Ratkaisut hotelleille

Ratkaisut hotelleille

Aktiivinen hotelliympäristö

Hyvinvointi on yksi vahvasti kasvava trendi matkailualalla. Tripadvisorin tekemän tutkimuksen mukaan yli puolet matkailijoista haluaa harrastaa liikuntaa matkansa aikana. Tämä tarkoittaa, että valta osa haluaa harjoittaa aktiivista elämäntapaa liikematkoilla ja vapaa-ajanmatkoilla, ja pääsy harjoittelemaan voi olla usein ratkaiseva asia hotellia valittaessa.

Qicraft tarjoaa räätälöityjä welness-ratkaisuja hotelleille ja kylpylöihin, jotka suunnittelevat kuntosalin tai liikuntatilojen rakentamista sekä muita wellness-alueita. Meillä on pitkä kokemus projektinhallinnasta ja suunnittelusta koko prosessin ajan. Autamme asiakkaitamme kaiken kokoisten tilojen suunnittelussa 3-D tilapiirustuksista, viihtyvyydestä rahoitukseen, laitteiden toimituksesta säännölliseen ylläpitoon asti. Saat kaiken tarvitsemasi palvelun avaimet käteen -ajatuksella.

Suunnittelemme eri kokoisia kuntoiluratkaisuja

Wellness huoneella lisätuottoa ja asiakasarvoa

Qicraftin uusi palvelukonsepti hotelleille on wellness-huone, eli mahdollisuus kuntoilla hotellihuoneessa. Technogymin wellness-huone sisältää paitsi laadukkaat ja tyylikkäät laitteet, myös ohjeet huoneessa tapahtuvaan harjoitteluun sekä palautumista tukeviin välipaloihin ja juomiin.

Uusi palvelukonsepti hotelleille

Aktiivisen hyvinvoinnin tukeminen on hotellille erottautumistekijä ja ansaintamalli. Se tuottaa asiakkaalle lisäarvoa ja hotellille lisämyyntiä. HotelNewsNow:n mukaan wellness-matkailu kasvaa 10% vuosivauhtia ja hyvinvointiin panostava matkailija on valmis maksamaan palveluista 13 % enemmän.

Haluatko kuulla lisää, miten tuottaa uudenlaista asiakasarvoa ja hakea lisätuottoa hyvinvointipalveluista? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Elisa Aunola
Account Manager
Puh. 040 829 4967
elisa.aunola@qicraft.fi

HUOLTO
Qicraftilla on oma huoltotiimi, mikä toimii koko Suomen alueella. Teknikkomme suorittavat kuntolaitteiden asennukset, säännölliset huollot sekä tarvittaessa korjaushuollot. Huoltotiimi on koulutettu ja sertifioitu suorittamaan sekä huolto- ja korjaustöitä että ohjelmistopäivityksiä. Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme allekirjoittamaan huoltosopimuksen, mikä takaa korkean luotettavuuden ja selkeän huoltokustannusten budjetoinnin. Huoltosopimuksella varmistetaan, että laitteiden toiminta, turvallisuus ja esteettinen arvo säilytetään päivittäisestä käytöstä huolimatta.

RAHOITUS
Monet yritykset eivät halua sijoittaa pääomaansa kuntolaitteisiin. Laitevuokran avulla vuokrasopimusten menot voidaan kirjata kuluksi eikä taseeseen. Tämä suojaa omaa pääomaa, jota voidaan sen sijaan käyttää oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen. Vuokrasopimus antaa sinulle asiakkaana enemmän ennustettavuutta kustannusten suhteen vuokra-aikana. Qicraftin tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan ja luotettavuudestaan. Sen vuoksi voimme tarjota räätälöityjä rahoitusratkaisuja juuri sinun ja yrityksesi tarpeiden mukaan.

Venyttelylaite sopii erittäin hyvin hotellin aulatiloihin

.