Teknologia

Kuntosalin palvelut omassa Mywellness sovelluksessa

TekstiElisa Aunola

KuvaQicraft Finland, Technogym

Tarjoa ja myy kuntosalin palveluita puhelinsovelluksen välityksellä

Kuntoilu on siirtynyt vahvasti verkkoon. Kuntosalien asiakkaat ovat ottaneet livetreenit ja etävalmennukset omakseen , eikä tästä varmastikaan ole paluuta.

Kuluttajat ovat jo nyt tottuneet, että puhelin on portti palveluihin, ja siksi onkin oikea aika panostaa myös kuntosalin palveluiden saatavuuteen digitaalisesti.

Kesälomien vuoksi kannattaa sitouttaa asiakkaat tuttujen liikuntapalveluiden äärelle puhelinsovelluksen välityksellä, että liikuntainto ja asiakkuus pysyvät lomista huolimatta. Kynnys palata kuntosalille tauon jälkeen on pienempi kun lihaskuntoa on ylläpidetty myös kesällä.

 

Näin tarjoat treenit ja valmennuspalvelut kuntosalin Mywellness sovelluksesta

1 Vaihtuva päivän tai viikon treeni (WOD tai WOW)

Vaihtuva päivän tai viikon treeni (WOD tai WOW) voi olla kuntosalilla ja/tai kotona suoritettava harjoitus, joka tuo asiakkaan päivittäiseen treeniin punaisen langan, kun voi seurata ammattilaisen suunnittelemaa treeniä.

Päivän tai viikon treeni tulee asiakkaille näkyviin Mywellness sovelluksen etusivulle, josta asiakas voi selailla, minkä harjoituksen hän haluaa tehdä. Kun tarjolla on sekä kehonpainolla tehtäviä harjoituksia että kuntosalilla tehtäviä harjoituksia, jokainen asiakas löytää tarpeeseensa sopivan. Suosikkiharjoituksia ovat varmasti eri kehonosiin kohdistuvat harjoitukset kuten pakaratreeni, sekä HIIT- ja circuit-harjoitukset. Asiakkaalle ne tuovat vaihtelua ja uutta virtaa harjoitteluun. Asiakkaan on helppo omaksua myös uudet liikkeet, sillä jokainen liike sisältää videon suoritustavasta.

Kuntosalin ammattilaisen on helppo luoda harjoitukset pro.mywellness-sivustolla ja aikatauluttaa se haluamalleen ajanjaksolle. Halutessa voi hyödyntää myös Technogymin Master Trainereiden luomia valmiita harjoituksia.

Päivän tai viikon vaihtuva treeni tulee tarjolle Mywellness sovelluksen etusivulle, josta asiakkaan on helppo ottaa se käyttöön.

Aiheeseen liittyvä tuote
Mywellness STARTER

TechnogymMywellness STARTER

Lue lisää

2 Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Henkilökohtaista harjoitusohjelmaa kaipaavalle asiakkaalle personal trainer luo asiakkaan omiin tavoitteisiin ja lähtötasoon soveltuvan henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Harjoitusohjelma voi sisältää sekä kehonpainolla tehtäviä harjoituksia että kuntosalilla suoritettavan ohjelman.

Asiakkaan on helppo omaksua myös uudet liikkeet, sillä jokainen liike sisältää videon suoritustavasta sekä hänelle henkilökohtaisesti suunnitellut toistomäärät, sarjat ja painot.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma voi sisältää useamman erilaisen harjoituksen, vaikkapa yksi kehonpainolla tehtäväksi kotiin tai mökille ja toinen kuntosalilla laitteiden ja/tai vapaiden painojen kanssa suoritettavaksi.

Henkilökohtaisesta harjoitusohjelmasta on luonnollista laskuttaa erillismaksu.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma sisältää video-ohjatut harjoitukset.

Aiheeseen liittyvä tuote
PROGRAM

TechnogymMywellness Pro - PROGRAM

Lue lisää

3 Virtuaalitreenit puhelimessa

Kun asiakas ei pääse salille esimerkiksi lomamatkan vuoksi, hän voi osallistua oman lempiohjaajansa tunneille joko live streamin tai tuntitallenteiden välityksellä. Virtuaalitunnit puhelinsovelluksessa mahdollistavat treenihetket missä ja milloin vain.

Mywellness mahdollistaa omien ryhmäliikuntatuntien striimaamisen livenä ja On Demand -tallenteiden jakamisen Mywellness-puhelinsovelluksen välityksellä, missä ikinä he ovatkaan. Asiakkaasi saavat nauttia lempiohjaajansa vetämistä liikuntatuokioista ja pitävät voimassa jäsenyyden silloinkin, kun he eivät pääse salille.

qicraft webinar live stream
Aiheeseen liittyvä tuote
Virtuaalitunnit (STREAM)

TechnogymMywellness Pro - Virtuaalitunnit (STREAM)

Lue lisää

Kuntosalin brändin mukainen Mywellness sovellus – mahdollisuus lisätä myyntiä

Digitaalisten palveluiden ei tarvitse – eikä pidä – olla ilmaisia!

  • Etävalmennus monipuolistaa myytävien palveluiden tarjontaa ja tuo ne yhä useampien asiakkaiden ulottuville.
  • Kuntosalin omaan Mywellness sovellukseen voi myös upottaa olemassa olevan verkkokaupan. Näin verkkokauppa on kuntosalin asiakkaan saatavilla aiempaa helpommin.
  • Kuntosalin omaan Mywellness sovellukseen voi upottaa myös esimerkiksi Youtube-kanavan tai suljetun Facebook-ryhmän, mikäli kuntosali haluaa tarjota muita jäsenilleen tarjottavia palveluita yhden alustan kautta.

 Haluatko kuulla lisää?  Ota yhteyttä!

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Case: Ole.Fit Espoon Mywellness sovellus auttaa erottautumaan kilpailijoista

Ole.Fit Espoo haluaa tarjota asiakkailleen totuttua enemmän Mywellness-sovelluksen välityksellä. Näin he takaavat, että asiakas kokee saavansa vastinetta asiakkuudelleen, vaikka tämä ei välttämättä pääsisi käymään salilla. Yrittäjä Joonas Pinomaa haluaa tarjota asiakkailleen palveluita, jotka sitouttavat asiakkaan liikkumaan ja pysymään juuri heidän asiakkaanaan.

Mywellness sovelluksemme on kuin päivittyvä kirja, josta asiakas löytää aina uusia ideoita treenaamiseen.

Joonas Pinomaa, Ole.Fit Espoo

Meillä yksi keino erottautua on tarjota Mywellness-puhelinsovelluksen kautta arvokkaita sisältöjä, jotka yllättävät asiakkaan positiivisesti. Osaava Personal trainer porukkamme pitää huolta siitä, että tarjolla olevat treeniohjelmat ja virtuaalitunnit pitävät treenimotivaation korkealla olipa asiakas sitten salilla, kotona tai lomamatkalla”, kertoo Joonas Pinomaa.