkaisuille on ominaista teknologian ja muotoilun yhdistyminen toimivaksi ja elegantiksi kokonaisuudeksi. Laitteiden selkeä kilpailuetu on korkean laadun ja käyttäjäystävällisyyden yhdistelmä, jonka myymälässä vierailevat pääsevät nyt kokemaan aiempaa helpommin. Suomen ja Norjan ohella Qicraft on Qicraft on Technogymin yksinoikeutettu maahantuoja ja jälleenmyyjä myös Ruotsissa.

Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Technogymin tervetulleeksi Bibliotekstaniin. Brändi täydentää hyvin olemassa olevia liikunta- ja terveyskonsepteja ja vahvistaa osaltaan edelleen Bibliotekstania sekä ostoskohteena, että kohtaamispaikkana”, kertoo Emanuel Westin, Hufvudstadenin liiketoiminnan kehitysjohtaja.

 

Technogym Boutique Monacossa.”Myymälässä kävijät voivat testata Technogymin uusimpia tuotteita, saada konsultaatiota oman kotikuntosalin suunnitteluun, sekä suunnitella yhdessä alueen arkkitehtien kanssa isompia projekteja niin kotiin kuin yrityksiinkin. Technogym tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuntoilun ja motivoivien treenisisältöjen, sekä henkilökohtaisen virtuaalivalmennuksen yhdistämiseen. Treenikokemuksesta on haluttu luoda enemmänkin elämys,” kuvailee Alexander Hed, VP Qicraft Sweden.

Tänä päivänä Technogym on maailman johtava hyvinvointiyritys, joka ammentaa menestyksensä huipputeknologian ja  italialaisen muotoilun yhdistämisestä. Yritys panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja treenikokemuksen elämyksellisyyteen, tavoitteenaan tehdä liikunnasta ja terveellisisten elämäntapojen noudattamisesta helpompaa. Jo yli 50 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-laitteilla maailmanlaajuisesti, yli 80 000 kuntokeskuksessa. Technogym ei ole ainoastaan itsestäänselvyys premium-kuntokeskuksille, viiden tähden hotelleille ja hienoimmille kodeille. Yritys on ollut myös olympialaisten virallinen laitetoimittaja vuodesta 2000 lähtien.

Technogymin eksklusiivisin sarja – Personal Line. Suunniteltu yhteistyössä Antonio Citterion kanssa.

Antonio Citterion lisäksi Technogym on hiljattain aloittanut yhteistyön myös Diorin kanssa, jonka lopputuloksena on rajoitettu erä ikonisen Dior-ilmeen mukaisesti suunniteltuja kuntoilulaitteita.

QICRAFT
Qicraft on italialaisen Technogym-brändin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja Pohjoismaiden johtava kuntoilulaiteratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja.

Qicraft perustettiin vuonna 2001 Håkon Bakkevigin toimesta, ja vuodesta 2017 alkaen yritys on ollut toimitusjohtaja Farhad Jabbarin johdossa. Qicraft Sweden on osa Qicraft Groupia, johon kuuluvat Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia ja Qicraft Finance.

 

Kysymykset:

Malin Gaimer, Lehdistövastaava
malin.gaimer@qicraft.com
+46 70 426 07 83