Millainen työpaikan kuntosali voisi olla?

Aktiivisempi työympäristö luo hyvinvointia joka näkyy myös viivan alla.

Kannattavat ratkaisut kaiken kokoisiin tiloihin

Työntekijöiden krooniset terveysongelmat aiheuttavat yrityksille suuria kuluja vuositasolla, elintapasairauksista puhumattakaan. Oletko koskaan laskenut, kuinka paljon sairauslomalla oleva työntekijä maksaa yritykselle kuukaudessa? Entä jos investoisitkin ratkaisuun, jonka avulla voisit vähentää sairauspoissaoloja, nostaa työntekijöidesi työtehoa ja samalla luoda terveellisemmän työympäristön?

Miksi investoida työpaikan kuntosaliin?

Parempi työympäristö: Kuntosali työpaikalla on myös sosiaalinen kohtaamispaikka, joka voi auttaa rakentamaan yrityskulttuuria ja parempaa hyvinvointia työpaikalla. Yhdessä liikkuminen parantaa usein me-henkeä.

Kustannusten karsiminen: Työpaikan kuntosaliin investointi voi auttaa säästämään kustannuksia vähentämällä sairauspoissaoloja, ehkäisemällä terveysongelmia.

Työnantajamielikuvan rakentaminen: Mahdollisuus työpaikalla kuntoiluun auttaa houkuttelemaan yritykseen sitoutuneita, energisiä ja tehokkaita työntekijöitä. Työpaikan kuntosali on yksia arvostetuimmista työsuhde-eduista.


Hyvinvoinnin lisääminen:
Työpaikan kuntosali voi madaltaa kynnystä liikunnan harrastamiseen tai sen aloittamiseen, sillä kuntoilun voi yhdistää työpäivään ja säästää aikaa arjessa. Työn ja vapaa-ajan tasapaino paranee.

Mistä työpaikan kuntosalin suunnittelu aloitetaan?

Työpaikan kuntosalin suunnittelu lähtee liikkeelle kolmesta kysymyksestä:

 

1. Kuinka paljon tilaa sinulla on?
2. Ketkä kuntosalia käyttäisivät?
3. Millainen budjetti tähän on käytettävissä?

 

Asiantuntijamme on apunasi sopivan ratkaisun suunnittelussa, aina tavoitteiden määrittelystä toteutukseen saakka.

Moderni kuntosalimme on erinomainen lisäetuus työpaikalla, jonka avulla työntekijät säästävät aikaa ja rahaa, kun he voivat treenata työpäivän yhteydessä. Näemme työpaikan kuntosalin toimivan meillä yhtenä osana työntekijöiden sitouttamisessa.

Katso alta esimerkit, miltä työpaikan kuntosali voisi näyttää

Ratkaisu riippuu aina käytettävissä olevan tilan koosta, kuntosalin käyttäjien tarpeista sekä hyvinvoinnille asetetuista tavoitteista. Kuntoilutila ja siihen toimitettavat ratkaisut räätälöidään aina yrityksen ja sen henkilöstön hyvinvoinnin tarpeiden mukaan.

20 m2

Onko kuntosalille vapaan vain vähän tilaa?  Tähänkin on tehokkaita ratkaisuja. Voimme luoda esimerkiksi Active Office-ratkaisun jossa kuntoiluvälineet voi sijoitella eri paikkoihin toimistoa. Tai muuttaa vaikkapa pienen varastotilan tai kahvihuoneen kuntoilutilaksi. Laadukkailla ja huolella valituilla kuntoiluvälineillä on helppo toteuttaa aktiivisia minitaukoja. 

Esimerkkikustannus:

2 kpl Technogym Bike – kuntopyörää integroidulla HD-näytöllä (live- ja on-demand virtuaalitunnit).

Kuukausihinta 60 kk vuokra-ajalle sisältäen leasing- ja huoltosopimuksen: alkaen 205 EUR / kk (alv 0%)

Hinta sisältää: 1 x Skillrow-soutulaite, 3 x  Run Excite juoksumatto, 1 x Synchro Excite crosstrainer, 3 x Bike Excite kuntopyörä, 2 x Adjustable Bench, 1 x Mywellness kiosk, 1 x Leg curl kuntolaite, 1 x Inbody-laite, painot ja 3 x Active Sitting Ball-pallotuoli.

50 m2

Keskikokoisisiin tiloihin saa toteutettua monipuolisen ja laadukkaan työpaikan kuntosalin, joka mahdollistaa sekä voima- että cardioharjoittelun. 

Esimerkkikustannus:

Kuukausihinta 60 kk vuokra-ajalle sisältäen leasing- ja huoltosopimuksen: alkaen 1895€ EUR / kk (alv 0%)

* Katso kuvan alta tiedot, mitä kuvan mukaisen ratkaisun kuukausihinta sisältää.

100 m2

Kun tila ei ole haaste, voit tarjota työntekijöillesi ammattikuntosalin kaltaisen työpaikan kuntosali. Suuremmassa tilassa voi harjoitella samanaikaisesti useampikin henkilö, kun laitita on enemmän eikä niihin tarvitse jonottaa.

Vaikka neliöiden määrä kaksinkertaistuisi, kuukausikustannukset eivät suurene.

Esimerkkikustannus:

Kuukausihinta 60 kk vuokra-ajalle sisältäen leasing- ja huoltosopimuksen: alkaen 2 950 EUR / kk (alv 0%)

* Katso kuvan alta tiedot, mitä kuvan mukaisen ratkaisun kuukausihinta sisältää.

Hinta sisältää: 4 x Run Excite 5000 Live juoksumatto, 2 x Synchro Excite Live crosstrainer, 2 x Bike Excite Live kuntopyörä, 2 x adjustable Bench, 1 x Skillbike kuntopyörä, 1 x Leg Extension, 1 x Leg curl, 1 x MyWellness kiosk, painot ja teline.

Työpaikan kuntosali on kannattava investointi

Moni yritys tukee työntekijöidensä kuntoilua, mutta tarjoamalla mahdollisuuden työpaikalla liikkumiseen yritys voi paremmin seurata kuntoilulle ja hyvinvoinnille asetettujen tavoitteiden toteutumista. 

Rahoitus

Yrityksen ei välttämättä kannata sitoa omaa pääomaansa kuntoilulaitteisiin. Rahoituksen kautta kulu kirjataan operatiivisten leasing-kulujen sijaan toimintakuluksi. Lue lisää rahoitusratkaisuistamme täältä.

Eikö yrityksessäsi ole tilaa erilliselle kuntosalille?

Tutustu kolmeen erilaiseen esimerkkiratkaisuun siitä, miten voit aktivoida työntekijöitäsi ilman erillistä kuntoiluhuonetta. Katso myös juttumme erilaisista Active Office-ratkaisuista.

AKTIIVINEN KOKOUSHUONE

Tuo kehoa aktivoivat ratkaisut neuvotteluhuoneeseen: Korvaa osa tuoleista vaikkapa pallotuoleilla. 
Lue lisää Active Office-ratkaisuista

STRETCH LOUNGE

Sijoita venyttelyä tukevat laitteet esimerkiksi lähelle kahvinkeitintä, niin kahvia odotellessa on helppo tehdä muutama kehoa aktivoiva venytys.

ULKOTREENI

Hallinnoi ja seuraa ulkotreenejä MyWellness-sovelluksen avulla. Järjestä aikataulutetut ulkotreenit lounasaikaan tai työajan ulkopuolella, tai toteuta liikuntahaaste.

"Technogymin kuntoiluvälineet on suunniteltu osaksi muuntojoustavaa sisustustamme ja laitteet sopivat erinomaisesti muun toimiston tyyliin, joten niitä on kiva pitää esillä ja helposti saatavilla."

Miksi valita Technogym

Technogymin kuntoilulaitteet on suunniteltu käyttäjäkokemus edellä, tyylikkäästä ulkomuodosta tinkimättä. Huippulaadukkaat laitteet yhdistettynä digitaalisiin treenisovelluksiin tekevät treenikokemuksesta ainutlaatuisemman ja henkilökohtaisemman.

Harjoitusdata tallentuu  MyWellness-sovellukseen jolloin työntekijöiden on helppo seurata omaa harjoitteluaan. 

typaikan-kuntosali-ratkaisut-eri-kokoisiin-tiloihin