Tuoteuutuus

Technogym Checkup – uusi työkalu

Technogym lanseeraa uuden työkalun, Checkupin, joka mittaa sekä fyysisiä että kognitiivisia parametreja räätälöityjen harjoitusohjelmien luomiseksi.

Monet tieteelliset tutkimukset vahvistavat, että säännöllinen liikunta ja terveelliset elämäntavat ovat avain pitkään ja terveeseen elämään. Säännöllinen liikunta on tehokas väline, mutta sen määrän kanssa tulee olla tarkkana. Nyt Technogym voi uusimman tuoteinnovaationsa Technogym Checkupin avulla luoda sinulle täydellisen harjoitusohjelman analysoimalla fyysiset parametrit tekoälyn avulla.

Uuden Technogym Checkupin avulla on helppo liittyä Technogym Ecosystem -järjestelmään, jotta voit räätälöidä harjoittelusi yksilöllisten fyysisten ja toiminnallisten tarpeidesi mukaisesti. Tekoälyn avulla saat ohjelman, joka vastaa tavoitteitasi ja sopii elämäntilanteeseesi.

Technogym Checkup suorittaa tarkkoja ja luotettavia testejä, joilla mitataan kehonkoostumustasi, voimaa, tasapainoa, liikkuvuutta ja kognitiivisia kykyjä. Kerätyt tiedot, jotka ovat saatavilla Technogymin ekosysteemissä, käsitellään Technogym Coachissa (Technogymin digitaalinen valmentaja) ja muutetaan henkilökohtaiseksi harjoitusohjelmaksi tietojesi perusteella. Näin varmistetaan erittäin tarkka harjoitusohjelma, joka edistää hyvinvointiasi. Technogym Ecosystemin ansiosta voit käyttää harjoitusohjelmaasi missä ja milloin tahansa: kuntosalilla, kotona, hotellissa, töissä tai fysioterapeutin ja lääkärin vastaanotolla.

Lisäksi Technogym Checkup laskee ”hyvinvointi-ikäsi”, joka kuvastaa fyysistä ja toiminnallista terveyttäsi. Tämän iän perusteella voit seurata kehitystäsi ja parantaa terveyttäsi noudattamalla räätälöityä harjoitusohjelmaasi, jolloin hyvinvointi-ikääsi voidaan pienentää. Tekoälyn ansiosta harjoitusohjelma mukautuu ajan myötä, jotta saavutat tavoitteesi mahdollisimman nopeasti.

Kuntosaleille ja muille yrityksille Technogym Checkup on loistava tilaisuus tarjota jäsenilleen innovatiivista ja yksilöllistä palvelua, joka takaa sujuvan harjoittelukokemuksen ensimmäisestä tapaamisesta ja ohjelman määrittelystä aina Technogym-laitteilla harjoitteluun. Yritysten näkökulmasta Technogym Checkup on erinomainen tilaisuus houkutella uusia asiakkaita, pitää nykyiset asiakkaat ja tarjota palveluja, jotka voivat tuottaa lisätuloja.

Haluaisitko tietää lisää?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.