Artikkeli

Technogym toi kuntoiluratkaisut huonekalumessuille

TekstiCaroline Wallander

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Tukholman huonekalumessuilla inspiroiduttiin myös eleganteista kuntoiluratkaisuista

Technogymin visiona on elegantin muotoilun yhdistäminen huipputeknologialla varustettuihin kuntoilulaitteisiin. Yritys pyrkii kuntoiluratkaisuillaan täydentämään sisustusta ja luomaan hyvinvointia parantavia tiloja. Tukholmassa pidetyillä huonekalumessuilla moni messuvierailija yllättyikin nähdessään kuntokeskuksista ja hotellien kuntosaleilta tutun brändin uudessa ympäristössä. 

Kuntoilutila voi olla kaunis

Technogym on vahvasti design-yritys, sillä kuntoilulaitteiden suunnittelussa on huomioitu pienimmätkin, myös ulkomuotoon liittyvät yksityiskohdat. Sekä treenikokemuksen, että laitteiden visuaalisen ilmeen tulee olla laadultaan paras mahdollinen.

Stockholm Furniture Fair on maailman suurin skandinaavisen designin kohtaamispaikka,  houkutellen ammattilaisvieraita vuosittain yli 100 maasta. Tänä vuonna 7.-11.2 järjestetyillä messuilla oli 400 näytteilleasettajaa 31 maasta. Technogymin ansiosta messuilla inspiroiduttiin nyt myös hyvinvointisuunnittelun uusista trendeistä, kauniiden kuntoilulaitteiden myötä.

Wellness design

Kasvavalla kiinnostuksella sekä henkistä, että fyysistä hyvinvointia kohtaan on suora vaikutus myös erilaisten tilojen suunnitteluun. Arkkitehtuurilla ja muotoilulla on tärkeä rooli tiloja käyttävien ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parantamisessa. Tämä pätee sekä yksityisiin, että julkisiin tiloihin. Messujen aikana Technogymin arkkitehtuuri- ja sisustussuunnittelutoimintojen johtajana toimiva Cristian Brugnoli piti luennon Wellness Designin uusista trendeistä.

christian brugnoli

Cristian Brugnoli, Technogymin arkkitehtuuri- ja sisustussuunnittelutoiminnan johtaja, puhui messuilla Wellness Designin trendeistä.

juoksumatto design

Run Personal juoksumatto on hyvä esimerkki design-kuntoilulaitteesta. Juoksumatto on suunniteltu yhteistyössä Antonio Citterion kanssa.

Design-kuntoilulaitesarja Personal Line on italialaisen muotoilun helmi

Osastollamme esittelimme Personal Line-kuntoilulaitesarjan tuotteita. Sarja on Technogymin eksklusiivisimpia ja laitteiden muotoilu on kuuluisan arkkitehdin ja suunnittelijan Antonio Citterion käsialaa. Technogymin lisäksi Citterio on työskennellyt muun muassa Hermés– ja Vitra-brändien kanssa.

Personal Line on elegantti yhdistelmä tyylikästä muotoilua, huipputeknologiaa ja suorituskykyä, tarjoten käyttäjälleen motivoivia treenikokemuksia.

Aiheeseen liittyvä tuote
Run Personal

TechnogymPersonal Line - Run Personal

Lue lisää
Aiheeseen liittyvä tuote
Kinesis Personal

TechnogymPersonal Line - Kinesis Personal

Lue lisää
huonekalumessut

Kaipaatko apua hyvinvointia edistävien tilojen luomiseen?

Technogymin yksinoikeutettuna maahantuojana ja jälleenmyyjänä tarjoamme kuntoilulaitteita ja -ratkaisuja, jotka innostavat ihmisiä pysymään aktiivisina. Suunnittelemme ja toteutamme tyylikkäitä kuntoilutiloja koteihin, työpaikoille, hotelleihin ja muihin julkisiin tiloihin. Ota meihin yhteyttä, mikäli kaipaat ideoita kuntoilutilojen suunnitteluun. Tyylikkäät Technogym-ratkaisut mukautuvat osaksi sisustusta ja auttavat luomaan etenkin fyysistä hyvinvointia edistäviä tiloja.