Referenssit - Kuntokeskukset

Solvik Members Clubin asiakkaiden toiveena oli henkilökohtaisempi pyörätreeni

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Henkilökohtaisempi pyörätreeni onnistuu nyt Technogym Biken avulla

Brommassa sijaitseva Solvik Members Club on yksi Ruotsin tyylikkäimmistä terveysklubeista. Keskuksen 700 neliömetriin mahtuu kaikki mitä tarvitaan tehokkaaseen treeniin, eikä mitään ole jätetty sattuman varaan. Kansainvälisestikin korkeatasoinen klubi haluaa pystyä palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, pyrkien jatkuvasti parantamaan toimintaansa. Koska asiakkaiden toiveena oli henkilökohtaisempi pyörätreeni, klubi päätti investoida uuteen Technogym Bikeen.

Eksklusiivinen kuntoklubi tarjoaa luksusta arkeen

Arkkitehdin suunnittelemat Solvik Members Clubin tilat sijaitsevat kauniilla paikalla veden äärellä. Omistajat Daniel Wohlin ja Patrick Saxe halusivat luoda kuntoklubin, joka olisi vastaavanlainen kuin ulkomaan matkoilla koetut eksklusiiviset klubit. Laadukkan ja tehokkaan treenin lisäksi Solvik tarjoaakin asiakkailleen paljon tavanomaista enemmän. Jäsenillä on oma lounge, jossa he voivat tavata muita jäseniä, tai hoitaa halutessaan vaikkapa sähköposteja, ottaa valohoidon, nauttia merinäköalasaunasta ja ylellisista eko-tuotteista. Klubi luo treenaamiselle upeat puitteet, jossa jokainen yksityiskohta henkii ekslusiivista ja ylellistä tunnelmaa, oikeaa arjen luksusta.

 

Valitsimme Technogymin, koska haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta – laitteiden tulee olla korkeinta laatua.

Daniel Wolin, osaomistaja, Solvik Members Club

Toiveena henkilökohtaisempi pyörätreeni – Technogym Bike oli paras valinta

Koska kuntopyörät ovat Solvikissa ahkerassa käytössä, tuli aiheelliseksi pohtia miten asiakkaille voitaisiin tarjota vieläkin korkealuokkaisempi ja henkilökohtaisempi pyörätreeni. Sisäpyöräilytunnit eivät kuulu klubin valikoimaan ryhmämuotoisena, mutta asiakkaiden käytössä oli ennestään muutamia kuntopyöriä. Olemassa olevissa pyörissä ei ollut näyttöä, joten treenikokemusta ei voinut juurikaan räätälöidä. Tarjotakseen henkilökohtaisemman treenikokemuksen, jossa asiakas voisi hyödyntää erilaisia sisältöjä pyörän näytöltä, syntyi päätös investoida uuteen Technogym Bike kuntopyörään.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää

Technogym Bike – ammattitason kuntopyörä

Technogym Bike on tulosta yli 30 vuoden kehitystyöstä. Pyörä sopeutuu käyttäjänsä kehoon muutamassa sekunnissa nopeiden ja helppojen asetustensa ansiosta. Pyöräilykokemus on pehmeä ja uskomattoman hiljainen, ja ajotuntuma on luonnollinen.

Lisäksi Technogym Bike-sovelluksen live- ja on-demand-tunnit antavat treenaajalle lisää motivaatiota ja tsemppiä suoraan maailmanluokan ohjaajilta.  Ohjaajien energia saa pyöräilijän antamaan parhaansa. Soittolistat pitävät huolen siitä, että polkeminen pysyy käynnissä maaliin asti. Pyörätreeni Technogym Bikella tuntuu kuin olisi aidosti pyöräilystudiossa. Pyöräilykokemus herää eloon 22 tuuman kosketusnäytön ja Full HD -tekniikan ansiosta.

Oman kehityksen seuraaminen on yksi onnistuneen harjoittelun avaintekijöitä. Technogym Biken kanssa tämä on helppoa, sillä harjoitusdataa voi tutkailla jokaisen treenin jälkeen. Tulosten seuranta helpottuu ja itseään saa haastettua paremmin jatkuvasti.

 

Tahtotilana olla asiakkaiden ykkösvalinta

Solvikin jäsenet ovat todella arvostaneet uusia kuntopyöriä. Asetukset on koettu helpoiksi, pyörä tuntuu mukavalta ajaessa ja Live- ja On-demand-tunnit antavat juuri sen lisämotivaation ja inspiraation, jota kaivataan omaan treeniin ja sen jatkamiseen. Technogym Bikella polkeminen on koettu lempeäksi treenimuodoksi kehoa ja niveliä ajatellen. Se sopii kaikille tasosta ja kunnosta huolimatta.

Asiakkaat ovat ottaneet Technogym Biken omakseen, sillä he pitävät sen vaivattomuudesta. Samalla se saa kuitenkin heidät kehittymään, sillä kulloinkin sopiva treeni on helppo valita näytöltä ja oma edistyminen kannustaa harjoittelemaan säännöllisesti.

Daniel Wolin, osaomistaja, Solvik Members Club

Technogym Bike on täyttänyt sekä omistajien että asiakkaiden sille asettamat odotukset henkilökohtaisemmasta treenikokemuksesta. Kuntoilutottumukset ovat viime aikoina muuttuneet voimakkaasti, sillä digitaaliset ratkaisut ovat asettaneet asiakkaiden odotukset treeniä kohtaan verrattain korkealle. Technogym Biken ja mukana tulevan näytön avulla heille on kuitenkin mahdollista tarjota korkealuokkainen ja henkilökohtainen kokemus, ammattitason kuntopyörällä. Technogym Bike on hyvä vaihtoehto kuntokeskukselle silloin, kun valikoimassa ei ole varsinaisia ryhmätunteja sisäpyöräilyyn.