Artikkeli

Mitä kuntosalilaitteiden valinnassa tulisi ottaa huomioon?

KuvaQicraft Sweden, Technogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Kuntoilulaitteiden valinta – huomioi nämä seikat

Oletko aikeissa hankkia kuntosalilaitteita ja etsit sopivaa toimittajaa? Markkinoilla on useita tuotemerkkejä joista voit valita – tärkeintä on selvittää mikä niistä antaa sinulle eniten vastinetta rahoillesi pitkällä aikavälillä. Kuntoilulaitteiden valinta on suuri päätös – Sijoitatko hinnaltaan edullisiin, mutta kenties enemmän huoltoa ja päivitystä vaativiin laitteisiin? Vai luotatko mieluummin tunnettuun tuotemerkkiin, laadukkaisiin ja pitkäikäisiin laitteisiin ja kattaviin huoltopalveluihin?

Mitkä ovat tarpeesi ja budjettisi kuntoilulaitteden valinnassa?

Tarvitset hyvän ja selkeän suunnitelman ennen ostopäätöksen tekemistä. Pohjapiirroksen lisäksi sinun on laadittava budjetti ja pohdittava millainen ratkaisu parhaiten sopii tarpeisiisi. Prosessi voi alkuun tuntua haastavalta ja pitkältä, siksi on tärkeää löytää toimittaja, joka voi auttaa sinua tässä. Silloin voit itse keskittyä muihin sijoitukseesi liittyviin asioihin.

 

Asiakastyytyväisyyteen panostaminen kannattaa

Kuntoilulaitteisiin sijoittaminen vaatii perusteellisen pohjatyön ja selvityksen, sillä on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että toiminnastasi tulee visiosi mukaista. Tyytyväiset asiakkaat ovat koko toiminnan perusta ja asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen tulisi aina olla toimintasi ytimessä.

Hyvä liikuntapaikka on sellainen, johon asiakkaat palaavat aina uudestaan. On hyvä muistaa, että parhaassa tapauksessa asiakkaat ottavat mukaan myös ystäviä sekä perheenjäseniä. Siksi laitevalinnoillasi on merkitystä – niiden tulee olla laadukkaita ja tarjota ”vähän ekstraa”.

kuntosalin suunnittelu laitevalinnat

Kuntoilulaitteisiin sijoittavan on myös oltava laitetoimittajansa tyytyväinen asiakas. Toimittajavertailussa kannattaa kiinnittää huomiota palvelulupaukseen myös toimituksen aikaisen viestinnän osalta, sekä toimituksen jälkeisen asiakaspalautteen keräämisen suhteen.

Säännöllinen asiakastyytyväisyyden selvitys on merkki siitä, että toimittaja on sitoutunut toimintojensa kehittämiseen ja asiakaspalveluun. Etenkin silloin kun laitteita toimitetaan suurempina määrinä, on tärkeää pysyä ajan tasalla toimituksen kulusta. Kuntoilulaitteiden valinta on myös luottamuskysymys.

Kuntoilulaitteiden valinta ja sijoitetun pääoman tuotto

Ehkä haluat säästää euron sieltä täältä ja valintasi osuus matalimman tarjouksen lähettäneeseen toimittajan. Saatat huomata joutuvasi vaihtamaan laitteita kahden vuoden välein ja se minkä piti alunperin olla edullinen sijoitus, osoittautuukin kalliiksi.

Tuottaisiko sijoitus paremmin jos investoisit määrän sijaan laatuun ja voisit myöhemmin laajentaa laitevalikoimaa, todettuasi ensin laitteiden olevan kannattavia? Premium-laitteisiin sijoittaminen voi olla sinulle parempi vaihtoehto, mikäli haluat saada enemmän vastinetta rahallesi pitkässä juoksussa. Laadukkaiden kuntoilulaitteiden valinta voi aluksi tuntua kalliilta, mutta pitkällä aikavälillä se palkitsee.

kuntosalilaitteet sijoitus

Säännöllinen huolto varmistaa laitteiden toimintakunnon ja pitkäikäisyyden

Omaan tarkoitukseen sopivien kuntoilulaitteiden valinta on tärkeää, mutta yhtä tärkeää on laitteiden säännöllinen huolto on tärkeää käyttöiän pidentämisen ja jälleenmyyntiarvon suhteen. On tärkeää myös pyrkiä välttämään odottamattomia ja toistuvia huoltokustannuksia. Kannattaa siis valita toimittaja, jolta saat hyvän palvelusopimuksen ja joka osaa asiansa.

Selvitä onko toimittajalla oma huoltotiimi vai onko huoltopalvelut ulkoistettu. Entä huolehtiiko toimittaja laitteiden säännöllisen huollon aikataulutuksesta vai tuleeko sinun varata huollot itse? Kattavatko huoltopalvelut kaiken huolto- ja korjaustöistä myös ohjelmistopäivityksiin sekä takuukorjauksiin asti?

On myös hyvä selvittää millaiset vasteajat huollolla on yhteydenottojen sekä korjaus- ja huoltotoimenpiteiden suhteen. Laitetoimittajalta kannattaa myös kysyä mikä on ensimmäisen käynnin korjausaste, eli kuinka usein laitteen huolto saadaan tehtyä kertakäynnillä.

kuntosalilaitteiden ylläpito huoltosopimus

Millaisen laitetoimittajan käsiin annat yhden tärkeimmistä päätöksistä?

Laatusertifiointien tarkoituksena on varmistaa yrityksen sitoutuminen jatkuvan parantamisen periaatteisiin ja asiakkaiden kuuntelemiseen. Asiakkaiden tulisi tuntea, että he ovat valinneet oikean toimittajan. Toimittajan taas tulisi tehdä aktiivisesti töitä täyttääkseen laatua, turvallisuutta ja asiakastyytyväisyyttä koskevat vaatimukset ja odotukset.

huollon laatusertifikaatti

Qicraft ja Technogym

Technogym on premium-kuntosalilaitteiden valmistaja, jonka laitevalikoimassa yhdistyvät moderni muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit. Qicraftin maahantuomat Technogym-laitteet ovat sijoitus, jossa saat parhaiten vastinetta rahallesi. Valikoimasta löytyy tuoteratkaisuja erilaisissa hintaluokissa, autamme sopivan vaihtoehdon löytämisessä sekä tarvittaessa myös rahoitusratkaisuissa. Qicraftin huoltosopimus auttaa sinua huoltokustannusten budjetoinnissa

Tarjoamme täydet ratkaisut kuntoilutilojen suunnitteluun, rakentamiseen ja päivittämiseen. Olemme valmiina auttamaan sinua suunnittelusta toteutukseen saakka.