Referenssit - Hotellit

Hyvinvointia Keskuspuiston liepeillä – Hotel Haaga Central Park

KuvaHotel Haaga, Qicraft Finland

Ota meihin yhteyttä
Myynti

Myynti

Info

Hyvinvointia hotelliasiakkaille kuntosalin avulla

Hotel Haaga Central Park on monipuolisten palveluiden ja hyvän olon hotelli Helsingin Haagassa Keskuspuiston laidalla. Hotellissa on 122 viihtyisää huonetta, juhlatilat isompiinkin tilaisuuksiin sekä laaja valikoima kokoustiloja jopa 240 hengelle.

Asiakkaan hyvinvointi on hotellille hyvin tärkeää: wellness-hyvinvointipalveluita hotellissa tarjoavat Fit Haaga -kuntoklubi, kauneushoitola Verso, parturi-kampaamo Santtumari sekä sauna- ja uima-allasosasto ja laajat ulkoilumahdollisuudet.

Majoitushintaan sisältyy aina runsas, raikas ja monipuolinen buffet-aamiainen, sauna ja uinti sekä kuntosalikäynti. Hotellin asukkailla on myös mahdollisuus vierailla Fit Haaga –kuntoklubilla, sekä ryhmäliikuntatunneilla veloituksetta.
Suuressa 400 neliömetrin kuntokeskuksessa on uusimmat Technogymin monipuoliset kuntoilulaitteet. Cardiolaitteita on monipuolinen valikoima: juoksumattoja, crosstrainereita sekä kuntopyöriä. Ristitalja ja kyykkypaikat sekä levypainoilla ladattavat Pure Streght -vipuvarsilaitteet soveltuvat kovempaankin treenaamiseen. Käsipainoja on 40 kg asti, yläkehon harjoitteluun soveltuvat penkkipunnerruspaikat ja painopakallinen ylätalja.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!