Kathrine Grønstein

Kathrine Grønstein

Kathrine Grønstein työskentelee Drammenissa sijaitsevalla SKILL- ja suorituskykyosastolla osastopäällikkönä. Lisäksi hän toimii kestävyysvalmentajana maastohiihtäjien, maratonjuoksijoiden ja triathlonistien parissa. Kathrine on myös yrityksen toimitusjohtaja, joka tarjoaa ääni- ja valosuunnittelua kulttuuri- ja yritystapahtumiin.

Hänen uransa kuntoilualalla alkoi vuonna 1997, ja siitä lähtien hän on toiminut valmentajana. Kathrinen erityisosaamiseen kuuluu kestävyysurheilun vaatima kestävyys ja voima, mikä on ollut hänen intohimonsa jo vuosien ajan. Hän opiskeli Oslon yliopistossa pedagogiikkaa ja kasvatuspsykologiaa, suorittaen kaksi kandidaatin tutkintoa, toisen kehityspsykologiasta ja toisen pedagogiikasta. Vuonna 2010 hän suoritti maisterin tutkinnon Oslon yliopiston kasvatustieteellisessä tutkimuslaitoksessa. Kathrinelle maisterin tutkinnon ja laajan koulutus- ja sertifikaattilistansa yhdistelmä on ollut jatkuva motivaation lähde henkilökohtaiseen kehittymiseen kuntosalialalla.

”Technogymin SKILL-sarja avasi silmäni. Se on täydellinen työkalu henkilökohtaiseen kehittymiseen ryhmätunneilla, ja se vie kestävyyden kehittämisen aivan uudelle tasolle.” – Kathrine Grønstein

kathrine-grnstein-qicraft-finland