Artikkeli

7 suosituinta kuntosalilaitetta

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Millasia valintoja kuntosalit tekevät laitehankinnoissa?

Yksi kuntosalin avaamiseen tai laitepäivitykseen liittyvistä haasteista on valinnanvaikeus saatavilla olevien laitteiden suhteen. Eteen tulee väistämättä uusia ja mielenkiintoisia ratkaisuja, mutta joskus voi olla hyvä pitäytyä myös vanhoissa klassikoissa. Esittelemme sinulle yleiskatsauksen Technogymin seitsemästä suosituimmasta vaihtoehdosta, joita jokaisen kuntokeskuksen pitäisi pystyä tarjoamaan.

1. Teknologia + tulokset = Technogym Excite Live

Technogym Excite Live

Excite Live -sarja tekee treenistä hauskaa ja inspiroivaa kaikille – iästä ja harjoittelutasosta riippumatta. Treeni- ja viihdevaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Kaikista Excite Live -konsoleista löytyy Technogym Live, uusi digitaalinen ja älykäs käyttöliittymä. Se on kuin luotu innoittamaan ihmisiä ottamaan liikunnan osaksi jokapäiväistä elämää. Technogym Excite Live auttaa kuntoilijaa saavuttamaan tuloksia hauskalla ja motivoivalla tavalla.

Aiheeseen liittyvä tuote
Excite Live Run juoksumatto

TechnogymExcite Live - Excite Live Run juoksumatto

Lue lisää

2. Elämykset Technogym Bike kuntopyörä

Technogym Bike on syntynyt yli 30 vuoden tutkimuksesta ja olympiaurheilijoiden kanssa tehdystä yhteistyöstä. Helppokäyttöisten asetustensa ansiosta pyörä mukautuu käyttäjänsä kehon mukaan muutamassa sekunnissa. Kuntopyörän matala melutaso ja ketteryys tekee polkemisesta aina yhtä mukavaa.

technogym bike

Technogym Bike ja huippuohjaajien tunnit täydentävät sisäpyöräilykokemuksen, missä ja milloin tahansa!

Aiheeseen liittyvä tuote
Technogym Bike kuntopyörä

TechnogymTechnogym Bike kuntopyörä

Lue lisää

3. Selection 700 – voimaharjoittelulaitteiden uusi sukupolvi

Selection 700 -sarja koostuu voimaharjoittelulaitteista, jotka on luotu vastaamaan käyttäjien jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Laitteiden suunnittelussa on keskitytty ergonomiaan, toimivuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Lisäksi Selection 700 -laitteessa on kolme tilaa säästävää monitoimilaitetta jotka on helppo sijoittaa myös voimaharjoittelualueen ulkopuolelle. Sarjan tyylikkäät ja laadukkaat tuotteet ovat kustannustehokas ratkaisu kaikille asiakkaille. Selection 700 onkin yksi maailman myydyimpiä sarjoja voimaharjoittelulaitteiden osalta.

selection 700 voimaharjoittelulaite
Aiheeseen liittyvä tuote
Leg Curl – Extension Dual – Polvenkoukistus- ja ojennuslaite

TechnogymSelection 700 - Leg Curl – Extension Dual – Polvenkoukistus- ja ojennuslaite

Lue lisää

4. Olympic Half Rack – puhdasta voimaa

Olympic-kyykkyräkki on kehitetty käyttäjille, joilla on korkeat vaatimukset vapaapainoharjoittelulle. Koska sarjan laitteita on helppo käsitellä, ne soveltuvat myös perustreenaajalle.

 

Kyykkyräkissä on kaksi taittuvaa jalkatukea, joiden avulla noustaan leuanvetotangolle. Ominaisuuksiin kuuluvat myös integroitu pidike tangolle, moniotekahva leuanvedoille ja dippikahvat. Olympic Half Rack on IPF-yhteensopiva (International Powerlifting Federation).

Aiheeseen liittyvä tuote
Olympic Half Rack kyykkyräkki

TechnogymFree weights - Olympic Half Rack kyykkyräkki

Lue lisää

5. Glute Builder Circuit – täydellinen kokonaisuus pakaratreeniin

Pakaratreeni on tärkeää monestakin syystä; ulkomuoto, vahvuus, voima ja tasapaino. Siksi olemme kehittäneet Glute Building Circuitin, joka on täydellinen kiertoharjoittelu pakaratreeniin.

Glute Builder Circuit koostuu viidestä PURE-sarjan vipuvarrellisesta laitteesta (joista kaksi ovat aivan uusia), jotka on suunniteltu nimenomaan pakaralihasten treenaamiseen. Harjoitteet vahvistavat alavartaloa luoden samalla upean muodon.

pakaratreeni glute builder training

Technogymin Glute Builder Circuit antaa yrityksellesi mahdollisuuden sekä houkutella uusia treenaajia kuntokeskukseesi että sitouttaa olemassa olevia asiakkaita uudella, tehokkaalla ja trendikkäällä konseptilla.

Aiheeseen liittyvä tuote
Glute Builder Circuit – Pakaratreeni kiertoharjoitteluna

TechnogymPURE - Glute Builder Circuit – Pakaratreeni kiertoharjoitteluna

Lue lisää

6. Cable Station 5 – monipuolinen treeni ja paljon mahdollisuuksia

Monipistetaljalla vastaat jäsentesi tarpeisiin aloittelijoista kokeneempiin treenaajiin. Cable Station 5 monipistetalja on ihanteellinen suorituskykyä vaativiin ja monipuolisiin harjoituksiin, sen lisäksi siinä voi harjoitella jopa kuusi henkilöä samanaikaisesti. Viisi voi harjoitella painopakoilla ja yksi sillalla.

monipistetalja cable station
Aiheeseen liittyvä tuote
Cable Stations 5 – Monipistetalja

TechnogymCable Stations - Cable Stations 5 – Monipistetalja

Lue lisää

7. Technogym Skill Line – treenaa kuin urheilija

Technogymin Skill Line- laitesarjaan kuuluu Skillrow-soutulaite, Skillrun-juoksumatto, Skillmill-juoksumatto ja Skillbike-kuntopyörä. Suorituskyvyltään korkealuokkaiset laitteet on kehitetty yhteistyössä huippu-urheilijoiden ja olympiaurheilijoiden kanssa.

skill line

Skill Line-laitteet ovat myydyimpiä tuotteitamme – tuotesarja on yhdistelmä laatua, tyylikästä muotoilua ja suorituskykyä. Erillisten tuotteiden avulla voit ottaa valikoimaasi Technogymin konsepteja, jotka antavat asiakkaillesi ainutlaatuisen harjoittelukokemuksen kerta toisensa jälkeen.

Laitteet voidaan sijoittaa joko yksitellen kuntosalin puolelle tai laiteryhmänä ohjatuille tunneille. Erilliset tuotteet sopivat erinomaisesti sekä bootcamp-, HIIT-, Crossfit- että perinteiseen kuntoiluun.

Aiheeseen liittyvä tuote
SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

TechnogymRyhmäliikunta - SKILLRUN CLASS – juoksutunnit

Lue lisää

Technogymin kuntosaliratkaisuista löydät kaikki kuntosalille tarvittavat kuntolaitteet ja -välineet. Suurempien kuntokeskusten osalta autamme aina arkkitehtiyhteistyöstä ainutlaatuisten harjoituskonseptien suunnitteluun asti. Lopputuloksena on jäsenten tarpeisiin vastaava kuntosali, jonne on helppo houkutella myös uusia jäseniä.

Meidät valitaan yhteistyökumppaniksi silloin, kun kriteereinä ovat laitteiden luotettavuus, pitkä käyttöikä ja yllättävien huoltokustannusten välttäminen. Tarjoamme laitteille rahoitusratkaisuja ja vastaamme laitteiden toimituksesta ja säännöllisestä huollosta.