Artikkeli

Technogym Tools treenivälineet tuovat tehoa treeniin

KuvaTechnogym, Veera Kurittu

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Oikeanlaiset treenivälineet tuovat tehokkuutta treeniin

Technogym Tools on valikoima helposti mukana kulkevia, laadukkaita treenivälineitä, joiden avulla treenistä saa parhaat tehot irti kotona, matkalla tai kuntosalilla. 

Kotikuntoilun suosio jatkuu ja moni kaipaa siihen lisää vinkkejä, uusia harjoituksia ja välineitä. Haasteeksi muodostuu usein kotona tai matkalla saatavilla olevien kuntoiluvälineiden laatu tai niiden puuttuminen kokonaan. Miten kotitreeniin tai matkalla kuntoiluun saisi vastaavia tehoja kuin kuntosalilla tapahtuvaan harjoitteluun?

Technogym on ratkaissut asian luomalla ainutlaatuisen Technogym Tools-sarjan, jonka kuntoiluvälinevalikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaiselle kuntoilijalle,  kuntotasosta riippumatta.

Technogym Toolsin avulla on helppo tehdä monipuolisia koko kehon harjoituksia kotona, matkalla tai ulkona. Treenivälineet mahdollistavat sekä liikkuvuus- että voimaharjoittelun ja niiden avulla on helppo maksimoida omaa suorituskykyä.

technogym fit bundle treenireppu

Treenivälineet matkalla mukana

Technogym on lanseerannut hiljattain kolme erilaista välinesarjaa, joissa treenivälineet löytävät käytännöllisestä repusta tai kassista, joka on helppo napata myös matkalle mukaan.

technogym fit bundle treenireppu

Technogym Fit Bundle treenireppu on Emmi Jokisen valinta.

Technogym Travel Bundle

Treeni onnistuu missä vain ja milloin vain, sillä Technogym Travel Bundle on käytännöllinen monipuolisilla treenivälineillä varustettu treenikassi, joka mahdollistaa tehokkaan treeniin myös tien päällä.

Treenikassissa on välineet liikkuvuus- ja vastusharjoitteluun sekä venyttelyyn:

 • kuminauhat eri vastuksilla
 • foam roller
 • active ball
 • jumppamatto.

Kassissa on myös käytännöllinen säilytyslokero pesuun meneville harjoitteluvaatteille sekä lämpösäilytyslokero juomapullolle.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Travel Bundle treenikassi

TechnogymTechnogym Travel Bundle treenikassi

Lue lisää
treenikassi

Technogym Active Bundle

Voisiko omat treenivälineet ottaa mukaan myös kuntosalille? Technogym Active Bundle on tarkoitettu juuri tähän. Treenikassi pitää omat henkilökohtaiset kuntoiluvälineet aina mukana, sillä moni haluaa hygienisyistä ottaa omat pienemmät treenivälineet kuntosalille mukaan.

Treenikassi sisältää

 • hyppynarun
 • foam rollerin
 • pyyhkeen
 • jumppamaton
 • juomapullon
technogym active bundle treenikassi

Active Bundle treenikassi on Technogym ambassador Pia Seebergin suosikki, koska sen saa matkalle mukaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Active Bundle treenikassi

TechnogymTechnogym Active Bundle treenikassi

Lue lisää

Technogym Fit Bundle

Tämä treenireppu on suunniteltu paljon liikkeellä olevalle kuntoilijalle, joka haluaa treenivälineet menossa mukana. Käytännöllinen ja näppärä Technogym Fit Bundle sisältää pehmustetun osion kannettavalle tietokoneelle ja osion vaatteille tai kengille, sekä vedenpitävät lokerot pullolle tai matkapuhelimelle. Treenirepun välineillä on helppo tehdä treeni vaikkapa koulupäivän aikana tai päiväretkellä rannalla tai puistossa.

Reppu sisältää

 • hyppynarun
 • vastusnauhat voimaharjoittelua varten
 • kuminauhat
 • active ballin venyttelyyn
Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Fit Bundle treenireppu

TechnogymTechnogym Fit Bundle treenireppu

Lue lisää

Kokoa treeniin omat suosikkisi Technogym Tools-treenivälineistä

Vastusnauhat

Vastuskuminauhat ovat täydellinen lisävaruste jokaiseen treeniin, sillä ne antavat lisää tehoa harjoitteluun ja niitä voidaan käyttää monenlaisessa treenissä. Ne ovatkin kestosuosikki sekä kotikuntoilussa että matkalla tehtävässä treenissä.

technogym tools vastuskuminauhat loop bands
Aiheeseen liittyvä tuote
Power pack – kotikuntoilusetti

TechnogymFree weights - Power pack – kotikuntoilusetti

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
Vastuskuminauhat 6 kpl – power band complete set

TechnogymSKILL LINE - Vastuskuminauhat 6 kpl – power band complete set

Lue lisää

Technogym Jump Rope hyppynaru

Hyppynarua voidaan käyttää sekä lämmittelyssä, että harjoittelun aikana – mm. crossfitissä, ryhmätunneilla, kardioharjoittelussa. Laadukkaan hyppynarun alumiinikahvoissa on hyvä pito ja hyppynaru sujahtaa helposti kassiin matkalle mukaan.

Aiheeseen liittyvä tuote
JUMP ROPE – hyppynaru

TechnogymSKILL LINE - JUMP ROPE – hyppynaru

Lue lisää

Technogym jumppamatto

Jumppamattoa voidaan käyttää sekä venyttelyssa että voimaharjoittelun aikana. Se on mukavan paksu ja pehmentää harjoittelua, matto pysyy myös hyvin paikallaan harjoituksen aikana. Lopuksi maton saa rullalle.

Aiheeseen liittyvä tuote
Jumppamatto

TechnogymJumppamatto

Lue lisää

Technogym Hexacon käsipainot

Kuusikulmioiset käsipainot ovat saatavana joko kokonaisina settinä tai yksittäisinä pareina. Niiden avulla saa tehtyä monenlaisia ​​harjoituksia ja ne ovat vakaampia kuin pyöreän muotoiset käsipainot. Ne eivät lähde rullaamaan tai liukumaan lattialla esimerkiksi punnerruksia tehdessä.

Aiheeseen liittyvä tuote
Hexacon käsipainot

TechnogymFree weights - Hexacon käsipainot

Lue lisää

Technogym kahvakuulat

Kahvakuulat ovat ihanteellisia koko kehon monipuoliseen treeniin: voima-, kestävyys- ja tasapainoharjoittelu käy helposti ja harjoittelutavoitteiden saavuttaminen käy leikiten. Laadukkaat kahvakuulat ovat muotoilultaan tyylikkäät ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat. Kaksiväriset kumipäällysteet suojaavat  lattiaa.

Aiheeseen liittyvä tuote
Kahvakuulat

TechnogymFree weights - Kahvakuulat

Lue lisää

Technogym Foam Roller

Foam roller on loistava apu sekä lämmittelyyn, että kipeytyneiden lihasten avuksi. Foam rolleria voidaan käyttää myös hierontaan ja loukkaantumisten ehkäisyyn.

foam roller

Löydä omat suosikkisi Technogym Tools treenivälineistä ja pidä treenivälineet aina matkassa mukana!