Tuoteuutuus

Uusi Selection 700 – Pelkistetyn linjakas painopakkasarja biomekaniikkaa unohtamatta

TekstiElisa Aunola

KuvaTechnogym

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Technogymin Selection-painopakkalaitesarja jatkaa kehittymistään muuttuvien käyttäjien tarpeisiin. Selection-sarjaa on nyt tarjolla kahdessa versiossa: markkinoilla muutaman vuoden ollut Selection 900, joka aiemmin tunnettiin nimellä Selection Pro sekä uusi Selection 700.

Selection 700 ja Selection 900 merkittävin ero on, että 900:ssa on Unity Mini -näyttö, virtuaalinen valmentaja, joka tarjoaa edistyksellistä Biofeedback-tietoja ja harjoitusohjeita. Selection 700 on kevyempi, kompakti tuote. Siinä Selection sarjan tuttu design kohtaa pelkistetyn, mutta edelleen miellyttävän harjoituskokemuksen. Tukeva istuinosa, tarkkaan määritellyt liikeradat ja helpot säädöt takaavat Technogymin korkeiden standardien täyttymisen.

Molemmat Selection-sarjan laitteet vastaavat ergonomian, toimivuuden ja käyttäjäystävällisyyden vaateisiin. Sarja tarjoaa tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita ja on kustannustehokas ratkaisu kaikille asiakkaille.

Selection 700 -sarjan tullessa markkinoille, Element+ -sarja poistuu valikoimista. Element+ -sarjaan on edelleen tilattavissa varaosia ja huoltopalvelu toimii normaalisti

Selection 700 esittelee Technogymin ensimmäiset yhdistelmälaitteet

Uuden Selection -laitesarjan myötä Technogym tuo markkinoille ensimmäiset yhdistelmälaitteet, mikä palvelee erityisesti kompakteissa tiloissa. Yhdistetyssä lähentäjä-loitontajalaitteessa, polven koukistus- ja ojennuslaitteessa tai takaolkapää- ja rintalaitteessa ei tingitä biomekaniikasta, vaan liikerata on luotu mahdollisimman optimaaliseksi.

Uusi Technogym Selection 700 -painopakkasarja vastaa odotuksiin laadukkaasta kuntosalilaitesarjasta. Se sisältää yhteensä 15 painopakallista laitetta:

Selection 700 – Aina oikea vastus

Selection 700 -sarjan laitteista pääosassa on Smart Pin vakiona. Sen avulla saa säädettyä laitteen vastusta 2,5 kilogramman tarkkuudella. Suuri painopakka takaa haasteen myös vaativammalle harjoittelijalle.

selection 700 painopakkalaitesarjan rintaprässi, helpot säädöt, miellyttävä harjoitustuntuma, tyylikäs design

Selection 700 – Harjoittelu on helppo aloittaa, vaikea vastustaa

Kun harjoittelu on helppo aloittaa säätämällä laite itselle sopivaksi, on vaikeampi keksiä tekosyitä, miksei treenaisi juuri tällä kuntosalilla. Selection 700 -sarjan jokainen painopakallinen laite on helppo säätää itselle sopivaksi näkyvien, keltaisten huomiovärillä sävytettyjen säätövipujen kanssa.

selection 700 painopakkalaitesarjan rintaprässi, helpot säädöt, miellyttävä harjoitustuntuma, tyylikäs design

Selection 700 – Yksityiskohdat viimeistelevät harjoituskokemuksen

Matkapuhelin – aina mukana, useimmiten myös treeneissä! Selection 700 -sarjan painopakallisissa laitteissa tämäkin on huomioitu. Laitteen päällä on integroitu säilytyspaikka puhelimelle.selection 700 painopakkalaitesarjan rintaprässi, helpot säädöt, miellyttävä harjoitustuntuma, tyylikäs design

Hikipyyhe suojaa kuntosalin laitteita ja tekee treenistä hygieenisempää. Siksi Technogymin Selection 700 -sarjan kuntosalilaitteissa on paikka kiinnittää pyyhe suojaamaan pehmustetta.

 

Selection 700 – Värivaihtoehtoina tyylikäs Meteor Black ja hillitty Lunar Grey

Design ja tyylikkyys on italialaiselle Technogymille tärkeää. Selection 700 -sarjassa on valittavana kaksi runkoväriä: tyylikäs musta ja hillitty harmaa.

Selection 700 painopakkalaite Technogym
Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info