Artikkeli

SELECTION MED – suosittu jalkaprässi terveydenhuoltoon

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Tiina Taivainen

Tiina Taivainen

Health Specialist

+358 40 7090 505

Selection MED-sarja varmistaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun

Fysioterapia- ja kuntoutustoiminnassa lihaskuntolaitteille asetetaan erityisiä vaatimuksia turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen. Laitteiden tulisi mahdollistaa monipuolinen turvallinen harjoittelu esimerkiksi operaatiosta toipuville, tai liikuntarajoitteisille asiakkaille. Technogymin Selection MED on nappivalinta kuntoutukseen, sillä sarja koostuu lääketieteellisesti sertifioiduista juuri kuntoutustoimintaan soveltuvista lihaskuntolaitteista. Selection MED -laitteet sopivat kaikille ja sarjan suosituin laite on terveydenhuollon kestosuosikki Selection MED jalkaprässi.

Selection MED Leg press on suosittu jalkaprässi fysioterapia- ja kuntoutuskäyttöön

Jalkaprässi kuuluu fysioterapia- ja kuntoutusklinikan vakiovarusteisiin ja sen valinnassa tulisi kiinnittää erityistä huomiota laitteen turvallisuuteen, käyttömukavuuteen ja helppouteen. Selection MED – Leg press jalkaprässi on hyväksi havaittu lihaskuntolulaite terveydenhuolto- ja kuntoutustoiminnassa. Sillä voi suorittaa paljon erilaisia ​​harjoituksia ja eri vastukset ja asetukset auttavat antamaan potilaalle turvallisen treenin. Harjoitusta voidaan muokata voiman ja liikkuvuuden kasvaessa. Jokaiselle asiakkaalle löytyy aina sopiva harjoitus, riippumatta lähtötilanteesta ja tarpeista.

Aiheeseen liittyvä tuote
Leg Press

TechnogymSelection MED - Leg Press

Lue lisää
 • Harjoittele vain kelkan vastuksella, kimmovastuksella, painopakan vastuksella tai yhdistämällä käyttötarkoituksen ja olosuhteiden mukaan.
 • Säädä selkänojaa harjoitustavoitteen tai lantion liikkuvuuden mukaan. Hyödyllinen esimerkiksi lonkkaleikkauksesta kuntoutuvalle tai ylipainoiselle asiakkaalle.
 • Käytännöllinen tuki toiselle jalalle toispuoleisen harjoitteen aikana.
 • Olkapehmusteet ja kahvat tekevät asennosta vakaan. Säädettävissä 12 portaisesti asiakkaan pituuden mukaan.

 

Täysi sarja alavartalon lihaskuntolaitteita

Selection MED Leg Extension vahvistaa etureisilihas´ksia tehokkaasti ja turvallisesti. Jalkojen jatkeessa on säädettävä istuma-asento, jota voi säätää myös istuen.

 • Vauhtipyörän uusi vastapaino mahdollistaa mukautumisen parhaaseen vastukseen koko liikeradan ajan lihastoiminnan optimoimiseksi ja nivelkuormituksen vähentämiseksi.
 • Säädettävä rulla, joka mahdollistaa 21 eri asentoa.
 • Helppo ROM-asennus. Estämään täyden venytyksen/taivutuksen esim. leikkauksen jälkeisen polven kuntoutuksen aikana.
Aiheeseen liittyvä tuote
SELECTION Leg Extension MED

TechnogymSelection MED - SELECTION Leg Extension MED

Lue lisää

Selection MED Leg Curl vahvistaa turvallisesti takareisilihaksia. Ergonominen istuin tuo lisää käyttömukavuutta harjoitukseen.

 • Vauhtipyörän uusi vastapaino mahdollistaa mukautumisen parhaaseen vastukseen koko liikeradan ajan lihastoiminnan optimoimiseksi ja nivelkuormituksen vähentämiseksi.
 • Selkänojaa voi säätää haluttuun asentoon.
 • Säädettävä ylätela helpottaa laitteen käyttöä liikuntarajoitteisille potilaille.
 • Helppo ROM-asennus. Estämään täyden venytyksen/taivutuksen lihasvamman tai leikkauksen jälkeisen polven kuntoutuksen yhteydessä.
Aiheeseen liittyvä tuote
SELECTION Leg Curl MED

TechnogymSelection MED - SELECTION Leg Curl MED

Lue lisää

Haluatko tietää lisää terveydenhuoltoon sopivista laiteratkaisuista?

Technogym on kehittänyt ratkaisuja fysioterapia- ja kuntoutuskäyttöön jo yli 25 vuoden ajan ja tuotekehityksessä seurataan jatkuvasti uusimpia tutkimustuloksia lääketieteen, fysiologian ja biomekaniikan saralta. Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää tarpeistasi.