Tuoteuutuus

PURE uutuudet! Pakaratreeniä ja ikonisen Hackin paluu

KuvaTechnogym

Viisi uutta PURE laitetta

Viisitoista Technogym Pure vipuvarsilaitetta saivat kerralla rinnalleen viisi odotettua uutuutta.  Pure sarja vastaa nyt entistä paremmin kuntosalien tarpeisiin ja harjoittelun trendeihin, sillä mm. pakaratreeni on nostettu vahvasti esiin. 

Glute Builder Training vie takapuolen ja reisien harjoittelun uudelle tasolle. Uusi kiertoharjoittelukonsepti mahdollistaa uusien asiakasryhmien tavoittamisen mielenkiintoisella uutuudella, joka varmasti puhuttaa.

technogym pure glute

Back to Basics

Circuitin ehkä mielenkiintoisimmat uutuudet ovat Hack kyykky ja  Hip Thrust lantionnostolaite.

Technogymin tarina alkoi aikanaan Hack kyykystä, jonka yrityksen perustaja Nerio Alessandri loi autotallissaan. Laitteen jäätyä pois valikoimista sitä on säännöllisesti kysytty takaisin. Vihdoin olemme saaneet Hack kyykyn takaisin valikoimiin.  80-luvulta tuttu Hack on kokenut muodonmuutoksen ja se sopii täydellisesti täydentämään Pure vipuvarrellisten laitteiden sarjaa.

PURE sarjan Hip Thrust lantionnosto on odotettu uutuus Technogymiltä. Hip Thrust lantionnostolaite muuttaa tavan tehdä suosittua harjoitusta, joka kohdistuu täydellisesti pakaralihaksiin. Laitteessa on suuri jalkatuki, jonka eri kulmat mahdollistavat kolme erilaista asentoa monipuoliseen lihasaktivaatioon.

Uutta ja mielenkiintoista kulmaa pakaraharjoitteluun tuo seisten tehtävä Standing Abductor. Pure sarjan Standing Abductor on tehokas harjoitus pakaroille. Seisten tehtävä liike tehostaa harjoituksen kohdistumista halutusti keskimmäiseen pakaralihakseen eli loitontajalihakseen.

Pohkeiden harjoittelua varten Pure sarja täydentyy istuen tehtävällä pohjenousulaitteella eli Seated Calfilla. Istuen tehtävä pohjenousu on miellyttävä ja tehokas harjoitus pohkeille, sillä harjoitusasento on ergonominen ja tyyny polvien päällä pehmentää suurenkin kuorman aiheuttamaa painetta.

Yläkehon harjoitteluun utta tarjoaa Pure Pullover . Pullover on suosittu liike, jota tehdään usein käsipainoilla. Pure Pullover -laite mahdollistaa vaativan liikkeen tekemisen hallitusti ja täydellisellä liikeradalla.

Lue lisää Pure  -sarjasta.

Technogym Glute Building Circuit pakaratreeni

Korkea tuotekehitys on DNA:ssamme

Technogymin linjan mukaisesti Pure sarjan laitteiden liikeradat ovata biomekaanisiten tutkimusten tulosta, joiden tarkoituksena on löytää laitteisiin paras tasapaino luonnollisen liikkeen, turvallisuuden ja lihasten maksimiaktivoinnin välillä. Technogymin tuotekehitys on testannut kunkin laitteen erilaisten käyttäjien kanssa varmistaakseen, että laitteettarjoavat optimaalisen harjoituksen.

Pure laitteiden ergonomia ja visuaaliset merkinnät auttavat käyttäjän oikeaan harjoitusasentoon maksimaalisen tehokkuuden varmistamiseksi. Pure sarjassa käytetyt pehmusteet  vähentävät 35% lannerankaan kohdistuvaa painetta, mikä varmistaa maksimaalisen vakauden ja mukavuuden harjoituksen aikana. Muotoillut kahvat  varmistavat maksimaalisen pidon ja estävät sivusuunnassa liikkumista.

Integroitu teknologia

Pure sarjan laitteet on integroitu Technogymin digitaaliseen ekosysteemiin. Lataamalla Mywellness-sovelluksen käyttäjä voi katsoa harjoitusvideoita laitteen käytöstä. Laitteen QR-koodin lukemalla käyttäjä voi tallentaa harjoituksen helposti omalle Mywellness-tililleen ja seurata edistymistään.

 

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info