Tuoteuutuus

PURE Hack-kyykky tuo historian tähän päivään

KuvaTechnogym

Hack-kyykky, jonka ympärille Technogym on syntynyt, on täällä taas

Technogymin tarina alkoi vuonna 1983 Hack-kyykky laitteesta, jonka yrityksen perustaja Nerio Alessandri loi autotallissaan.

Laitteen jäätyä pois valikoimista sitä on säännöllisesti kysytty takaisin. Vihdoin olemme saaneet Hack-kyykyn takaisin valikoimiin.  80-luvulta tuttu Hack-kyykkylaite on kokenut muodonmuutoksen ja se sopii täydellisesti täydentämään Pure vipuvarrellisten laitteiden sarjaa.

Aiheeseen liittyvä tuote
PURE Hack Squat Hack kyykky

TechnogymPURE - PURE Hack Squat Hack kyykky

Lue lisää

Technogymin ikoninen Hack-kyykky on osa suurempaa kokonaisuutta

Hack-kyykky on paitsi Technogymin historian alku, myös vahvasti tätä päivää. Pure-sarja, johon uusi Hack-kyykky kuuluu, edustaa parhaalla mahdollisella tavalla Technogymin asemaa urheilijoiden ja aktiiviharrastajien luottokumppanina. Tästä on osoituksena yhteistyökumppanuudet useiden eri lajien urheilijoiden kanssa sekä partneruus Olympialaisten kanssa jo kahdeksan kertaa.

Pure Hack-kyykky on yksi parhaista ja kokonaisvaltaisimmista alakehon harjoitteluun tarkoitetuista laitteista. Se onkin tärkeä osa Technogymin uutta pakaraharjoittelun konseptia Glute Builder Training.  Ns. pakaracircuit vastaa asiakkaiden toiveisiin ja tarjoaa mahdollisuuden uudenlaiseen palveluiden konseptointiin.

Hack-kyykyn lisäksi Glute Builder Training circuit sisältää neljä muuta Pure-laitetta: Hip Thrust, Standing Abductor, Standing Leg Curl and Rear Kick, joiden avulla pakaroiden ja takaketjun harjoittaminen tulee erittäin monipuoliseksi.

Aiheeseen liittyvä tuote
Glute Builder Circuit – Pakaratreeni kiertoharjoitteluna

TechnogymPURE - Glute Builder Circuit – Pakaratreeni kiertoharjoitteluna

Lue lisää

 

Pure-sarjan suunnittelussa biomekaniikka, ergonomia, turvallisuus ja kestävyys näyttelevät suurta roolia. Sarjaan kuuluu kaikkiaan 20 vipuvarrelista laitetta. Ne kaikki edustavat täydellistä suunnittelua niin desingnin kuin käytettävyyden osalta. Paras harjoitustuntuma on lähtökohta kaikissa Pure-laitteissa.

Myös teknologia on vahvasti mukana Pure-sarjan suunnittelussa, vaikka kyse onkin hyvin mekaanisista laitteista. Laitteiden kyljessä olevat QR-koodit ovat luettavissa Mywellness-sovelluksella, joka tarjoaa harjoitusvinkkejä sekä mahdollistaa harjoituksen tallentamisen käyttäjän edistymisen seuraamiseksi.