Uutiset

Technogym tuo valmiit ryhmätunnit ohjaajien avuksi

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogym Format Experience säästää ohjaajan aikaa ryhmätuntien suunnittelussa

Technogymin lanseeraama Format Experience auttaa ryhmäliikuntaohjaajia suunnittelemaan entistä parempia treenielämyksiä. Format Experience -lisenssi on työkalu, joka säästää ohjaajien aikaa tuntien suunnittelussa tuoden valmiit tunnit ohjaajan valittavaksi. Sisältökirjaston tunteja voi myös muokata ja personoida omaan tyyliin sopivaksi.

Valmiit ryhmätunnit mimimoivat suunnitteluun käytettyä aikaa

Ohjaajan ei enää tarvitse käyttää aikaa ryhmätuntien suunnitteluun ja rakentamiseen, sopivan musiikin etsimiseen tai tuntiprofiilien luomiseen. Technogym tekee sen heidän puolestaan tuomalla ohjaajien käyttöön kirjaston, jossa ohjaaja voi valita valmiiksi suunnitellun tuntiprofiilin musiikkeineen. Ohjaaja saa käyttöönsä ohjekirjan sekä ohjevideot, joiden avulla hän voi tuntiin valmistautua. Videoituja ohjeita voidaan näyttää valkokankaalla koko tunnin ajan, jolloin ohjaaja voi keskittyä entistä paremmin treenaajien kannustamiseen ja innostavan fiiliksen luomiseen.

Ohjaaja käyttää vähemmän aikaa ryhmätuntien rakentamiseen ja silti ylittää asiakkaiden odotukset, jokaisella tunnilla.

Asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöidyt tunnit

Ryhmätunnille osallistuva asiakas voi motivoitua musiikista, valaistuiksen tuomasta fiiliksestä tai kanssatreenaajieen tuomasta energiasta. Toinen asiakas taas motivoituu enemmän kilpailusta ja omien tavoitteidensa saavuttamisesta. Uuden Technogym Format Experiencen avulla kohdennat ryhmätuntisi paremmin vastaamaan erilaisten asiakkaiden odotuksia ja tarpeita.

Alustan helppokäyttöisyys yllättää myös kokeneemmankin ohjaajan. Omien tuntien luominen onnistuu näppärästi aloittamalla valmiista tunnista ja muokkaamalla sitä oman näköiseksi. Tunnin luomisen voi halutessaan aloittaa myös tyhjältä pöydältä.

skillrun format experience ryhmätuntien suunnittelu

Tätä kokemusta ja energiaa haluamme luoda tuotteillamme. Mieleenpainuvia, hauskoja ja mukaansatempaavia ryhmätunteja, jotka auttavat ihmisiä kohti tavoitteitaan. – Sigve Christoffersen. (Kuva: Skill Zone NIH aktiv 2019)

”Technogymin ryhmäliikuntakonseptit ovat olleet erittäin pidettyjä. Näytön kautta seurattava harjoitusdata tuo tunnille osallistuvalle motivaatiota ja sitoutumista ja antaa ohjaajalle uudenlaista tapaa vetää tunteja läpi. Format Experiencen myötä tuntien suunnittelu käy ohjaajalta entistä vaivattomammin ja hän saa myös omaan tuntien toteutukseen uusia ideoita. Technogymin luomat tuntisisällöt varmistavat, että tunnit ovat vaihtelevia, laadukkaita ja erilaisia asiakasryhmiä palvelevia”, kertoo itsekin Skillrow-tunteja ohjaava, Qicraftin  Digital Sales Specialist Elisa Aunola.technogym format experience ryhmätuntien suunnittelu

Aiheeseen liittyvä tuote
Format Experience lisenssi

TechnogymMywellness Pro - Format Experience lisenssi

Lue lisää

Mitä Technogym Format Expericence sisältää?

  • kuukausittain päivittyvät ohjelmat valittuun Technogym-tuntikonseptiin
  • Valmiit tuntiprofiilit musiikkeineen
  • Ohjevideot tuntien vetämiseen
  • Kirjallinen playbook, jossa kauden ohjelmat käydään läpi yksityiskohtaisesti