Artikkeli

Paremmaksi juoksijaksi MYRUN juoksumaton avulla

MYRUN auttaa kehittymään paremmaksi juoksijaksi

MYRUN juoksumatosta on tullut norjalaisen intervallijuoksijan ja personal trainerin Pia Seebergin suosikki, sillä se on auttanut häntä kehittymään paremmaksi juoksijaksi. Hän arvostaa juoksumaton käyttäjäystävällisyyttä sekä juoksukokemusta parantavaa tekniikkaa, jonka ansiosta juoksuharjoittelun merkitys omassa arjessa on kasvanut huomattavasti. Hän kuvaa kokemustaan näin:

“Juoksutreenistä on tullut yksittäisen suorituksen sijaan asia, jota voin konkreettisesti parantaa. Sen lisäksi pystyn harjoittelemaan pitkäkestoisemmin ja juoksemaan nopeammin”.

MYRUNin kehitystyöhön otettiin mukaan aktiiviset juoksuharrastajat – se on juoksumatto juoksijoilta juoksijoille. MYRUNin käyttö on tehty helpoksi ja jokainen käyttäjä voi valita itselleen sopivan ja omia tavoitteitaan parhaiten edistävän ohjelman. Tuntikirjaston ja ohjelmien avulla paremmaksi juoksijaksi kehittyminen käy kuin huomaamatta.

Juokseminen myös tuntuu luonnollisemmalta suuren juoksupinnan ansiosta, ja käyntiääneltään MYRUN on erittäin hiljainen.

MYRUN on varustettu luokkansa tehokkaimmalla moottorilla ja tyylikkään muotoilunsa vuoksi MYRUNin voi sijoittaa millaiseen sisustyyliin tahansa. Kodin ei tarvitse olla suuren suuri, sillä kooltaan kompakti juoksumatto mahtuu pienempäänkin tilaan. 

Aiheeseen liittyvä tuote
MYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

TechnogymMYRUN TECHNOGYM – juoksumatto kotiin

Lue lisää

Technogym Live sovellus parantaa treenikokemusta

myrun live sovellus

MYRUN-juoksumatto yhdessä Live-sovelluksen kanssa on luotettava valinta kaikille juoksuharrastajille. Harjoittelu onnistuu vaivatta ohjatuilla juoksutunneilla silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Myös suosikkiohjelmien katsominen treenin aikana on tehty helpoksi. MYRUNin kanssa kehityt paremmaksi juoksijaksi ja harjoittelu onnistuu omassa olohuoneessa säällä kuin säällä.

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Live sovellus (Myrun)

TechnogymTechnogym Treenisovellukset - Technogym Live sovellus (Myrun)

Lue lisää

Lataa Technogym Live-sovellus
Katso täältä tekniset vaatimukset Technogym Live-sovellukselle.

Lataa technogym live sovellus
Ota meihin yhteyttä
Elisa Aunola

Elisa Aunola

Digital Sales Specialist, Home Sales Specialist

+ 358 (0)40 829 4967