Artikkeli

Jääkiekkoilijan lajinomaista harjoittelua Skillmillillä

KuvaJokerit, Qicraft Finland

Jokereiden harjoittelussa Skillmillillä on erityinen rooli

KHL-joukkue Jokereiden fysiikkavalmentaja Hero Malille Skillmill on ehdoton suosikki. Se mahdollistaa niin nopeus- kuin voimaharjoitteetkin, mutta erityisimmillään Skillmill on, kun Jokerit tekee lajinomaista harjoittelua.

”Teemme Skillmillillä kelkantyöntojä ja erilaisia kaarreluisteluharjoituksia sekä suoria luisteluita”, kertoo Hero Mali.

Kauden aikana Jokerit harjoittelee Skillmillillä voimatasojen ja räjähtävyyden ylläpitämiseksi. Kesällä skillmillin rooli nousee vahvemmaksi, kun voidaan tehdä harjoitteita isommilla kuormilla. Oheisella videolla Hero Mali kertoo, miten Jokerit tekee Skillmillillä lajinomaista harjoittelua.

Lähes joka päivä jätkät kisailevat, kuka on kovin, nopein, vahvin.

Hero Mali

Skillmill on myös pelaajien suosikki

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Myös Jokerit-pelaajille Skillmill on tärkeä työväline.

”Se on hyvä jääharjoitukseen valmistautumisessa. Skillmillillä saa lisää potkua ja vauhtia, mikä on sitten helppo siirtää jäälle. Monta kertaa viikossa sitä tulee käytettyä”, kertoo hyökkääjä Iiro Pakarinen.

Skillmill tarjoaa Jokerit pelaajille mielekkään tavan harjoitella, myös mahdollisuuden kisailla leikkimielisesti joukkuekavereiden kesken. Pelaajat kisailevat keskenään sekä huippunopeuksista että voimantuotossa.

Lähes joka päivä täällä kisaillaan, kuka on kovin, nopein, vahvin”, kertoo Hero Mali.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLMILL

TechnogymSKILL LINE - SKILLMILL

Lue lisää
technogym skillmill jokerit