Artikkeli

Technogym Boutique on sisustuksesta kiinnostuneen kuntoilijan unelma

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogym Boutique avasi ovensa Tukholmassa

Technogymin showroom-tyyppisiä myymälöitä löytyy jo monesta Euroopan suurkaupungista, kuten Monacosta, Zürichistä ja Pohjoismaiden osalta Kööpenhaminasta. Nyt myös Qicraft avannut ensimmäisen Technogym-myymälänsä Ruotsissa. Uusi Technogym Boutique sijaitsee Tukholman keskustassa osoitteessa Norrlandsgatan 6.

technogym

Technogym Boutique on ainutlaatuinen myymäläkonsepti, jossa Technogymin suosituimmat kotikuntoilutuotteet tuodaan suoraan sinne, missä kuluttajat ovat. Myymälät sijaitsevat useimmiten keskeisimmillä paikoilla suurkaupunkien keskustassa ja niihin on helppo piipahtaa ihailemaan ja aistimaan kotikuntoilun tulevia trendejä. Tilojen ulkoasu on pitkälti Technogymin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, tunnetun italialaisen suunnittelijan Antonio Citterion käsialaa.

Technogymin laitteille ja ratkaisuille on ominaista teknologian ja muotoilun yhdistyminen toimivaksi ja elegantiksi kokonaisuudeksi. Laitteiden selkeä kilpailuetu on korkean laadun ja käyttäjäystävällisyyden yhdistelmä, jonka myymälässä vierailevat pääsevät nyt kokemaan aiempaa helpommin. Suomen ja Norjan ohella Qicraft on Qicraft on Technogymin yksinoikeutettu maahantuoja ja jälleenmyyjä myös Ruotsissa.

Olemme innoissamme voidessamme toivottaa Technogymin tervetulleeksi Bibliotekstaniin. Brändi täydentää hyvin olemassa olevia liikunta- ja terveyskonsepteja ja vahvistaa osaltaan edelleen Bibliotekstania sekä ostoskohteena, että kohtaamispaikkana”, kertoo Emanuel Westin, Hufvudstadenin liiketoiminnan kehitysjohtaja.

technogym boutique

”Myymälässä kävijät voivat testata Technogymin uusimpia tuotteita, saada konsultaatiota oman kotikuntosalin suunnitteluun, sekä suunnitella yhdessä alueen arkkitehtien kanssa isompia projekteja niin kotiin kuin yrityksiinkin. Technogym tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuntoilun ja motivoivien treenisisältöjen, sekä henkilökohtaisen virtuaalivalmennuksen yhdistämiseen. Treenikokemuksesta on haluttu luoda enemmänkin elämys,” kuvailee Alexander Hed, VP Qicraft Sweden.

Tänä päivänä Technogym on maailman johtava hyvinvointiyritys, joka ammentaa menestyksensä huipputeknologian ja  italialaisen muotoilun yhdistämisestä. Yritys panostaa vahvasti tuotekehitykseen ja treenikokemuksen elämyksellisyyteen, tavoitteenaan tehdä liikunnasta ja terveellisisten elämäntapojen noudattamisesta helpompaa. Jo yli 50 miljoonaa ihmistä harjoittelee Technogym-laitteilla maailmanlaajuisesti, yli 80 000 kuntokeskuksessa. Technogym ei ole ainoastaan itsestäänselvyys premium-kuntokeskuksille, viiden tähden hotelleille ja hienoimmille kodeille. Yritys on ollut myös olympialaisten virallinen laitetoimittaja vuodesta 2000 lähtien.

technogym personal line

Technogymillä on pitkä yhteistyö huippuluokan suunnittelijoiden kanssa, yhtenä esimerkkinä Antonio Citterio.  Italialaisen suunnittelija eksklusiivinen Personal Line-laitesarja on esillä myös Tukholman Technogym Boutiquessa. Antonio Citterion lisäksi Technogym on hiljattain aloittanut yhteistyön myös Diorin kanssa, jonka lopputuloksena on rajoitettu erä ikonisen Dior-ilmeen mukaisesti suunniteltuja kuntoilulaitteita.

technogym dior mallisto kotikuntoiluuun

 

QICRAFT
Qicraft on italialaisen Technogym-brändin yksinoikeutettu jälleenmyyjä ja Pohjoismaiden johtava kuntoilulaiteratkaisujen ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja.

Qicraft perustettiin vuonna 2001 Håkon Bakkevigin toimesta, ja vuodesta 2017 alkaen yritys on ollut toimitusjohtaja Farhad Jabbarin johdossa. Qicraft Sweden on osa Qicraft Groupia, johon kuuluvat Qicraft Sweden, Qicraft Norway, Qicraft Finland, Qicraft Estonia ja Qicraft Finance.