Uusi Technogym Skillup:

Cardio- ja voimaharjoittelua ylävartalolle

Technogym tuo markkinoille ergometrin, joka mahdollistaa ylävartalon tehokkaan ja kokonaisvaltaisen harjoittelun. Technogym Skillup on suunniteltu harjoittamaan koko kehoa, erityisesti ylävartalon lihasryhmiä, simuloiden hiihtoliikettä. Uusi Skillup-ergometri tullaan näkemään Pariisin 2024 olympialaisten harjoitustiloissa, jotka Technogym varustaa olympiaurheilijoiden käyttöön.

Pariisin Olympialaisissa urheilijat saavat mahdollisuuden harjoitella laajalla Technogym-laitevalikoimalla, joka kattaa kaiken tarvittavan cardio-, voima- ja funktionaaliseen harjoitteluun liittyvät laitteet teknologioineen. Näiden joukossa Skillup tulee olemaan tärkeä innovaatio esimerkiksi uimareiden ja muiden lajien edustajien alkulämmittelyä. MULTIDRIVE TECHNOLOGY on Technogymin ainutlaatuinen dual resistance-teknologia, jonka ansiosta Skillup-laitteella voi suorittaa erittäin intensiivistä cardiotreeniä. Helposti ja nopeasti säädettävää vastusta voi operoidaan yläasennossa. Laitteen muotoilu noudattelee Technogymin tyylikästä linjaa ja laite sopii mihin tahansa tilaan. Muotoilunsa ansiosta laitteeseen on myös helppo pääsy.

skillup

Skillup on varustettu ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, kuten korkean kontrastin näytöllä suorituskyvyn seurantaan, intuitiivisella ja helposti luettavalla näytöllä. Näyttö saa virtansa käyttäjän liikkeestä, eikä siten vaadi sähköä. Ladattavan akkunsa ansiosta laite on myös ympäristöystävällinen, vähentäen huollon tarvetta.

 

Skillup on yhdistetty Technogymin Ekosysteemiin ja lataamalla Technogym App-treenisovelluksen käyttäjä voi hyödyntää erilaisia treenisisältöjä ja seurata omaa harjoitusdataansa. Skillup on myös ainoa laite, joka on integroitu virtuaaliseen ryhmäliikuntasovellukseen. Intensiivisen ja monipuolisen harjoittelun edesauttamiseksi operaattori voi sisällyttää Skillup-laitteen Teambeats-virtuaaliseen ryhmäliikuntatuntiin. Näin harjoittelusta tulee sujuvampaa ja tuloksia on helppo saavuttaa nopeammin. Treeniin osallistuvat ohjataan treeniasemalta toiselle motivaation pysyessä korkealla, kun harjoittelu on sekä tehokasta, että vaihtelevaa.

technogym skillup ergometri ylävartalo ryhmätreeni

Skillup on osa Skill Line-laitesarjaa, joka on suunniteltu yhteistyössä huippu-urheilijoiden sekä tutkimuslaitosten ja yliopistojen kanssa. Skill-laitteet on suunniteltu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat harjoitella kuin ammattiurheilija.

 

Skillupin lisäksi Skill Line-sarjaan kuuluvat:

  • Skillmill: ilman moottoria toimiva juoksumatto, joka yhdistää voiman, nopeuden, kestävyyden ja liikkuvuuden
  • Skillrun: juoksumatto, joka on suunniteltu erityisesti suorituskykyä kasvattavaan harjoitteluun.
  • Skillrow: soutulaite, joka parantaa anaerobista voimaa sekä aerobista kapasiteettia.
    Skillbike: sisäpyörä aidolla vaihteistolla.
    Skilltools: valikoima lisävarusteita monipuoliseen toiminnalliseen treeniin.

Haluatko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä.

technogym-skillup-cardio-ja-voimaharjoittelua-ylvartalolle-qicraft-finland