Uutiset

Technogym on virallinen kuntosalilaitteiden toimittaja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisissa

KuvaTechnogym

Seitsemännen kerran Technogym valitaan Olympialaisten viralliseksi toimittajaksi. Sydney 2000, Ateena 2004, Torino 2006, Peking 2008, Lontoo 2012, Rio de Janeiro 2016 ja nyt talviolympialaiset Pyeongchangissa 2018. Olympialaiset pidetään 9.–25. helmikuuta.

Olemme erittäin kiitollisia, että meidät on valittu seitsemännen kerran olympialaisten viralliseksi toimittajaksi. Tämä tärkeä saavutus on vahva viittaus tuotteidemme innovaatio- ja laatuvaatimuksiin.

Nerio Alessandrin sanat – Technogymin perustaja ja toimitusjohtaja

PyeongChangissa ja Gangneungissa Technogym varustaa 13 kuntokeskusta, joissa urheilijat harjoittelevat ennen olympialaisia ja niiden aikana. PyeongChangin pääasiallinen kuntokeskus on avoin kaikille urheilijoille, ja se on varustettu laajalla tuotevalikoimalla, jotta se kattaa jokaisen urheilijan valmistautumistarpeet. Muut 12 kuntosalia löytyvät eri kilpailuasemilta. Yhteensä 3000 kuntosalilaitetta on käytettävissä 3000 eri urheilijalle, jotka tulevat 85 eri maasta.

Kuva Rion olympialaisista 2016

PyeongChang 2018 -mestareilla on mahdollisuus harjoitella laadukkaiden ja innovatiivisilla tuotteita, jotka kattavat kaikki harjoittelualueet, kuten kardio, voima ja toiminnallinen harjoittelu. Kaikki Technogym-laitteet integroidaan täysin Mywellness-pilvipalveluun, Technogym -digitaaliseen alustaan, joka mahdollistaa yhteyden omaan henkilökohtaiseen koulutusohjelmaan kuntosalilaitteen ja puhelimen kautta.

Technogym tuo Etelä-Koreaan myös SKILLRUN ™ -uutuuden, joka on ensimmäinen suorituskykyyn suunniteltu juoksumatto, jolla voi yhdellä ja samalla laitteella harjoitella sekä voimaa että kestävyyttä.

Technogym on virallinen kuntolaitteiden toimittaja Pyeongchangin 2018 talviolympialaisissa

SKILLRUN™️ juoksumatto

SKILLRUN ™ on osa SKILLINE sarjaa, johon kuuluu SKILLMILL ™, ainoa moottoriton tuote, joka yhdistää voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden harjoittelun sekä SKILLROW ™, ainoa soutulaite, jonka avulla käyttäjä voi harjoitta sekä kestävyyttä  että voimaa.

Olympialaiset 2018

SKILLROW™️ soutulaite

Talviolympialaiset 2018

SKILLMILL™️ monitoimimatto

Tarjoamme ratkaisuja Suomalaisille urheilijoille ja klubeille. Ota yhteyttä niin keskustellaan eri mahdollisuuksista lisää. info@qicraft.fi

Rio Olympialaiset 2016

Kuva Rion olympialaisista 2016

Technogym on useana vuonna toiminut olympialaisten ja muiden merkittävien urheilutapahtumien laitetoimittajana.

Lue lisää alla olevista linkeistä:

Technogym valittu Tokion kesäolympialaisten 2020 viralliseksi laitetoimittajaksi

Technogymistä Brasilian ja Venäjän maajoukkueiden virallinen laitetoimittaja jalkapallon MM-kilpailuissa 2018

Technogym on Rion olympialaisten 2016 eksklusiivinen laitetoimittaja

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info