Referenssit Terveydenhuolto

Kuntoutuksen jälkeinen harjoittelu toi lisämyyntiä

KuvaHimlafoto

Ota meihin yhteyttä
Tiina Taivainen

Tiina Taivainen

Health Specialist

+358 40 7090 505

MåBra Hälsa tekee lisämyyntiä kuntoutuksen jälkeisellä harjoittelulla

Terveydenhuollon palveluita tarjoavan MåBra Hälsan visiona on tulla Ruotsin johtavaksi kokonaisvaltaisen hyvinvointipalvelujen tarjoajaksi. Yrityksen menestystekijänä on kuntoutuksen jälkeisen liikuntaharjoittelun mahdollistaminen asiakkaille tutuissa tiloissa. Technogymin laitteilla varusteltu kuntosali mahdollistaa palvelupolun jatkuvuuden ja houkuttelee mukaan myös pelkästään liikunnasta kiinnostuneita asiakkaita. 

Laadukas kuntosali sitouttavaa asiakkaita

Jotta potilaat jatkaisivat asiakkuuttaan terveysalan yrityksessä myös hoidon jälkeen, tulee tilojen kuntosalin laiteratkaisujen olla riittävän monipuolisia ja laadukkaita. Laitepäivityksen tullessa ajankohtaiseksi MåBra Hälsa valitsi kumppanikseen Technogymin. Uusittu kuntosali täyttää nykyään myös aktiivitreenaajien korkeat vaatimukset, sillä yritykseen on saatu uusia asiakkuuksia myös suoraan hyvinvointipalveluihin, ilman kuntoutusjaksoa.

MåBra Hälsan kuntosalille päivitettiin muun muassa Skillrun-juoksumatto, Excite Live-sarjan cardiolaitteita, Selection 700, Selection 900, Pure Hipthrust ja Cable station-monipistetalja.

kuntosali fysioterapi ja kuntoutustoimintaan kuntosali fysioterapia kuntoutus
Quality – rehab & training – HEALTH

“Päätimme investoida uusiin laitteisiin ja kuntosalimme uudistamiseen panostamalla enemmän laatuun. Halusimme laitteet, joita voi käyttää sekä kuntoutuksessa, että sen jälkeisessä harjoittelussa.”

Jens Pettersson
Terveydenhuolon vastaava, MäBra Hälsa

Selkeä konsepti kokoaa kaikki palvelut yhteen

MåBra Hälsa palvelee asiakkaitaan monipuolisin toiminnoin, joihin lukeutuvat esimerkiksi fysio-, toiminta- ja ravitsemusterapia. Halutessaan asiakas voi hyödyntää myös kiropraktikon ja naprapaatin palveluita. Yritys tarjoaa myös terveysvalmennusta ja tiloista löytyy myös terveellistä ruokaa tarjoava ravintola. Kuntoutuksen jälkeen asiakas voi jatkaa liikuntaharjoittelua keskuksen omalla kuntosalilla, jossa hyvinvointia tuetaan edelleen personal trainer-palveluiden myötä.

kuntosali terveydenhuolto

Yritys on malliesimerkki terveydenhuoltoalan yrityksestä, jossa asiakkaan polku jatkuu myös akuutin tai suunnitellun kuntoutuksen jälkeen. Perusterveydenhuollon palveluihin ei tarvita lähetettä, mutta toiminta on toteutetaan terveydenhuoltoalueen kanssa tehdyn sopimuksen perusteella. Hoidon tavoitteena on ohjata asiakasta itsenäiseen liikuntaharjoitteluun, jossa harjoittelu jatkuu turvallisessa ja tutussa ympäristössä. Yritykselle tämä tarkoittaa lisää myyntituloja liikuntapalveluiden jäsenyyksien kautta.

Quality – Physiotherapy gym – HEALTH

“Terveydenhuollon ja hyvinvoinnin yhdistäminen sekä parantaa, että ylläpitää asiakkaidemme hoitotuloksia. Liikuntaharjoittelu luo hyvät edellytykset kuntoutuksella saavutettujen tulosten ylläpitoon, mutta harjoittelumahdollisuuksien on oltava helposti saatavilla. Aina paras, jos laitteet ovat jo entuudestaan tuttuja. Samoissa tiloissa treenaaminen mahdollistaa myös nopean avun ja tuen saannin tarvittaessa.”

Charlotte Kornfeld
Yrittäjä, MåBra Hälsa

Selkeä visio liiketoiminnan kehittämisestä ajaa eteenpäin

MåBra Hälsan tarina alkoi pienessä kellarissa Mörby Centrumissa noin 18 vuotta sitten. Perustajien Dan ja Charlotte Kornfeldin tavoitteena oli jo silloin tarjota ihmisille paikka, jossa jokainen voisi harjoitella omilla ehdoillaan. Vanha kellaritila remontoitiin peruskorjaamalla kuntoutustoimintaa ja liikuntaharjoittelua varten. Alkuperäisiä tiloja on sittemmin laajennettu useaan otteeseen ja samalla konseptilla toimivia toimipisteitä on avattu myös muihin kaupunkeihin. Yrittäjien selkeä visio terveydenhuollon ja hyvinvointipalveluiden yhdistämisesta saman katon alle on ollut toimiva konsepti.

 

fysioterapian kuntosali

Kaipaatko apua kuntoutus- ja fysioterapiaklinikan kuntoilulaiteratkaisujen suhteen? Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan tarpeistasi.