Tuoteuutuus

Uusi Technogym App treenisovellus auttaa saavuttamaan tavoitteet nopeammin

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Uusi Technogym App treenisovellus tekee tavoitteiden saavuttamisesta helppoa

Moni kaipaa tukea säännöllisen liikuntaharrastuksen ylläpitämiseen, oli tavoitteena sitten painonpudotus, urheilusuorituksen parantaminen tai yleisesti omasta terveydestä huolehtiminen. Miten varmistaa tavoitteiden saavuttaminen? Uusi Technogym App treenisovellus tarjoaa toimivan ratkaisun tähän, sillä se tuo henkilökohtaiset treeniohjelmat ja -sisällöt huippuohjaajilta suoraan kotiin, kuntosalille, töihin tai matkalle mukaan.

Technogym App treenisovellus tarjoaa laajan valikoiman on-demand-harjoituksia ja henkilökohtaisen, käyttäjän tarpeisiin sopivan räätälöidyn harjoitteluohjelman. Se tekee tavoitteiden saavuttamisesta helpompaa ja nopeampaa. Henkilökohtainen treenisuunnitelma mukautuu etenemisen ja edistymisen mukaan matkan varrella. Sovellus tarjoaa käyttäjälleen räätälöidyn treenin joka päivä.

Treenissä yhdistellään tutkimukseen perustuvaa tietoa ja tekoälyä koukuttaviin ja motivoiviin videosisältöihin. Henkilökohtaiset treenit ja tulokset ovat aina mukana, ajasta ja paikasta riippumatta. Technogym ID-tunnuksen ansiosta yhteyden muodostaminen on helppoa missä päin maailmaa tahansa.

Lataa Technogym App puhelimeesi treenisovellus tästä:

Lataa technogym live sovellus lataa skillrow sovellus technogym app treenisovellus
Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym app

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym app

Lue lisää

Technogym App treenisovellus tarjoaa pääsyn myös esimerkiksi lifestyle- ja ravintoaiheisiin sisältöihin, jotka on luotu yhdessä aihealueeseen erikoistuneiden valmentajien ja urheilijoiden kanssa. Mikäli käyttäjällä on mahdollisuus hyödyntää harjoittelussaan Technogym-kuntolaitteita kotona tai kuntosalilla, Technogym App opastaa myös niiden käytössä.

Laaja valikoima treenivideoita ja sisältöjä

Vastaamalla tekoälyyn perustuviin Technogym Coach virtuaalivalmentajan kysymyksiin, luodaan käyttäjälle räätälöityjä Precision Programs-nimellä kulkevia harjoitusohjelmia. Ohjelmat luodaan annettujen tavoitteiden, etenemisen, käytettävissä olevan ajan ja käytettävissä olevien harjoitteluvälineiden perusteella. Käyttäjä voi valita, haluaako hän tehdä harjoitukset välineiden kanssa vai ilman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Technogym (@technogym)

Technogym App luo päivittäin käyttäjän tavoitteisiin perustuvan treenin, yhdistellen lämmittely-, cardio- ja voimaharjoittelua sekä palauttavia harjoituksia. Jokainen treeni tehdään ohjatusti, ohjaajan näyttäessä oikeat harjoitusliikkeeet ja treenin lomassa saatetaan antaa myös treenivinkkejä.

Vaihtoehtona päivittäiselle Precision-ohjelmalle käyttäjä voi myös valita treenin laajasta on-demand-kirjastosta, joka sisältää erilaisia liikunta-, terveys- ja elämäntapaharjoitteluohjelmia. Kulloinkin parhaiten sopivan treenin löytäminen on helppoa ja valita voi esimerkiksi erilaisten tuntityyppien (routines, session, signature programs) väliltä. Technogym App treenisovellusta myös päivitetään jatkuvasti uusilla harjoituksilla.

Sovelluksen avulla voi tehdä esimerkiksi:

  • HIIT-treenin
  • voimaharjoittelua
  • venyttelyä
  • nyrkkeilyä
  • joogaa
  • …ja paljon muuta, sekä välineillä tai ilman

Jokaiselle jotakin

Technogym App treenisovelluksen Signature programs-ohjelmat on suunniteltu tukemaan ammattilaistason harjoittelua, kuten esimerkiksi pyöräily, juoksu, tennis tai golf. Technogym Routines ja Technogym Sessions-tunnit voidaan valita urheilulajin ja taitotason mukaan. Käyttäjä voi myös valita ohjelman käytettävissä olevien kuntolaitteiden tai painojen perusteella. Harjoitusdataa on helppo seurata suoraan sovelluksesta.

technogym app treenisovellus

Kuntoilua aloitteleva liikkuja voi saada kaivattua lisämotivaatiota aktiivisuustasoa seuraavasta Movergy-indeksistä, joka mittaa käyttäjän elämäntavan aktiivisuutta. Kun oma aktiivisuustaso konkretisoituu, on helppo innostua myös sen lisäämisestä. Lepopäivinä on hyvä tutustua uutisiin ja trendeihin terveyden, liikunnan, ravitsemuksen saralta. Sovelluksen sisältöä päivitetään jatkuvasti ja se mukautuu mm. vuodenaikaan ja käyttäjän mieltymyksiin.

Technogym Talent Trainers on ryhmä Technogym varta vasten valitsemia ammattitaitoisia ohjaajia, joista kukin on erikoistunut eri kuntoilu-, urheilu- ja terveydenhuollon aloihin. Tämä yli 30 kokeneen valmentajan tiimi on valmiina opastamaan käyttäjää harjoittelun aikana ja antamaan henkilökohtaisia vinkkejä ja motivaatiota tulosten maksimoimiseksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Technogym (@technogym)

Valitusta ohjelmasta riippumatta käyttäjä saa laadukasta ohjausta ja opastusta suoraan huippuluokan ohjaalista ja valmentajilta. Signature programs-ohjelmat keskittyvät urheilusuoritukseen ja sen parantamiseen, ja ohjelmien taustalta löytyvät ammattiurheilijoiden valmentajat. Henkilökohtaisten Precision Programs-ohjelmien taustalta löytyvät alan innostavimmat valmentajat, mm. India Bailey, Deena Pierce, Stephanie Nieman, Tom McClelland ja Harry Sellers.

Miten Technogym App treenisovelluksen saa käyttöönsä?

Lataa Technogym-sovellus App Storesta tai Google Play Kaupasta

  • Harjoittele Technogym App-sovelluksella ja saat pääsyn Signature- ja Technogym Routines-ohjelmiin.
  • Ensimmäisen kuukauden jälkeen pääsy Technogym Sessionit sisältävään PLUS-jäsenyyteen on joko 8,99 €/kuukausi tai 89,99 €/vuosi.
  • Suomen lisäksi Technogym App on saatavilla Iso-Britanniassa, Italiassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Benelux-maissa, Portugalissa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa, Sveitsissä, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa, Israelissa, Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.
Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym app

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym app

Lue lisää