Lehdistötiedote

Technogym toimitti kuntoiluratkaisut Villa Havet-messukotiin

TekstiIda Saalsto

KuvaJämerä, Technogym

Kotikuntoilu on osa sisustusta – kohde 17 Villa Havet

Loviisan Asuntomessujen Villa Havet-kodin asukkaiden toiveissa oli toteuttaa erillisestä piharakennuksesta tila, joka toimisi myös kuntoilutilana. Villa Havet on suunniteltu Nina Björnström-Lehtosen ja Tomi Lehtosen loppuelämän kodiksi, jossa ajaton ja elegantti sisustus jatkuu myös kuntoilu- ja etätyötilaksi toteutetussa piharakennuksessa.

kotikuntosali asuntomessut

Piharakennukseen toteutettu kuntoilutila tuo luksusta arkeen. Havainnekuva Villa Havetin ulkoasusta: Jämerä / 3D-kuvat Spiral One, Juha Nilsen

Ripaus luksusta arkeen – kotikuntoilutilakin voi olla kaunis

Mielikuvat autotalliin kätketyistä kuntoilulaitteista voi tänä päivänä jo unohtaa, sillä laatuun panostava treenaaja valitsee kotikuntoiluun tyylikkäät laitteet. Koska Villa Havetin sisustuksesta löytyy ripaus luksusta, ei tyylistä haluttu tinkiä myöskään kuntoilutilan tai -välineiden suhteen. Myös kuntoilulaitteiden tulisi kestää aikaa ja olla ulkomuodoltaan tyylikkäitä.

Laadukkaat kuntoiluratkaisut ovat osa hyvinvointisuunnittelua

Kodin asukkaiden tarpeiden mukaan suunnitellut kuntoilutilat helpottavat omasta hyvinvoinnista huolehtimista kiireisen arjen keskellä. Treeniin ryhtymisen tulisi olla helppoa ja mielekästä, eikä laitteita tulisi olla tarpeen piilottaa pois näkyvistä. Korkean suorituskyvyn omaavilla laitteille kotitreenistä saa myös enemmän irti.

Villa Havetin kuntoilutilasta löytyy muun muassa uusi Technogym Run-juoksumatto, jolla voi treenata kuin huippu-urheilija. Etätyöpäivään saa liikettä jumppapallon avulla ja tilasta löytyy kompakti ratkaisu myös voimaharjoitteluun. Laitteisiin liittyvät virtuaaliset treenisisällöt tuovat elämyksellisyyttä kotikuntoiluun. Italialaista designia edustavat Technogym-kuntoilulaitteet ovat luonteva osa tämän kauniin kodin sisustusta.

Käy kurkistamassa Villa Havetin kuntoilutilaan Asuntomessuilla 7.7.–6.8.2023!

Tietoa Villa Havet-messutalosta

Messutalo numero 17 on Jämerä Kivitalot Oy:n toteuttama koti, jonka arkkitehtisuunnittelusta vastaa arkkitehti SAFA Eero Korhonen ja sisustussuunnittelusta Minttu Airaksinen-Mäkynen. Kodin suunnittelussa korostuivat tilojen toiminnallisuus, ekologisuus ja helppohoitoisuus. Voit seurata kodin matkaa Instagramissa tilillä @villa_havet.