Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen

Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen on Sprek Holding AS:n toimitusjohtaja ja lisäksi hän omistaa kaksi kuntokeskusta Innherredissä. Hän johtaa strategiaa, osaamista ja tuotekehitystä, toimien myös henkilökohtaisena valmentajana ja ryhmäohjaajana Sprek Verdalissa ja Sprek Levangerissa. Christoffersen aloitti kuntokeskustyönsä vuonna 1996 (Sola Racketsenter), ja oli aktiivinen voimanostaja vuosina 1992-2003. Viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt Toppidrettssenteretissä.

Hän perusti Sprekin vuonna 2003 (avattu 2.1.2004) ja on siitä lähtien keskittynyt kuntokeskusten kehittämiseen täysipäiväisesti. Christoffersen on opiskellut NIH:n kuntosaliopintoja osa-aikaisesti. Lisäksi hän toimii Virke Aktiv Helsen hallituksen varapuheenjohtajana ja on ollut hallituksen jäsenenä yhteensä 8 vuotta. Christoffersen on myös Norjan CEN WG2:n edustaja, joka on laatinut NS-EN 17229 – eurooppalaisen standardin kuntokeskusten toiminnalle, ja hän toimii Norjan peiliryhmän johtajana Standards Norjassa.

”Technogymin teknologia on merkittävä motivaatiotekijä sekä jäsenillemme että työntekijöillemme. Sen ratkaisut ammattimaistavat ja tukevat tarjontaamme ja palveluitamme, edistävät yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luovat vahvempaa sitoutuneisuutta”, kertoo Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen.

anne-sigrid-stiklestad-christoffersen-qicraft-finland